Kroitz 28.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Elegancko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 30.07.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 i pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 30.07.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A ta butla z gazem to co to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 05.08.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 A ta butla z gazem to co to???? z drugiej strony kotłowni , teście mają swoją kuchnię. Ta butla to od ich kuchni gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adams11 03.10.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Też zastanawiam się nad zakupem tego kociołka, możesz coś więcej o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 12.10.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Też zastanawiam się nad zakupem tego kociołka, możesz coś więcej o nim powiedzieć. co chcesz wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 co chcesz wiedzieć ?Jest wielu co chciało chciałoby wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 13.10.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jest wielu co chciało chciałoby wiedzieć. Proszę pytać i wymieniamy doświadczenia. Jeśli będe potrafił to odpowiem na wszelkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 13.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 No to zacznijmy od pierwszych wrażeń z palenia.Chyba już domek ogrzewasz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 20.10.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 No to zacznijmy od pierwszych wrażeń z palenia.Chyba już domek ogrzewasz co? Grzeje od czerwca. Latem tylko woda w bojlerze, spalanie 100 kg na miesiąc. Teraz jak jest już w nocy tem ujemna to wychodzi mi jakieś 100 kg na 10 dni przy tem w domu 23 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 20.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 radomszczanin zbyt wylewny to nie jesteś. Generalnie fajna konstrukcja, a w szczególności palnik i system czyszczący. Podejrzewam że szanowny kolega nie miał jeszcze możliwości testowania różnych paliw, w szczególności pochodnych węgla tzn węgli płomienno gazowych i gazowych oraz miałów, a to jest chyba najważniejsze dla przeciętnych użytkowników ?I kolejne pytanie odnośnie systemu czyszczącego wymiennik, czy sprawdza się w normalnej eksploatacji i jak często należy potraktować go szczotką?Nie będę ukrywał, że chętnie posiedziałbym z nim i testował różne węgle a w szczególności antracyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 27.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 radomszczanin zbyt wylewny to nie jesteś. Generalnie fajna konstrukcja, a w szczególności palnik i system czyszczący. Podejrzewam że szanowny kolega nie miał jeszcze możliwości testowania różnych paliw, w szczególności pochodnych węgla tzn węgli płomienno gazowych i gazowych oraz miałów, a to jest chyba najważniejsze dla przeciętnych użytkowników ? I kolejne pytanie odnośnie systemu czyszczącego wymiennik, czy sprawdza się w normalnej eksploatacji i jak często należy potraktować go szczotką? Nie będę ukrywał, że chętnie posiedziałbym z nim i testował różne węgle a w szczególności antracyt. Pozdrawiam Info jakie mam od producenta to sam palnik jest wielopaliwowy i praktycznie spalimy na nim wszystko.Producent spalał na nim antracyt z dobrym efektem. Sam posiadam ten palnik tyle,że w innym kotle.Paliłem na nim od groszku 5-35mm,miału,ekogroszku 5-25mm oraz 2 rodzaje pelletu. Odpowiednie ustawienia i spalimy wszystko co przepchnie podajnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 27.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 radmoszczanin czy możesz coś już opisać po 2 miesiącach palenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 13.01.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 WitamChyba nie doczekamy się opinii od radomszczanina, a szkoda bo kociołek ciekawy, tylko dlaczego mało popularny ? Minertu może znasz kogoś z woj. śląskiego kto ma eg duo multi, chętnie nawiązałbym kontakt z taką osobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 13.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cześć.Dobrze,że odpisałeś bo jakimś cudem mi PW zniknęło.Załatwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 07.02.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam po przerwieNiestety praca dom dom praca i tak wkoło. Kociołek ok, spalanie ok 25 kg na dobe. W domu 23 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziecky 11.03.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam po przerwie Niestety praca dom dom praca i tak wkoło. Kociołek ok, spalanie ok 25 kg na dobe. W domu 23 st C. Witam , jestem zainteresowany takim kociołkiem 18KW dom 130m2 + ogrzewany garaż, dom z gazobetonu+15cm styro . Kolego jak Ci się sprawuje ten kociołek ? Czy paliłes na ruszcie? pozdrawiam radziecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 11.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ile m2 ma garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 04.04.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 WitamNa ruszcie nie paliłem. Uważam że jak mam kocioł na groszek to palę groszkiem. Co do spalania to dużo zależy od groszku. Teraz wziąłem na próbę inny i widze że jest lepiej. Nie ma spieków tylko sam sypki popiół. Mam do nie ocieplony więc trochę mi pali. Od wrzesnia 5t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 04.04.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 radomszczanin możesz napisać coś odnośnie użytkowania, czy system czyszczący zdaje egzamin i inne aspekty użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts