Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogród 30-letni

Recommended Posts

• 4 months później...

Ten dom i ogród są po prostu boskie :D

Strumień, skały i stare dzewa - nic więcej nie potrzeba do szczęścia...

no może oprócz ukochanej osoby :wink:

Ja jeszcze nie mam ogrodu :( niestety.

Ale może inni mogliby pokazać nam jakieś swoje urokliwe miejsca (dla

ukojenia oczu mieszczuchów ).

Poprosimy :)

Majko, czy "tyle lat" oznacza lata potrzebne do osiągnięcia takiej urokliwości własnego ogrodu jak ogród Twoich rodziców?

Jeśli tak, to z moich obliczeń wynika, że jeszcze pociągniesz...

Piszesz, że spędziłaś w tym ogrodzie dzieciństwo, masz więc co najmniej kilkanaście lat.

Jeżeli masz lat kilkanaście lub ok. 20, to z prostego rachunku wynika, że pociągniesz.

Jeżeli masz trochę więcej lat niż 20, oznacza to, że ogród ten był piękny dużo wcześniej niż w wieku 30 lat... a zatem konkluzja jest taka sama: pociągniesz!!!

Też marzy mi się piękny ogród. Teraz powierzchnię mam ograniczoną do 500 m2, krajobraz jeszcze "księżycowy" i rośliny tylko na papierze i w mojej głowie, ale kto wie... może kiedyś....

Pozdrawiam serdecznie,

Maria

hej Maria, trochę za skomplikowany wywód jak dla mnie :D W tym domku i w tym ogrodzie spędzilam dziecinstwo i mlodość, na studia juz wyjechalam i od tej pory odwiedzam kilka razy w roku :( A latka płyną wartko, 20 lat jaki to był piękny wiek 8) :D To se ne vrati :lol: :lol: :lol: