bitter 22.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Może ktoś się podzielić doświadczeniami? Najtańsze kosztują tysiaka a chciałbym użyć do pomalowania domu i nie wiem kiedy przyda mi się następnym razem. Nie wiem czy warto wydawać taką kasę. Może zwykły malarski z castoramy za 300zł wystarczy? Albo lepiej dobry kompresor i pistolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 19.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Też wymyśliłem sobie że pomaluje poddasze agregatem, z początku chciałem kupic za około 1100 zł jakas tam dedra, ale stwierdziłem że raczej wypożyczę jakiś profesjonalny sprzęt i pomaluje.Nigdy jeszcze nie malowałem agregatem i też chętnie przyjmę jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 11.10.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ja do malowania domu zakupiłem wagnera pro 117, super sprawa, malowane i emulsjami, i lateksami, powłoka jednolita i przede wszystkim szybko i przyjemnie się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweljendrusik 01.07.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja korzystam z marki komatz model gtech3500 - sprawdza sie i nie ma problemu z serwisowaniem. Szybko czysto i przyjemnie, kwestia dobrania odpowiednich dysz do konkretnych zadan. Komatz swoje kosztuje i nie wie mczy ta opcja Cie zainteresuje ale wedlug mnie warto. A agregat z za 300 zł raczej za długo nie pochodzi bo jak cos jest tanie to tak na prawde jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts