olagie 27.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 To mój "pierwszy raz" na takim forum i szczerze mówiąc myślałam, że zostanę tu dobrze przyjęta. Wypowiedziałam się w jednym temacie i już mi się dostało. Bardzo nieprzyjemnie mi się zrobiło... Ktoś, kto pisze tu tyle lat powinien z większym szacunkiem podchodzić do nowych użytkowników Nie będę jednak rozwodziła się tu nad takimi przejawami chamstwa... Trochę o mnie: jestem z Bydgoszczy i pierwszy raz zamierzam (zamierzałam) zadomowić się na jakimś forum na dłużej. Planuję niedługo zakup nowego mieszkania i bardzo przydadzą mi się podpowiedzi od doświadczonych użytkowników. Pewnie będę bywała częściej w aranżacjach niż budowie, ale witam wszystkich, którzy nie wyciągają wniosków pochopnie, tylko każdemu dają szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HSB 27.07.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 jA rówież witam. Także nie zajmuję się budowaniem tylko remontowaniem a i aranżacje wnętrz zgłębiam Myślę, że po pewnym czasie nabierzesz dystansu, wiedzy i.... tego Ci życzę Pozdrawiam HSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olagie 28.07.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Dzięki Liczę na to, że większość osób na forum jest jednak taka jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts