Wlodek_PID 31.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No dobra nie będę powielał ... resztę sterowników opisał jarecki jak któryś bedzie miał ładdne pudełko to ktoś może sobie kupić Zmartwiłeś mnie; myślałem, że zrobisz fajny ranking. Może nie warto się poddawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 31.07.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Jaki sterownik jest najlepszy waszym zdaniem, taki mercedes z jakością warty swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 31.07.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Zmartwiłeś mnie; myślałem, że zrobisz fajny ranking. Może nie warto się poddawać? eee nie chce mi się.... ale tu za to można mazac do woli:) znaczy kto może ten może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 31.07.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Jaki sterownik jest najlepszy waszym zdaniem, taki mercedes z jakością warty swojej ceny? Moim zdaniem najlepszy jest ten, który Piotrek42 uważa za najgorszy... Niech Ci sam napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 31.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Moim zdaniem jest już teraz, ale pewnie osób lubiących gadżety pewnie będzie za kilka miesięcy jak dorobią moduł internetowy. Jak by co też dostałem potwierdzenie, że nad nim pracują. Będzie on do serii ecomax 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 31.07.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Także widać że zapotrzebowanie na gadżety wzrasta. Do póki nie dane mi było korzystać z tych gadżetów również za takie je uważałem ale szybko orientacja mi się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 31.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 jak zaczynałem budowę, nawet bym o tym nie pomyślał, ale teraz już leżą skrętki do garażu, kotłowni i kuchni. Kto wie może jutro i patelnia będzie internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 31.07.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Moim zdaniem jest już teraz, ale pewnie osób lubiących gadżety pewnie będzie za kilka miesięcy jak dorobią moduł internetowy. Jak by co też dostałem potwierdzenie, że nad nim pracują. Będzie on do serii ecomax 800 Vld to nie gadzet!!! jak zrobią z opcją sterowania to sam zobaczysz co można robić ze sterownikiem....chyba że pojdą na łatwiznę i zrobią tylko podgląd... ale jakoś mi się wierzyc nie chce jakby nie patrzec plum do biednych firm nie należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 31.07.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Vld to nie gadzet!!! jak zrobią z opcją sterowania to sam zobaczysz co można robić ze sterownikiem....chyba że pojdą na łatwiznę i zrobią tylko podgląd... ale jakoś mi się wierzyc nie chce jakby nie patrzec plum do biednych firm nie należy... ja tam sterować przez net nie muszę, raz ustawione działa. Spalania i tak się nie da, bo jeszcze trzeba by oko wielkiego brata w palniku umieścić. Mi najbardziej zależy na wykresach, bym wiedział kiedy się włączył, kiedy wyłączył, gdzie i jak temperatura spadała. Na razie sam sobie zrobiłem na DS 1820, ale problem taki, że komp lub laptop musi chodzić, by rejestrować. liche te zdjęcie, może tu będzie lepiej https://lh3.googleusercontent.com/-hmdeMQllUTo/UBhcUIsfDRI/AAAAAAAAB08/Y46kIeTOkY8/s1303/trn_CWU_24.png jak by kogoś interesowało CWU1,2,3 to trzy czujniki w jednym zbiorniku 300l. Czujnik 1 - ok 100L od góry, 2 - ok 200L, 3 - ok 250L Edytowane 31 Lipca 2012 przez Vld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 01.08.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jaki sterownik jest najlepszy waszym zdaniem, taki mercedes z jakością warty swojej ceny? Najlepszy jest taki, który spełnia Twoje oczekiwania. Określ się, czego potrzebujesz a co wydaje Ci się zbędne, później zobacz, który sterownik to oferuje i zawęzisz swój wybór. Może barierą jest jakis poziom cenowy itd. np. Dla Suspensera liderem został Bruli, VLD uważa Pluma, Timon jest bardzo zadowolony z Cobry. Karoka pracował na kilku i uważa eCoala, Bruli jak też Cobrę za dobre sterowania. Dla Berdnarda mercedesem jest RT09pid..... co wielokrotnie podkreślał, a korzystał też z eCoala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.08.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) TY Jarecki , co mi tu mażesz???? u siebie na wątku nie pozwalasz a tu piszesz?? Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 01.08.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 napisałeś, że teraz można mazać do woli, chyba,że źle zrozumiałem, to post wykasuje, jak sobie życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 01.08.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jaki sterownik jest najlepszy waszym zdaniem, taki mercedes z jakością warty swojej ceny? Już to nieraz pisałem - pojęcie najlepszy jest pojęciem pustym, bez sensu, jeśli nie napiszesz najlepszy do.... Do czego??? A do czego najlepszy jest mercedes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0degree 01.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A do czego najlepszy jest mercedes? Do melonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berdnard 01.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Już to nieraz pisałem - pojęcie najlepszy jest pojęciem pustym, bez sensu, jeśli nie napiszesz najlepszy do.... Do czego??? A do czego najlepszy jest mercedes? Witam -krutko i na temat nie mam zdrowia do zrzucania węgla do kotłowni wiecej jak w rzeczywistosci go potrzebuje i nie potrafie patrzyc jak sie marnuje nie wspominając o czyszczeniu kotła jak i pozbywaniu sie popiołu z naszego jeszcze w miare dobrego wegla a sam mercedes bez szofera z ja-mi daleko nie zajedzie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 01.08.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam -krutko i na temat. sam mercedes bez szofera z ja-mi daleko nie zajedzie pozdr Faktycznie, krótko i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts