Barbara74 15.10.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jeżeli bym robiła tę opcję to tak:ciąg szafek na ścianie lodówkowej 60 cm,czyli do okna zostaje 40 cm.Półwysep zrobiłabym 100cm-kończył by się na końcu okna,czyli 60 cm bym miała,co daje 100cm od jednego ciągu do drugiego.Zostaje 105 od półwyspu do ściany na krzesła.Na nogi pod blatem wystarczy 30 cm.Czyli szafki mają 60+10na ukrycie rur+30 na nogi.Wiesz co napisałam?zrozumiałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.10.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 zrozumiałam, dwa razy przeczytałam i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.10.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 mysle jak wytłumaczyc stolarzowi tą zabudowę rur i hydraulikowi ich podciagniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 czekaj to tylko przedyskutowanie jednej wersji,teraz trzeba dokładnie zrobić szafki,potem zrobić wersję w L ze stołem i coś wybrać.No chyba,że jeszcze ktoś na coś wpadnie.A poza tym ja bym ten półwysep zrobiła trochę dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.10.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 nio racja dłuzszy ale jak mówisz na spokojnie dokonczymy to z szafkami, a potem L i głosowanie;) ja chyba wymiekam a musze wstac o 6. a ty? pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 tak pogaduchy u Oli dobra idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.10.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 nio to kolorowych i dziekuje Basiu:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) wróciłam z ogladania płytek. widziałm paradyża serie Nardi, ale w porównaniu ze zdjeciem to w rzeczywistości jest to nieporozumienie. nawet nie ma co wiele opisywać. Brak faktury, nijaki kolor, nic specjalnego. wobec tego szkoda wydawać kasy i tracić czasu jak nie widze nic innego sensownego w dobrej cenie- bieżemy cercom loft zinc. Edytowane 16 Października 2012 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 O rany, ale nagadałyście kiedy smacznie spałam . Anita wrzuć link do projektu Ikea Twojej kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Anitka zrob wersje z polwyspem dajac zlew pod okno .Wydaje mi sie ze kuchnia wtedy bedzie wygodniejsza w uzytkowaniu bo bedziesz miala wiecej blatu roboczego (caly polwysep) Znalazlam kilka dni temu jesczze inny fajny szary gres (tak mi sie wydaje na podstawie fotek ) ale jesli juz zdecydowalas to nie bede wklejac zeby nie mieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 a do którego projektu chcesz? tego z półwyspem czy w kształcie L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 kakusku wklej ten gres a co tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Anitka zrob wersje z polwyspem dajac zlew pod okno .Wydaje mi sie ze kuchnia wtedy bedzie wygodniejsza w uzytkowaniu bo bedziesz miala wiecej blatu roboczego (caly polwysep) Znalazlam kilka dni temu jesczze inny fajny szary gres (tak mi sie wydaje na podstawie fotek ) ale jesli juz zdecydowalas to nie bede wklejac zeby nie mieszac sama nie wiem z tym zlewem przy oknie, własnie to może byc niewygodne i chyba bedzie słabo wygladać?ale zrobie i zobaczymy;) wogóle jeszcze co do półwyspu nie jestem zdecydowana. zrobimy jeszcze wersje w kształcie litery L ze stołem i wybierzemy. a może ty masz jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Gres Desvres Lunes Tytan .To francuski gres rektyfikowany z powierzchnia lappata i jets w Max-Flizie we Wroclawiu. Niestety nie wiem czy maja go w Krakowie a na stronie internetowej sklepu nie ma wogole tego produktu ( Moze sie wywiedziesz i dasz mi cynk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Co do kuchni to u mnie identyczny uklad jak u Oli.U wiec wiadomo ze jestem zwolenniczka wyspy ale akurat u Ciebie wydaje mi sie ze wygodniej bedzie zrobic zwykla L lub dac polwysep jesli bardzo zalezy Ci na "ala "wyspie . Uklad z wyspa ktory pokazalas fajnie wyglada ale jest malo blatu roboczego (wg mnie) Jakiej dlugosci masz te blaty? No chyba ze wydluzysz sobie blat na lewo od plyty rezygnujac z sbs-sa ? Zawsze to dodatkowe 60 cm Edytowane 16 Października 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 fajny ale chyba nie dokońca to. zostaje loft zinc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Co do kuchni to u mnie identyczny uklad jak u Oli.U wiec wiadomo ze jestem zwolenniczka wyspy ale akurat u Ciebie wydaje mi sie ze wygodniej bedzie zrobic zwykla L lub dac polwysep jesli bardzo zalezy Ci na ala wyspie . Uklad z wyspa ktory pokazalas fajnie wyglada ale jest malo blatu roboczego (wg mnie) Jakiej dlugosci masz te blaty? No wyspa to sie nie zmiesci, co najwyżej półwysep. a blaty są po 80 cm po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Czyli jak zlikwidujesz sbs-sa bedziesz miala 140 cm .Aaaaa i ja nie wkladalabym mikrofali do szafki -wbudowana bedzie wygodniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.10.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Czyli jak zlikwidujesz sbs-sa bedziesz miala 140 cm . Aaaaa i ja nie wkladalabym mikrofali do szafki -wbudowana bedzie wygodniejsza:) po bokach płyty grzewczej mam 60 cm a po bokach zlewu po 80. ewentualnie moge piekarnik i mikrofalówke dać w 1 słupku i ta szafke obok sbs zmniejszyc na 30 cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Daj Juliannie oba. Ona świetnie rozplanowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts