bartekolchowik 23.07.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam Mam do zakonserwowania skośny dach pokryty papą - zaczął mi w kilku miejscach przesączać. W związku z tym moje pytanie: Czym zakonserwować, żeby nie spłynęło z pierwszym deszczem? Dysperbit, Izohan, czy może coś innego? Nie jestem fachowcem więc dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 23.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Jak cieknie to trzeba połatać a potem konserwować. Nie używaj emulsji wodnych. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekolchowik 23.07.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Kapie w kilku miejscach, a na dachu dziur nie widzę. Myślałem żeby posmarować Dysperbitem ale to chyba raczej do izolacji przy gruncie się nada? Papa była kładziona w ubiegłym roku a dach jest od wiaty, więc nowej na razie nie chcę kłaść. Czytałem kiedyś o Izohan bodajże B. Sęk w tym, że nie pamiętam gdzie i dokładnej nazwy Spadek jest jakieś 20-30 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts