tubapl 22.07.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam! Mam prośbę do osób posiadających dachówke antracytową i juz gotową elewację z kolorem o pokazanie zdjęc na forum. Jestem na etapie wyboru koloru i skłaniam się ku jasnym odcieniom, nawet bieli. Jednak dodatki kremowe tez nie wyglądają źle. Będe wdziećzny za fotosy wraz z podaniem producenta i numeru tynku, Przyda się nie tylko mi Pozdrawiam! Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 22.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dołączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 23.07.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Dołączam się do prośby. Cześć, zdjęcia dokładnie nie oddają koloru, ale miał być jasno szary, wyszło szare, trochę wpadające w lawendę-niebieski, bardzo delikatnie ale jednak nie do końca szary. Widać to po szarości tynku we wnęce przy drzwiach, gdzie będzie klejona "stara cegła" tylko nie możemy się zdycydować na kolor. Elewacja malowana farbą silikonową Malfarbu z barwnikiem 244. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubapl 25.07.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Dzieki TypeR, fajnie dobrany kolor Moze jeszcze ktos pochwali się swoją biela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana123411 27.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 wlasnie skonczylismy elewacje, mial byc odcien lekko kremowy a wyszlo calkiem bialo, ocencie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana123411 27.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 zapomnialam dodac, tynk kreisel silikatowo-silikonowy a kolor musialabym zerknac w papiery a nie mam przy sobie cos 22..80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mostek 28.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 jak dla mnie antrcyt wyglada najlepej z bielą - biale sciany, ramy okien, rynny i podbitka .. wtedy efekt jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubapl 29.07.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 wlasnie skonczylismy elewacje, mial byc odcien lekko kremowy a wyszlo calkiem bialo, ocencie sami Wyszlo naprawde ok - a cokoł masz z tynku strukturalnego ? Ja chciałbym wycelować w taki odcien jak na fotosach poniżej - jednak nie mam pojęcia jaki to jest numer, mieszanka etc. A ryzyko spore Może ktoś ma taką elewację ? Mam nadzieje że właściciele się nie pogniewaja, zreszta to bardziej pochwałą efektu niż przywłaszczenie własnosci Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana123411 07.08.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 mnie tez sie podoba ta ostatnia elewacja, wiem ze ten kolor to magnolia ale nie wiem z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubapl 16.08.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nikt sie nie przyznaje do swojej elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 23.09.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ja też sie zastanawiam jaki kolor elewacji, jakie okna... jaka podbitka...Dachówka już zamówiona - Nelskamp stara czerń chyba cos takiegohttp://www.nelskamp.de/uploads/RTEmagicC_32.jpg.jpg Wiadomo że trzeba będzie rozjaśnić dom jasnym tynkiem. Myślałem zrobić coś takiego.... http://www.fotoszok.pl/upload/667cc96b.jpg ale co innego kolorowanka na stronie archonu a co innego rzeczywistość. Także będzie cieżko coś takiego dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prene 24.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam, ja mam antracyt połączony z ciemnym szarym i lekkim popielem, prawie białym. efekt w galerii. pozdrawiam Tynki SiSi z Ceresitu, Nebraska 1 i 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts