piotrrek 18.07.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Witam, Bardzo bym prosił osoby znające się na lakierowaniu drzwi pistoletem natryskowym, o jakieś wskazówki lub ogólne infomacje być może zasady lakierowania w ten sposób. Otóż potrzeba mi tych wiadomości do nowej pracy której zamierzam się podjąć a nie chce na wstępnej rozmowie/próbie wyjść na kompletnie zielonego.... Dotychczas mam spore doświadczenie ale w malowaniu proszkowym, też pistoletami. Przy drzwiach natomiast lakier jest mokry. jeśli pytanie zamieściłem w złym dziale to wybaczcie i proszę o przeniesienie do odpowiedniego Z góry dzięki Pozdrawiam Piotr Edytowane 18 Lipca 2012 przez piotrrek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/170331-lakierowanie-drzwi-pistoletem-natryskowym-potrzebuje-przydatnych-informacji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts