Fenderson 25.07.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Jak w tytule! Kupię bardzo zdrowy, zadbany drewniany dom z bali nadający się do przeniesienia w inne miejsce z pewnością że nie trzeba będzie wymieniać w nim połowy konstrukcji. Szukam czegoś na wzór małego dworku tj. po 2 okna po bokach z wejściem na środku ale oczywiście nie jest to sztywna koncepcja. Może to i być duża góralska chata. Wielkość + - 12x8 m = max 100 m2. Ewentualne przeniesienie planowane na terenie województwa podkarpackiego to i najchętniej i najszybciej zapoznał bym się z ofertami z tej i pobliskiej lokalizacji (z powodów czysto logistycznych ) Będę wdzięczny za wszelkie info szczególnie te z foto Inf na mail: [email protected] Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 26.07.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Tutaj takie ogłoszenia, a ja będę w piecu palił góralską chatę z 1926r. Ach ta przewrotność naszego życia. Za późno dałeś ogłoszenie, bo teraz są już obcięte węgła, więc nie ma jak złożyć w tym samym układzie. Zamieniłem bale na mur, ale z perspektywy czasu widzę, że można remont takiej chaty zrobić w rozsądnych pieniądzach i z fajnym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenderson 27.07.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Tutaj takie ogłoszenia, a ja będę w piecu palił góralską chatę z 1926r. Ach ta przewrotność naszego życia. Za późno dałeś ogłoszenie, bo teraz są już obcięte węgła, więc nie ma jak złożyć w tym samym układzie. Zamieniłem bale na mur, ale z perspektywy czasu widzę, że można remont takiej chaty zrobić w rozsądnych pieniądzach i z fajnym efektem. Bluźnisz Panie kolego, oj aż serce się kraje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kallkulator77 27.07.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 W rzeczy samej wielka szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts