miki80 23.07.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam wybieram się właśnie z rodzina na urlop nad morze, moja 5 letnia córka nosi okularki i zastanawiam się, czy takie małe dziecko również powinno mieć okulary przeciwsłoneczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 24.07.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Pewnie.I to nie te takie po 5zł tylko dziecku też warto zainwestować w lepsze właśnie ze względu na wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ja jestem wielkim przeciwnikiem takich syfów, zadzwoń do jakiegokolwiek okulisty i zapytaj to ci wyjaśni. Jesli juz to tylko i wyłącznie ze szkła robione na zamówienie lub kupione w dobrym zakładzie optycznym. Ja bym jednak wcale nie dała, a słońce to wit. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki80 24.07.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A jakie powinny być takie okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts