Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vikersonn: hot or not??

aitken

Recommended Posts

Witam Was ponownie!

po kilu tygodniach przerwy pisze ponownie, poniewaz musze powoli sie zdecydowac na na firme.

Buduje dom, okolo 15 km na pl. od Katowic, 140m². Jestem zdecydowany na PC z odwiertem pionowym.

Po wielotygodniowej lekturze nie wiem jaka firme wybrac. Nadal wydaje mi sie ze Vikersonn ma niezla oferte, ale do tej pory nie mialem mozliwosci porozmawiania z innymi urzytkownikami PC tej firmy.

Czy ma ktos doswiadczenie z Vikersonn? Bardzo prosze o pomoc!

Pozdrawiam serdecznie:)

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...
  • 1 month później...
Jeśli tak bardzo chcesz sobie kupić chińkę , to kup taką co nie podszywa się pod niby jakąś markę norweską Vikersonn. Podobnej (jak nie lepszej) jakości pc kupisz tutaj http://www.meeting-poland.pl/ ale za 1/4 tej ceny co krzyczy VIKI

zgoda Vikersonn to taka nazwa i logo co ma ludzi wprowadzać w błąd niczym Amber Gold miało kojarzyć się ze Szwajcarią i pewnością ...

ale Ty widziałeś stronę www Meeting??? - PORAŻKA. Ludzi z branży techniczne bo taką jest produkcja pompy ciepła mają stronę bez polskich znaków językowych, grafiki/zdjęcia gorsze niż Chińczycy, strona jak sprzed 10 lat, ogólnie poniżej jakiejkolwiek krytyki. Byle pizzeria ma lepszą stronę. Ja bym im nie zaufał po stronie www jakby mi mieli choćby wentylator - wiatrak sprzedać. Przegięcie w drugą stronę ten Meeting

Przecież oni nic z Norwegią nie mają wspólnego sprytnie manewrują nazwami i barwami. COP wg jakiej normy? Jakieś certyfikacje? W środku chińskie WILO nieenergooszczędne . Sterownik pompy ciepła Vikersønn Bjørn w.1 to zwykły carel . Dobry , agresywny marketing działa cuda. Ale w Polsce tak niestety można....

Vikersonn to polsko-norweska firma, która z powodzeniem produkuje pompy ciepła. Wykorzystujemy wiedzę technologiczną ze Skandynawii i korzystamy z niej tu w

Polsce. Produkujemy pompy na polskim rynku, gdyż jest po prostu tańszy, a klienci nie ponoszą kosztów związanych z importem. Możemy przez to zaproponować konkurencyjne ceny, nie tracąc na jakości.

Vikersonn to polsko-norweska firma, która z powodzeniem produkuje pompy ciepła. Wykorzystujemy wiedzę technologiczną ze Skandynawii i korzystamy z niej tu w

Polsce. Produkujemy pompy na polskim rynku, gdyż jest po prostu tańszy, a klienci nie ponoszą kosztów związanych z importem. Możemy przez to zaproponować konkurencyjne ceny, nie tracąc na jakości.

A jaką to wiedzę mają Norwegowie w produkcji pomp ciepła?? I gdzie je w Polsce "produkujecie" ?

A jaką to wiedzę mają Norwegowie w produkcji pomp ciepła?? I gdzie je w Polsce "produkujecie" ?

Bardzo podobne pytania zadano padły już ponad 4 lata temu :

Dalej jednak nie otrzymaliśmy odpowiedzi, kto jest producentem tych pomp ciepła. Dlaczego jej nie udzielacie?

Skoro odpowiedzi nie udzielili przez 4 lata, to nie sądzę, żeby zrobili to teraz.