Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kupię zdrowy, drewniany dom z bali

Fenderson

Recommended Posts

Jak w tytule!

Kupię bardzo zdrowy, zadbany drewniany dom z bali nadający się do przeniesienia w inne miejsce z pewnością że nie trzeba będzie wymieniać w nim połowy konstrukcji. Szukam czegoś na wzór małego dworku tj. po 2 okna po bokach z wejściem na środku ale oczywiście nie jest to sztywna koncepcja. Może to i być duża góralska chata. Wielkość + - 12x8 m = max 100 m2.

Ewentualne przeniesienie planowane na terenie województwa podkarpackiego to i najchętniej i najszybciej zapoznał bym się z ofertami z tej i pobliskiej lokalizacji (z powodów czysto logistycznych :))

Będę wdzięczny za wszelkie info szczególnie te z foto :) Inf na mail: [email protected]

Pozdrawiam !

Tutaj takie ogłoszenia, a ja będę w piecu palił góralską chatę z 1926r. Ach ta przewrotność naszego życia. Za późno dałeś ogłoszenie, bo teraz są już obcięte węgła, więc nie ma jak złożyć w tym samym układzie. Zamieniłem bale na mur, ale z perspektywy czasu widzę, że można remont takiej chaty zrobić w rozsądnych pieniądzach i z fajnym efektem.

Tutaj takie ogłoszenia, a ja będę w piecu palił góralską chatę z 1926r. Ach ta przewrotność naszego życia. Za późno dałeś ogłoszenie, bo teraz są już obcięte węgła, więc nie ma jak złożyć w tym samym układzie. Zamieniłem bale na mur, ale z perspektywy czasu widzę, że można remont takiej chaty zrobić w rozsądnych pieniądzach i z fajnym efektem.

Bluźnisz Panie kolego, oj aż serce się kraje ;)