tomek1789 22.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam, czy możecie coś doradzić odnośnie minikoparek? Czy da radę kupić coś używanego w miarę dobrym stanie za 10-20 tys? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 26.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Za 20 tys juz coś kupisz ale pamietaj że juz wiatola bedziesz musiał kupić jak bedziesz ją transpostował na lawecie , jestem operatorem z 7 lat ale na dużych maszynach robiłem na min nie miałem okazji , zależy też o po co ona jest Ci potrzebana jak duże wykopy i w glinie lub w ciężkim terenie możesz mieć problemy z wykopaniem , kubota możesz juz kupić lub nawet komatsu ale nie wiadomo czy jest sens pchać się w elektronikę czy nie lepiej prostą łatwą do naprawy starszą maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts