nowy użytkownik PC 18.08.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 nie każdą, tylko każdą napisaną na zlecenie reklamodawcy, albo każdą napisaną przez pracownika reklamowanej firmy, co zresztą na jedno wychodzi Bez komentarza. Odezwę się ponownie po pierwszym sezonie grzewczym z, mam nadzieję, następną pozytywną opinią, czym zapewne wkurzę kolejnych wielbicieli spiskowej teorii dziejów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 18.08.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) pomyślmy masz nick odnoszący się tylko i wyłącznie do PC zakładasz konto na muratorze i od razu piszesz pochwalny pean na cześć firmy V. nie podajesz żadnych danych dotyczących domu nie piszesz na muratorze (dosyć duże forum dotyczące wielu innych kwestii, wątek PC jest ogólnie rzecz biorąc jedynie marginalny na nim) w żadnym innym topiku, nawet za przeproszeniem w dziale dotyczącym kafelek łazienkowych, żeby napisać że masz "zajefajne kafelki kupione w..." o czymś zapomniałem? całość zalatuje tanim marketingiem weź np. użytkownika elrow23 - on ma PC V, ale udziela się w wielu innych topikach, czytając jego teksty widać że MA DOM, a nie reklamuje jednego przedsiębiorcę.... nawet jeśli jest jakoś związany z nimi i ich wspomaga reklamą, to jego wiarygodność i tak jest znacznie wyższa niż Twoja Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez okobar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 21.05.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Prośba do użytkowników PC tej firmy o opinię na ich temat. Lekko wstecz masz świeżego użytkownika, post #109, z pewnością ma już doświadczenia z DWÓCH SEZONÓW. Zapytaj na PW to dostanie powiadomienie na maila bo tutaj raczej już nie zajrzy Ciekawe dokąd ten mail dojdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1_1975 21.05.2017 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Tak chciałem zrobić, niestety ma zablokowane priv:( Mogę tylko cierpliwie czekać Może inni się odezwą? Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts