holee 18.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam; Mam dość nietypowy problem. Zamontowałem szeroką umywalkę, w której bateria montowana jest z boku (po lewej stronie). I wszystko byłoby ok, gdyby nie pewien szczegół - cięgno (drucik odpowiedzialny na otwieranie i zamykanie korka w umywlace) okazało się za krótkie ;/ Dość uciążliwa sprawa, gdyż co jakiś czas muszę sięgać i "ręcznie" otwierać korek. W pewnej odlegości od końca cięgna jest zamontowana plastikowa kulka, która za nic ze chce zejść z niego. Myślałem nad kupnem drutu o odpowiedniej grubości, ale co zrorić z tą kulką ? Czym ją zastąpić? A może da się ją jakoś zdjąć i zamontować na nowym, dłuższym cięgnie ? Miał ktoś podobny problem ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 18.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 kup sobie coś takiego ...http://allegro.pl/korek-automatyczny-klik-klak-wys-gratis-promocja-i2479782113.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.07.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Popieram, wywal w diabły ten wynalazek z dźwignią (bo o taki korek zapewne Ci chodzi), kup korek klikany, jest o wiele lepszy. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki818 03.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dokładnie, najlepiej baterię bez korka i do tego osobno najprostszy klikklak np omniresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts