Rocia 29.06.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tak więc dziś wielki dzień Czekam na wiadomości z nowego - Waszego miejsca na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 30.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Normalnie jesteście przeświry! Nie wiem, jak to się wam udało, ale zdążyliście Jak będziesz miała dostęp do neta, to opisz kochana, jakie to uczucie spać i mieszkać w swoim domu. Chyba, że pierwszą noc nie zmrużyłaś oka - nawet by mnie to nie zdziwiło Meble jakieś braliście z mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.07.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam,mogłabyś mi napisać,gdzie kupowałaś sprzęty AGD?Bo rozumiem,że w internetowym sklepie?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 05.07.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jak sie zapatrujecie na instalacje odgromowe? Oto skutki ostatniej burzy w moim miescie na sasiednim osiedlu:http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130702/POWIAT10/130709849 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 05.07.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 rocia, migotka, dex dziękuję wam ogromnie za tak miłe słowa, jesteście kochani!!! dziewczyny, coś tam opisałam w dzienniku, jak nam dni mijają a resztę postaram się na bieżąco wklepywać migotka, spac u siebie to jest coś WIELKIEGO!!! Dex, ja mam przygotowany dom pod instalację odgromową, odgromnik mam już wkopany w ziemię, zostało tylko by ktoś rozłożył drut po dachu, uwielbiam patrzeć na pioruny ale boję się o dom więc bez tego ani rusz!!! Iza AGD kupowałam w Elektro.pl i Neo24.pl - oba sklepy polecam, wszystko terminowo i przede wszystkim najlepsi cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 I zaczątek placu zabaw widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 14.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Sidla na Zeusahttps://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/SidlaNaZeusaJak bedziesz zakladac moge udzielic kilku rad. Kiedys zajmowalem sie pomiarami instalacji el. i odgromowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 15.07.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda, kiedy jakieś nowe wieści z chatki?? Ponieważ ja przy oknach obecnie kwitnę, to składam uprzejme zapytanie: z ekipy montującej okna jesteście zadowoleni? Dawali kotwy, czy tylko pianę? Jak rozwiązaliście sprawę drzwi balkonowych: były podmurowane na całej długości, czy podparte cegłami, czy może braliście te panele poszerzające mocowane do drzwi od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 16.07.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 oj, tak rocia, miejsce na plac zabaw niczym jest, ale przez ostatnie ulewne deszcze chyba nam trawę wypłukało..., chyba będziemy musieli dosiać dex, nieźle to u ciebie wygląda, nie wiem kiedy będziemy robić odgromówkę i kto ja będzie robić ale jak coś to będę pamiętać o tobie migotka, powiem ci tak, że ogólnie jestem zadowolona z montażystów, ale mam uwagi co do obchodzenia się z moim łukowym oknem- robili z nim cuda, łącznie z siłowym wyginaniem ramy okiennej... okno i tak nie chodzi tak tak powinno, mimo że kiedyś byli goście z serwisu i regulowali okno- chodziło wtedy jak złoto a teraz znowu opadło i od nowa trze... pewnie niedługo kolejny raz ich zawołam do regulacji... montaż miałam na pianę i kotwy, a drzwi balkonowe miałam na tych panelach, które wchodzą w wylewkę... Poza oknem łukowym z którym problemy były od samego początku, reszta okien działa super i jestem zadowolona. Nowe wieści... oj, muszę się w końcu zebrać, pocykać fotki i coś naskrobać- nie dzieje się za dużo bo małż w pracy i wraca mi dopiero ok 19-20 więc nie da się za wiele zdziałać, ale za jakieś 2 tyg zaczynamy działać z bramą i furtką- koncept wyglądu bramy i furtki już jest- jak go zrobię na kompie to wrzucę do dziennika i się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 16.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cykaj fotki, cykaj. Ciekawa jestem, co się u ciebie pozmieniało Jeszcze wrócę do tematu: z samego wykonania okien jesteś zadowolona? Zrobione są starannie (np zgrzewy)? Dużo dopłacaliście za te profile pod drzwi balkonowe? Gdybyś miała drugi raz kupować okna, wzięłabyś te same? Ile czasu zajął montaż? A w ogóle to... STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM! ...bo chyba nic nie pokręciłam i dziś masz okrągłe urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 17.07.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Tak migotka, z okien jestem w sumie zadowolona, chociaż gdybym miała brać je drugi raz to zmieniłabym nadproże nad oknem łukowym i wstawiła zwykłe okno balkonowe (ale może z czasem łuk się wyrobi i będzie pracował normalnie??), i chyba wzięłabym dokładnie te same. Nie widzę w nich jakiś usterek technicznych wynikających ze złego wykonania, choć może nie wiem na co dokładnie i szczególnie zwracać uwagę- najważniejsze że nic się z nimi nie dzieje, a serwis działa szybko. Jednak okna można oceniać dopiero po 3-4 latach użytkowania, mam tylko nadzieję, że dobrze wybraliśmy... nie pamiętam ile dopłacaliśmy za te profile do drzwi balkonowych, ale w porównaniu do okien to były jakieś grosze, więc też nie powinnaś odczuć dopłaty za nie. Montaż zajął cały dzień prawie, byłby krótszy gdyby nie było okna łukowego- z nim pieprzyli się 3 godz a i tak go nie zrobili... tydz później przyjechała ekipa z fabryki i go wstawili w 2 min bo mieli nowe klucze do regulacji nowych okien łukowych... Tak, tak miałam wczoraj urodziny, obchodziłam je baaardzo skromnie, w ciszy i umiarze i ze śrubokrętem w dłoni siedząc na klopie i skrzybiąc fugi. Zmieniłam pościele, zrobiłam pranie, poodkurzałam, zmyłam podłogi i kurze, karmiłam dzieci, byłam u lekarz z córcią itp, a wieczorem poczytałam książkę Kiedyś myślałam by w 30-chę zrobić imprezę ale teraz nawet mi się nie chciało za stara jestem :D bardzo dziękuję ci za życzenia kochanie Edytowane 17 Lipca 2013 przez magdusiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Spóźniłam się, ale myślę, że zostanie mi to wybaczone, szczególnie, że przynoszę coś czego nie dostałaś (przynajmniej nic o tym nie pisałaś) Ktoś mi powiedział, że kończysz 30 lat, niech na kolana padnie dziś świat, niech Ci poranek szczęście przyniesie, niech los pieniążkami wypełni Twą kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 22.07.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Rocia dziękuję bardzo za tak piękne życzenia, tym bardziej mi miło czytać je w dniu swoich imienin :D A kwiaty... Przepiękne !!! jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.07.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Świetna fotorelacja z montażu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.07.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Powiedz mi o co chodzi z tym skrobaniem fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 25.07.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 he he rocia, po prostu śwagier zafugował płytki i zostawił je na chwilę do przyschnięcia by móc potem domyć płytki, ale niestety zapomniał o nich i nie wytarł fugi przez co fuga jest/była roztarta po płytce, jest nierówna i brzydko wygląda. Ja śrubokrętem ją skrzybię i nabiera ona wyglądu więc jakoś idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Uuu... bardzo precyzyjna praca Ważne, że efekt odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus1818 29.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Madziu suuuper to wszystko wygląda!!! A czym obkładacie baar? i jakim cudem koszt tego przedsięwzięcia to 50zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 29.07.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Justynko dziękuję za komplementy bar obkładamy płytą HDF czyli taką płytą jaka jest na ściankach mebli z tyłu ( w kolorze orzech). Koszt jednego takiego arkusza płyty w Castoramie chyba, kosztuje 50zł, a że docinają ja tam pod wymiar to małż poprosił by pocięli cały arkusz na 4 pasy (które idealnie rozmiarowo pasują nam do baru) i efekt jest taki jak na fotach... szukamy teraz listew srebrnych, coś już mamy na oku ale szukamy tańszych. Zobaczymy ile te płyty wytrzymają, ale nawet gdyby tylko rok wydoliły to i tak będzie dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No i było narzekać na upały... dziś jakieś 15 st. mniej i deszczyk kropi. Kropić może, byle bez jakichś gwałtownych burz i ulew to się przyda. To czekam z Tobą na mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts