compi 13.08.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nigdy nie napisałem tutaj, że kwestionuję Waszą wiedzę. Nie kwestionuję też możliwości zarabiania na forum, chociaż nie ma co ukrywać, że interes żuczka może być wtedy mniej ważny i niejako zagrożony w znaczny sposób. Mnie osobiście na dzień dzisiejszy interesuje rozwianie wątpliwości odnośnie wełny, lansowanej tutaj jako trującej. Na razie brak dowodów , oprócz sugestii w postaci stopki w reklamie Bohusza i zasłyszanych rzekomo przez Was informacji od kogoś w fabryce. Może było by dla Was wygodnie gdybym się już odczepił , ale jednak takie kominkowe szychy powinny być rzetelne w swoich wywodach. Na czym rzetelność polega nie będę już pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Do interesu oprócz rozumu trzeba mieć serce, umieć to łączyć-godzić z interesem.Bez tych wyznaczników z życia dnia powszedniego fortuny się nie zbuduje.compi pisze o zaufaniu i rzeczywiście wertując strona za stroną nijak nie można Was skojarzyć z jakże pięknym i znaczącym określeniem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nigdy nie napisałem tutaj, że kwestionuję Waszą wiedzę. Nie kwestionuję też możliwości zarabiania na forum, chociaż nie ma co ukrywać, że interes żuczka może być wtedy mniej ważny i niejako zagrożony w znaczny sposób. Mnie osobiście na dzień dzisiejszy interesuje rozwianie wątpliwości odnośnie wełny, lansowanej tutaj jako trującej. Na razie brak dowodów , oprócz sugestii w postaci stopki w reklamie Bohusza i zasłyszanych rzekomo przez Was informacji od kogoś w fabryce. Może było by dla Was wygodnie gdybym się już odczepił , ale jednak takie kominkowe szychy powinny być rzetelne w swoich wywodach. Na czym rzetelność polega nie będę już pisał. Compi, gdybyś nie był ślepy, dawno byś dostrzegł, że jesteśmy po jednej stronie barykady. Ja nie wiem, tylko przypuszczam, na co sam słusznie zwróciłeś mi uwagę. Przypuszczam, że z wełną jest coś nie tak i szukam odpowiedzi. Jakbym miał pociski, dawno ulżyłbym Twoim cierpieniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Forest nie wiem co tam masz w salonie, ale jedno jest pewne. Macie biznes w pobycie na tym forum i przy okazji potraficie sprzedać nieprawdę. O to mi chodzi, a nie o to co masz na swoich metrach kwadratowych. Na pytania które zadają forumowicze, nawet dzisiaj, padają sprzeczne odpowiedzi. A na końcu i tak się czeka na kosztorys wybrańca. Po lekturze tego działu zaufania raczej nie wzbudzacie. a ja z przekory powiem ,że nie dość ,że chciałbym zobaczyć co w salonie u foresta stait to nawet chciałbym aby coś takiego może stanęło i u mnie..........:yes:.Jest i tu niestety mały kruczek.Raczej go nie pokaże a i zrobić tez by chyba u mnie się nie podjął.Zapewne nie wkomponował by mi jego bo zapewne nr 2 coś by tam złego wynalazł w budowaniu mojej chałupy a co za tym idzie komina itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 13.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Compi, gdybyś nie był ślepy, dawno byś dostrzegł, że jesteśmy po jednej stronie barykady. Ja nie wiem, tylko przypuszczam, na co sam słusznie zwróciłeś mi uwagę. Przypuszczam, że z wełną jest coś nie tak i szukam odpowiedzi. Jakbym miał pociski, dawno ulżyłbym Twoim cierpieniom. Ślepy nie jestem, ani też głupi. Jestem przekonany, że błędu nie popełniłem i mam ku temu podstawy. A pojawiam się w tym dziale, gdy ktoś plecie bzdury na temat wkładu, który już przetestowałem na różne sposoby i gdy pojawia się znowu stwierdzenie o szkodliwości wełny. Mam ją w kominku i mam w kanałach wentylacyjnych. Drobinki miały latać w powietrzu, a głowa miała aż boleć od chemii. Typowego kurzu jak na lekarstwo, nikt nie kicha, migrenę to ma żona sami wiecie kiedy, a po roku wnętrze kominka wygląda jak nowe. Ach, zapomniałbym! Wnikliwie z synem sprawdziliśmy filtr w turbinie DGP podczas pierwszego czyszczenia po dłuższym czasie. Tam nic nie ma. A po Waszych postach spodziewać się należało kłaka wełny ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 13.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Przyjechali kowboje i każdy pali i chwali swoje... Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 13.08.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja znam z Olbrychskiego kawałek: " I zjechali się jebacze, czarodzieje, zaklinacze....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ślepy nie jestem, ani też głupi. Jestem przekonany, że błędu nie popełniłem i mam ku temu podstawy. A pojawiam się w tym dziale, gdy ktoś plecie bzdury na temat wkładu, który już przetestowałem na różne sposoby i gdy pojawia się znowu stwierdzenie o szkodliwości wełny. Mam ją w kominku i mam w kanałach wentylacyjnych. Drobinki miały latać w powietrzu, a głowa miała aż boleć od chemii. Typowego kurzu jak na lekarstwo, nikt nie kicha, migrenę to ma żona sami wiecie kiedy, a po roku wnętrze kominka wygląda jak nowe. Ach, zapomniałbym! Wnikliwie z synem sprawdziliśmy filtr w turbinie DGP podczas pierwszego czyszczenia po dłuższym czasie. Tam nic nie ma. A po Waszych postach spodziewać się należało kłaka wełny ; ) To może głuchy jesteś? Dawno już ustalono w tym dziale, że szkodliwość wełny to domniemanie (mądry jezdeś, powinieneś zrozumieć), a włókna szkodzą wykonawcy, nie użytkownikowi. Powtórzę: 1. Wełna jest prawdopodobnie szkodliwa, stad chęć wyjaśnienia (zwróć uwagę na słowo: PRAWDOPODOBNIE) 2. Pylenie wełny może być szkodliwe dla wykonawcy, gdyż podczas cięcia, włókna unoszą się w powietrzu. No i osobista prośba. Napisz jeszcze raz jaki to masz świetny wkład.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 13.08.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Świetnego nie mam, wg mnie średniak, ale najlepszy do moich potrzeb za te pieniądze. Ty natomiast masz za to świetny nos, jeśli wyczuwasz ulatniającą się chemię z wełny kominkowej. Bo innych argumentów przecież nie posiadasz. Od takich cytatów to już się wiesz co chce: "Jak ktoś chce się wełną truć, wystarczy zastosować technologię właściwą dla GK + wełna , i ma czarno na białym." A prawdopodobnie to ty powinieneś już odpocząć, wskazuje na to chęć dopieprzenia za wszelką cenę. Nie bądź ważniakiem eniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Świetnego nie mam, wg mnie średniak, ale najlepszy do moich potrzeb za te pieniądze. Ty natomiast masz za to świetny nos, jeśli wyczuwasz ulatniającą się chemię z wełny kominkowej. Bo innych argumentów przecież nie posiadasz. Od takich cytatów to już się wiesz co chce: "Jak ktoś chce się wełną truć, wystarczy zastosować technologię właściwą dla GK + wełna , i ma czarno na białym." A prawdopodobnie to ty powinieneś już odpocząć, wskazuje na to chęć dopieprzenia za wszelką cenę. Nie bądź ważniakiem eniek. Dopieprzanie Ci w głowie...Pomału zaczynam rozumieć Twoje natrętne brzęczenie. Ja mam inne zainteresowania lub hobby, jak wolisz - to kominki i piece.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Przyjechali kowboje i każdy pali i chwali swoje... "przyjechali indianie każdy pali co dostanie" "przyjechali kowboje każdy pali swoje" "poznaj serce bladej twarzy,weź pojarę bo mnie parzy" Powiedziałem ,ze jak pierdniesz to wrócę do twych perełek:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 eniek jak zwykle myli działy.................to kuźwa nie są "Złote Myśli"eńka..a tego to się nie spodziewałem od tak wyrafinowanej persony FM.:mad: 1. Wełna jest prawdopodobnie szkodliwa, stad chęć wyjaśnienia (zwróć uwagę na słowo: PRAWDOPODOBNIE) Teraz to już wiadoma wszystko prawdopodobnie enkowi eksperymenta spędzają sen z oczu to sie najprawdopodobniej che nawracać......ale ,że aż z takim skutkiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 eniek jak zwykle myli działy.................to kuźwa nie są "Złote Myśli"eńka..a tego to się nie spodziewałem od tak wyrafinowanej persony FM.:mad: Teraz to już wiadoma wszystko prawdopodobnie enkowi eksperymenta spędzają sen z oczu to sie najprawdopodobniej che nawracać......ale ,że aż z takim skutkiem ??? Druga mucha przyleciała! A jakie emotki umie wklejać. No no ...to ci dopiero frajda na forum ... :mad::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 13.08.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 .....Pomału zaczynam rozumieć .... I to jest całe qlou Twojego wywodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 13.08.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Druga mucha przyleciała! A jakie emotki umie wklejać. No no ...to ci dopiero frajda na forum ... :mad::lol2: Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy, bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy , bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy - jest i trzecia ,gdy komuś argumentów brak pzdr. ps. po raz kolejny mnie ubawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.08.2012 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy, bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy , bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzy - jest i trzecia ,gdy komuś argumentów brak pzdr. ps. po raz kolejny mnie ubawiłeś Argumenty w jakiej sprawie, bo się pogubiłem o co wam chodzi...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.08.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 I to jest całe qlou Twojego wywodu. I to mi się Compi w Tobie podoba, zawsze można liczyć na Twoją odpowiedź, choćby najgłupiej jak można zagaić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.08.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 eniek to już nie wie kogo lub czego bronic na forum.Duża persona tego forum napisała publicznie jak to jej część familii: Czy mój kominek z wełny, który eksploatowałem 11 lat jako jedyne źródło ciepła, był bezpieczny? Czy choróbsko które dopadło moją żonę, nie miało jednej z przyczyn w tym co przez te lata wdychała? od biedaczki wełny a ten jak ślepy ogier: Wełna jest prawdopodobnie szkodliwa Chyba myśli ,że oprócz niego samych idiotów FM hoduje.Już to pisałem co z tymi ludzikami , którzy maja wełnowca w chałupie???Trendy się zmieniają ,technologie się zmieniają,instalacje się zmieniają przecież to rozumiemy ale ,żeby z uporem maniaka pluć jadem słuchaczy a samemu w chwale panoszyć się,a swoje inwektywa rzucać bez argumentów to już lekuchna przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.08.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 I murmurando w tle nieodłączne.... Nikt, choćbyś się nie wiem jak wysilił, i tak wiem swoje. Stać cięna zachowanie godne Twojej inteligencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 14.08.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam. Ja znam z Olbrychskiego kawałek: " I zjechali się jebacze, czarodzieje, zaklinacze....." Ja to bym z chęcią tym pierwszym chciał być jeżeli wybrać można ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts