Piko71 22.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Szukam podgrzewacza wody dla dwu osób z założeniem zamontowania w łazience - dlatego wybrałem ten w tytule - głębokość tylko 27 cm. Czy ktoś używa takiego i może się podzielić doświadczeniem? Gdzieś na forum wyczytałem, że emaliowane wytrzymują tylko tak długo jak gwarancja czy to dotyczy też emalii tytanowej, którą chwali się Ariston? Proszę o poradę. Piko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 10.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Podbijam temat i dodatkowo pytam o koszta używania tego bojlera względem pieca gazowego typu "junkers".Od lipca temat nie ruszony to może teraz już Ktoś ma z tym bojlerem do czynienia ? Link do strony producenta http://www.velis.aristonheating.pl/info.php?dzial=velis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobra rada 01.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mam ten podgrzewacz od 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Jak do tej pory nie mam żadnych problemów. Bardzo zgrabne i wydajne urządzenie.Jeśli potrzebujesz Velisa dla 2 osób, to pojemność 100 litrów jest o wiele za duża.Przykładowo Ariston Velis 50 (czyli pojemność 50 litrów) jest przewidziany dla : 3 dorosłych osóbumywalki, zlewozmywaka i kabiny prysznicowej Jeśli posiadasz wannę, to wtedy warto się zastanowić nad pojemnością 80 litrów. Szczegółową rozpiskę, jak dobrać podgrzewacz Ariston Velis znajdziesz na stronie : http://sklep-podgrzewacze.pl/seria-podgrzewaczy-ariston-velis-base Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piko71 01.07.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No więc używam go od 3 m-cy i jestem bardzo zadowolony. Jest to jednak za krótki okres do wydania jakiejś opinii o trwałości, gwarancji, czy kosztach eksploatacji. Na pytania mogę napisać na private, a opinię wydam za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts