minertu 11.06.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Temat coś zarósł.System czyszczący jest jak najbardziej ok i b.dobrze spełnia swoje zadanie. Parę machnięć wajchą i płomieniówki czyste. Wersja automatyczna była by lepsza ale ta 1 min podczas zasyp nikomu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
introrec 13.08.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Noel jasię przylaczam bo tesz mam zamiar go instalować 38kw na 320m2 tylko jest jedna moze powazna mam starą instalacię grube rury i grzejniki żeliwneczy pojemnosć wodna 53litry jest wystarczająca dla instalaciina grawitacii Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez introrec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
introrec 13.08.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Noel dolaczam się mam zamiar instalowac EG DUO 38kw w w budynku 320m2 ocieplonym tylko strop 23cm welna okna plastyk 2 szybyinstalacja stara na grawitacji grzejniki żeliwne.Jest tylko jeden problem kocioł o pojemności53litryczy ta ilość wody w kotle jest wystarczająca dla instalacji na grawitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts