aitken 24.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witam Was ponownie! po kilu tygodniach przerwy pisze ponownie, poniewaz musze powoli sie zdecydowac na na firme.Buduje dom, okolo 15 km na pl. od Katowic, 140m². Jestem zdecydowany na PC z odwiertem pionowym. Po wielotygodniowej lekturze nie wiem jaka firme wybrac. Nadal wydaje mi sie ze Vikersonn ma niezla oferte, ale do tej pory nie mialem mozliwosci porozmawiania z innymi urzytkownikami PC tej firmy. Czy ma ktos doswiadczenie z Vikersonn? Bardzo prosze o pomoc! Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A rozesłałeś zapytania ofertowe ? Przecież w porównaniu do polskich PC tracisz już na starcie kilka tyś zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitken 24.07.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 @ fotohobbyTak wyslalem. Interesuje mnie tylko kompleksowa usluga: PC, Odwierty, CO. Najtaniej wyszlo w Exotherm, ale jakos nie mam zaufania do tej firmy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mostek 25.07.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 akurat exotherm montowal pompe u mojej matki i generalnie wszystko w porzadku - pompa zamontowana, dziala itd ... - tylko ze to byla powietrzna pompa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitken 25.07.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 @mostek Milo uslyszec cos pozytywnego o tej firmie! Mimo wszytko szukam nadal ludzi, ktorzy maja pompe VIKERSONN!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Szukasz tych uzytkownikow chyba pol roku . Wyglada na to, ze albo ich tak malo, albo nie maja problemow i nie szukaja pomocy na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 02.11.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja teraz mam podobny problem , czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 02.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jeśli tak bardzo chcesz sobie kupić chińkę , to kup taką co nie podszywa się pod niby jakąś markę norweską Vikersonn to nic innego jak robienie ludzi w balona na niby markę .Podobnej (jak nie lepszej) jakości pc kupisz tutaj http://www.meeting-poland.pl/ ale za 1/4 tej ceny co krzyczy VIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henderson 12.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 w Norwegii nikt nic nie wie, ze one są norweskie, tej marki tam nie ma, może chodzi o wieś Norwegia pod Mońkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dwa sprytne warszawiaki, "powołały" sobie markę - dla zmyłki o skandynawskiej nazwie. To są u nas składane (produkowane?) pompy ciepła - wystarczy przeczytać wpis z KRS-u (0000377346) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 13.12.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Realizacje też mają fajne na swojej stronie same wirtualne hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 13.12.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jeśli tak bardzo chcesz sobie kupić chińkę , to kup taką co nie podszywa się pod niby jakąś markę norweską Vikersonn. Podobnej (jak nie lepszej) jakości pc kupisz tutaj http://www.meeting-poland.pl/ ale za 1/4 tej ceny co krzyczy VIKI zgoda Vikersonn to taka nazwa i logo co ma ludzi wprowadzać w błąd niczym Amber Gold miało kojarzyć się ze Szwajcarią i pewnością ... ale Ty widziałeś stronę www Meeting??? - PORAŻKA. Ludzi z branży techniczne bo taką jest produkcja pompy ciepła mają stronę bez polskich znaków językowych, grafiki/zdjęcia gorsze niż Chińczycy, strona jak sprzed 10 lat, ogólnie poniżej jakiejkolwiek krytyki. Byle pizzeria ma lepszą stronę. Ja bym im nie zaufał po stronie www jakby mi mieli choćby wentylator - wiatrak sprzedać. Przegięcie w drugą stronę ten Meeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henderson 17.12.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Meeting to totalny bubel, klasyka tandety, symbol jakości lat 90 w Chinach, strona jak produkt.. Szukam tego Vikersona w Norwegii nawet wysłałem znajomemu Norwegowi by tez poszukał, na dzisiaj mówi, bym poszukał na Islandii i Finlandii, bo u niego to nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 17.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przecież oni nic z Norwegią nie mają wspólnego sprytnie manewrują nazwami i barwami. COP wg jakiej normy? Jakieś certyfikacje? W środku chińskie WILO nieenergooszczędne . Sterownik pompy ciepła Vikersønn Bjørn w.1 to zwykły carel . Dobry , agresywny marketing działa cuda. Ale w Polsce tak niestety można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 19.12.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Co do Vikersonna moim zdaniem nie należy się sugerować ich kalkulatorem oferty z ich www - niestety generuje on oferty ze zbyt małymi dolnymi źródłami. Poza tym firma faktycznie ze Skandynawią nie ma chyba wiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArthurH 19.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Vikersonn to polsko-norweska firma, która z powodzeniem produkuje pompy ciepła. Wykorzystujemy wiedzę technologiczną ze Skandynawii i korzystamy z niej tu wPolsce. Produkujemy pompy na polskim rynku, gdyż jest po prostu tańszy, a klienci nie ponoszą kosztów związanych z importem. Możemy przez to zaproponować konkurencyjne ceny, nie tracąc na jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 19.12.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Vikersonn to polsko-norweska firma, która z powodzeniem produkuje pompy ciepła. Wykorzystujemy wiedzę technologiczną ze Skandynawii i korzystamy z niej tu w Polsce. Produkujemy pompy na polskim rynku, gdyż jest po prostu tańszy, a klienci nie ponoszą kosztów związanych z importem. Możemy przez to zaproponować konkurencyjne ceny, nie tracąc na jakości. A jaką to wiedzę mają Norwegowie w produkcji pomp ciepła?? I gdzie je w Polsce "produkujecie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 w urzędzie celnym w Pruszkowie. Tam przychodzi kontener z "produkcją" (to polski wkład) Wcześniej kontener płynie statkiem norweskiego armatora. I tak powstała polsko-norweska PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 A jaką to wiedzę mają Norwegowie w produkcji pomp ciepła?? I gdzie je w Polsce "produkujecie" ? Bardzo podobne pytania zadano padły już ponad 4 lata temu : Dalej jednak nie otrzymaliśmy odpowiedzi, kto jest producentem tych pomp ciepła. Dlaczego jej nie udzielacie? Skoro odpowiedzi nie udzielili przez 4 lata, to nie sądzę, żeby zrobili to teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 20.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dołączam się do pytania. Poza tym trochę post obrońcy Vikersonn się trzyma się logiki. Skandynawia jest większym rynkiem pod PC, więc nie rozumiem po co produkcja miałaby się odbywać w kraju takim jak Polska, gdzie sprzedaż zapewne nie jest za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts