Maciejkiil 25.07.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam wszytskich,Właście buduję dom i chciałbym by był jak najbardziej energooszczedny. mój poprzedni partner handlowy mnie zawiodl i poszukuje sklepu, dystrybutora, ktory ma duzy wybor akcesoriow związanych z orzegwaniem, także interesuja mnie kolektory słoneczne i te ktore ogrzewają wodę. Z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszWA 31.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Możesz oczywiście poszukać sobie na allegro - jest duży wybór sprzętu. A skąd jestes w ogóle? Interesuje cię sklep z mozliwością montazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejkiil 01.08.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jestem ze Szczecina. Tak, montaż tez by się przydal. Znacie coś dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofkrawiec007 02.08.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam serdecznie z czystym sumieniem mogę polecić Panu Firmę Ekoszok ze Szczecina, bardzo solidna i fachowa obsługa, bardzo szeroki wachlarz produktów i usług. Właśnie zakupiłem u nich kolektory i jestem bardzo zadowolony. A mam tutaj do nich kontakt tel 506-109-309. Pozdrawiam i życzę udanej współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszWA 12.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Heh, właśnie miałem napisać o firmie Pana Leszka. Tak, dla mnie robili ogrzewanie dobre kilka lat temu, ale to świetna ekipa. Nie miałam żadnych zastrzeżeń, co do wykonania i terminowości, więc również moge polecić ekoszok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts