zwil 21.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 szukam fachowców do zrobienia instalacji odgromowej Pobiednik koło KrakowaProszę o namiary:e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc*** 21.07.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Mogę ci polecić kolegę Kkas12, bardzo aktywnego na tym forum. Widać że zna się na robocie i chyba ma dużo wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 22.07.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 hahaha spodobała mi się ta wypowiedz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwil 28.07.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 fachowców szukam a nie "kogoś kto ma dużo czasu i duzo siedzi na forum" jak ma duzo czasu to wątpie zeby to był fachowiec po zatym nic mi ten nick nie mowi. czekam na info od kogos kto to zakłada porzadnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 28.07.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Zapytaj elektryka co i jak mają położyć na dachu dekarze. Elektryk będzie się bał skakać po dachu, ale jak dekarze już pociągną drut, to elektryk zajmie się resztą.Dom masz skończony czy w budowie? Bednarka przyspawana do fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwil 30.07.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 skonczony, nie ma bednarki do fundamentów, znajde firme zmalopolski zeby to porzadnie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts