Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

100 pomysłów na minutę na przebudowe domu;)

Recommended Posts

Jeżeli bym robiła tę opcję to tak:

ciąg szafek na ścianie lodówkowej 60 cm,czyli do okna zostaje 40 cm.Półwysep zrobiłabym 100cm-kończył by się na końcu okna,czyli 60 cm bym miała,co daje 100cm od jednego ciągu do drugiego.Zostaje 105 od półwyspu do ściany na krzesła.Na nogi pod blatem wystarczy 30 cm.Czyli szafki mają 60+10na ukrycie rur+30 na nogi.

Wiesz co napisałam?zrozumiałas?

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wróciłam z ogladania płytek. widziałm paradyża serie Nardi, ale w porównaniu ze zdjeciem to w rzeczywistości jest to nieporozumienie. nawet nie ma co wiele opisywać. Brak faktury, nijaki kolor, nic specjalnego. wobec tego szkoda wydawać kasy i tracić czasu jak nie widze nic innego sensownego w dobrej cenie- bieżemy cercom loft zinc. Edytowane przez anitka89

Anitka zrob wersje z polwyspem dajac zlew pod okno .Wydaje mi sie ze kuchnia wtedy bedzie wygodniejsza w uzytkowaniu bo bedziesz miala wiecej blatu roboczego (caly polwysep)

Znalazlam kilka dni temu jesczze inny fajny szary gres (tak mi sie wydaje na podstawie fotek ) ale jesli juz zdecydowalas to nie bede wklejac zeby nie mieszac ;)

Anitka zrob wersje z polwyspem dajac zlew pod okno .Wydaje mi sie ze kuchnia wtedy bedzie wygodniejsza w uzytkowaniu bo bedziesz miala wiecej blatu roboczego (caly polwysep)

Znalazlam kilka dni temu jesczze inny fajny szary gres (tak mi sie wydaje na podstawie fotek ) ale jesli juz zdecydowalas to nie bede wklejac zeby nie mieszac ;)

sama nie wiem z tym zlewem przy oknie, własnie to może byc niewygodne i chyba bedzie słabo wygladać?ale zrobie i zobaczymy;) wogóle jeszcze co do półwyspu nie jestem zdecydowana. zrobimy jeszcze wersje w kształcie litery L ze stołem i wybierzemy. a może ty masz jakieś pomysły?

Co do kuchni to u mnie identyczny uklad jak u Oli.U wiec wiadomo ze jestem zwolenniczka wyspy :) ale akurat u Ciebie wydaje mi sie ze wygodniej bedzie zrobic zwykla L lub dac polwysep jesli bardzo zalezy Ci na "ala "wyspie . Uklad z wyspa ktory pokazalas fajnie wyglada ale jest malo blatu roboczego (wg mnie) Jakiej dlugosci masz te blaty?

No chyba ze wydluzysz sobie blat na lewo od plyty rezygnujac z sbs-sa ? Zawsze to dodatkowe 60 cm

Edytowane przez kakusek

Co do kuchni to u mnie identyczny uklad jak u Oli.U wiec wiadomo ze jestem zwolenniczka wyspy :) ale akurat u Ciebie wydaje mi sie ze wygodniej bedzie zrobic zwykla L lub dac polwysep jesli bardzo zalezy Ci na ala wyspie . Uklad z wyspa ktory pokazalas fajnie wyglada ale jest malo blatu roboczego (wg mnie) Jakiej dlugosci masz te blaty?

No wyspa to sie nie zmiesci, co najwyżej półwysep. a blaty są po 80 cm po bokach.

Czyli jak zlikwidujesz sbs-sa bedziesz miala 140 cm .

Aaaaa i ja nie wkladalabym mikrofali do szafki -wbudowana bedzie wygodniejsza:)

po bokach płyty grzewczej mam 60 cm a po bokach zlewu po 80. ewentualnie moge piekarnik i mikrofalówke dać w 1 słupku i ta szafke obok sbs zmniejszyc na 30 cargo