scrabie 29.09.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 A czemu jednostek nie da się samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 29.09.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Takie duże systemy zazwyczaj nie są fabrycznie napełnione czynnikiem, nie posiadają także "zagniecionych" rurek, w sensie kielichów. Edytowane 29 Września 2014 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrabie 29.09.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem ciekaw czy jakiś monter będzie chciał przyjechać tylko podłączyć rurki i oczywiście za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 29.09.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem ciekaw czy jakiś monter będzie chciał przyjechać tylko podłączyć rurki i oczywiście za ile Taniej to wyjdzie niż kupić narzędzia i zrobić samemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrabie 19.10.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 A jaką klime byście polecili, nie kanałowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 19.10.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ja ci niczego nie polecę bo sam dopiero wałkuję temat, szukam takiej, która da radę wspomóc ogrzewanie domu przy mrozach. I z tego co udało mi się przez ostatnie dni wyszperać w sieci z ciekawych po parametrach to warto zwrócić uwagę na LG prestige - rekordowy SCOP 5,3 i SEER 8,9, moce przy grzaniu w -7 znacznie wyższa niż nominalna moc klimy, sprężara twin rotary, grzanie od -15 i cicha praca no i cena nie jest zaporowa a z tanich to gree viola perfect grzejąca od -20 + niezłe parametry i dobre opinie odnośnie bezawaryjności klim produkowanych przez gree. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrabie 20.10.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Grzanie od -15 to trochę za mało, cena i owszem niezła.ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rk80 01.10.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Witam, jak się ma samodzielny montaż splita w myśl obowiązujących obecnie przepisów? Jakie można mieć nieprzyjemności prawne z tego powodu? Bo słyszałem coś o możliwych karach (dla urządzeń gdzie czynnika chłodzącego jest 3kg lub więcej). W standardowej instalacji 3-4m chyba aż tyle nie ma tego czynnika (R410A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieksurf 22.02.2020 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Witam.Czy można podłączyć jednostkę zewnętrzną innej firmy niż jednostka wewnętrzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts