Andrzej_50 23.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Kupuje steropian termoorganiki, ale teraz wszędzie prawie jest steropian krasbud. Ktoś robił tym steropianem ? Bo w internecie znalazłem dobrą cenę, ale nie wiem czy warto kupywać go ? Jak ktoś maił z nim doczynienia to niech napisze jakąś konkretną opinie, bo nie chce wywalać pieniedzy w błoto. Pozdrawiam.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 23.07.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 styropian, kupować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_50 23.07.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a jakąś opinie o tym styropianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 13.01.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Podbijam pytanie jakieś opinie. Kupiłem podłogowy i jestem zadowolony z jakości ale może ktoś coś napisze o styro grafitowym na elewacje tej firmy? Dobra cena zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyszek666 18.04.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Rodzice ocieplali tym styropianem to było ok.Równy bez ubytków nie miał zagniecionych krawędzi.Co do Wagi to nie wiem bo nie ważyłem. Teraz szukam styropianu na kolejną budowę i chyba nie będę innych testował gdy ten był ok.Szukałem informacji może jakiś aktualnych i tutaj trafiłem ale widzę nic nikt nie napisał a temat z lipca 2012 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TM3d 06.05.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ostatnio kupiłem EPS 200 i grafitowy. Waga i wymiary są ok, krawędzie są równe, jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts