coulignon 28.02.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ...i podobno robią 100 pomp dziennie No to fabryka wymagała uzyskania pozwolenia na budowę. Panowie z Vickersona robili tylko zgłoszenie bo budynek był do 25m2. To taki skandynawski sposób minimalizacji kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 28.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (...)To taki skandynawski sposób minimalizacji kosztów. ...dlatego te pompy Vik.... są tak przyjaźnie tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 25.06.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 25 Czerwca 2014 przez oberwatorPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 28.06.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Pisałem to już wcześniej . To jest zwykła szopka!!!! Ludzie się na to nabierają . A pompy po prostu płyną kontenerami wiadomo skąd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karrrman 30.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Podobno działa ta firma na rynku niemieckim ... słyszał ktoś coś o tym ? Strona internetowa niemiecka niby jest ale zdjęcia pomp i dane są inne niż na polskiej ... dziwne to Mam znajomego , który chce zakładać PC w domu o powierzchni 340 m2 własnie w Niemczech i rozmawialiśmy na temat rożnych producentów no i przewinęła się firma Vikersonn. Ma ktoś w ogóle jakieś katalogi czy dane techniczne tych pomp ? Bo byłoby to pomocne ... Chodzi mi tutaj o informację dotyczącą znaków jakości czy certyfikatów bez których nie ma szans o bycie na rynku niemieckim czy europejskim ... nie widzę nigdzie tutaj takich znaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 30.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Podobno działa ta firma na rynku niemieckim ... słyszał ktoś coś o tym ? Strona internetowa niemiecka niby jest ale zdjęcia pomp i dane są inne niż na polskiej ... dziwne to Mam znajomego , który chce zakładać PC w domu o powierzchni 340 m2 własnie w Niemczech i rozmawialiśmy na temat rożnych producentów no i przewinęła się firma Vikersonn. Ma ktoś w ogóle jakieś katalogi czy dane techniczne tych pomp ? Bo byłoby to pomocne ... Chodzi mi tutaj o informację dotyczącą znaków jakości czy certyfikatów bez których nie ma szans o bycie na rynku niemieckim czy europejskim ... nie widzę nigdzie tutaj takich znaczków Gdzie działa na rynku niemieckim? To, że strona jest Niemiecku nie znaczy , że firma tam działa. Jest numer niemieckiej komórki a nie ma siedziby firmy. Realizacje też pod publiczke bez miejscowości i bez konkretów zresztą tak jak na polskiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antymateria 19.08.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 A ja myślałem, że to jakaś porządna firma. Na szczęście czytam, szukam, sprawdzam i.... niezłe jaja. Usuwam z zakładek "PC firmy - instalacja do wyceny", dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolaska 18.09.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jestem klientem z rocznym stażem. Zakupiłem kompleksowe rozwiązanie dla domu jednorodzinnego w 2012 roku z wieczystą gwarancją. jakież było moje zdziwienie gdy chcąc umówić obowiązkowy przegląd roczny okazało się ze firma bez mojej wiedzy i udziały zamieniła gwarancję wieczystą na 5 letnią! Po roku na odczepne i po ostrej wymianie maili otrzymuję umowę gwarancji wieczystej która jest "jednostronnie korzystna". Odradzam jakakolwiek współpracę w Vikesonn Polska. Firma nie potrafi dotrzymać zobowiązań, nie szanuje klientów i wychodzi z założenia ze po instalacji może wszystko.PS sterowanie przez wifi nie tylko nie działa ale nawet nie wiadomo kiedy bedzię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolaska 28.04.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jestem klientem z rocznym stażem. Zakupiłem kompleksowe rozwiązanie dla domu jednorodzinnego w 2012 roku z wieczystą gwarancją. jakież było moje zdziwienie gdy chcąc umówić obowiązkowy przegląd roczny okazało się ze firma bez mojej wiedzy i udziały zamieniła gwarancję wieczystą na 5 letnią! Po roku na odczepne i po ostrej wymianie maili otrzymuję umowę gwarancji wieczystej która jest "jednostronnie korzystna". Odradzam jakakolwiek współpracę w Vikesonn Polska. Firma nie potrafi dotrzymać zobowiązań, nie szanuje klientów i wychodzi z założenia ze po instalacji może wszystko.PS sterowanie przez wifi nie tylko nie działa ale nawet nie wiadomo kiedy bedzię! U mnie sytuacja sie poprawiła. Vikersonn wymienił osoby które byly odpowiedzialne za haos informacyjny i właściwie reaguje na wszelkie zgłoszenia. Zdaje sie ponadto jedyna firma na rynku u której juz Działa sterowanie online! Na chwilę obecną wycofuje negatywną opinię i polecam to rozwiązanie.W rarazie Razie pytan służę informacjami 600855110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 28.04.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 U mnie sytuacja sie poprawiła. Vikersonn wymienił osoby które byly odpowiedzialne za haos informacyjny i właściwie reaguje na wszelkie zgłoszenia. Zdaje sie ponadto jedyna firma na rynku u której juz Działa sterowanie online! Na chwilę obecną wycofuje negatywną opinię i polecam to rozwiązanie.W rarazie Razie pytan służę informacjami 600855110 U mnie działa już drugi rok, ale może i jedyna;).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 06.05.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Z czemu nick Varmepumpsagare a nie jako.s po polsku , przecież jak ma co interesującego do napisania to ludzie i tak przeczytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 14.05.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 co racja, to racja, ale finalnie jakie ma to znaczenie? waże, żeby pompa działała sprawnie, dobrze no i najlepiej jeszcze tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy użytkownik PC 13.08.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Właśnie zakończyłem modernizację systemu grzewczego w oparciu o PC Vikersonn (CWU dodatkowo ogrzewana kolektorami słonecznymi - 12-letnimi ale efektywnymi)Jeśli chodzi o efektywność zmodernizowanego systemu to trudno mi się w tej chwili wypowiadać - jest sierpień, a klimat mamy taki jaki mamy. Ale ad vocem chciałbym zacytować fragment mojej opinii po zapytaniu, które otrzymałem z firmy po zakończeniu prac: " Jeśli chodzi o poziom zadowolenia klienta Waszej firmy, to rewelacja – szybki i dobry kontakt z Wykonawcą, kompetentne, profesjonalne ekipy realizujące poszczególne etapy inwestycji, terminowość realizacji. Co do uwag i wskazówek, to sugerowałbym wcześniejszy rekonesans, zwłaszcza przy wykonywaniu modernizacji istniejących instalacji grzewczych. Ma to duże znaczenie dla logistyki prac." Dodatkowo (tego już im nie napisałem) ich pracownicy są myślący, w odróżnieniu od niektórych tzw. "fachowców", z którymi do tej pory miałem do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.08.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 jej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 13.08.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Ale żenada ,takie reklamowanie firmy wygląda jakby forumowicze mieli poziom myślenia pantofelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 13.08.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Nie obrażaj pantofelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy użytkownik PC 17.08.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ale żenada ,takie reklamowanie firmy wygląda jakby forumowicze mieli poziom myślenia pantofelka. Forum jest z założenia miejscem wyrażania opinii i wymiany doświadczeń. Ja akurat miałem szczęście trafić, tak jak trafiłem. Sorry dla wiecznych malkontentów, którzy każdą pozytywną wypowiedź traktują jako "reklamowanie firmy" - cóż wieczne narzekanie jest chyba naszą cechą narodową - kraj jest przecież w ruinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 17.08.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 swoją drogą - aktualizował już ktoś sterownik do tej pompy do wersji 2.5.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 17.08.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Cieszymy się razem z tobą twoim pompowym szczęściem nowy użytkowniku PC. Bądź zdrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 17.08.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 ....którzy każdą pozytywną wypowiedź traktują jako "reklamowanie firmy..." . nie każdą, tylko każdą napisaną na zlecenie reklamodawcy, albo każdą napisaną przez pracownika reklamowanej firmy, co zresztą na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts