Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

100 pomysłów na minutę na przebudowe domu;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tez u mnie paletowo:D154835_324223677698142_1579192258_n.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-_t_ng0gbreU/UD8rA2l0gvI/AAAAAAAACq8/3BRB4cL7-Zc/s400/1.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-Nj5YGQn7p6w/UD8rCtvxusI/AAAAAAAACrE/ySMioadaSdw/s400/2.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-t3i24NqxC4M/UD8rE4iy0XI/AAAAAAAACrM/pPH70liuuto/s400/3.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-ZRVxTOP3JWE/UD8rHLKHARI/AAAAAAAACrU/w8FOGFqWsLo/s400/4.png

http://4.bp.blogspot.com/-wVYlG5AzQc8/UD8rL34gmzI/AAAAAAAACrk/v8Y9wXbFMHM/s400/6.jpg

Anita chodź do mnie mam zdjęcia,no i właśnie jest tak jak mó∑iłaś z tym cokołem,z jednej strony wyższy ,z drugiej niższy.To powinni klejem wyró∑nać kafelkarze

cały czas sprawdzałam czy cos wrzucisz:D a ci fachowcy do jedengo wora u mnie regipsy takie proste że jakbym mogłam to wszystko kazał bym zerwac ale narazie zmusiłam ich do naprawy jednej małej sciany bo mineli sie z kontem prostym o jakies 20 a nawet 30 % szkoda gadac:bash:

Troszkę chyba zbyt biało, choć urodziwie:D

kolor zawsze kochana wrzucic można bo ja tez ostatnio przytłoczona jestem tymi szarościami i bielami i już zastanawiam sie jak u mnie powariowac z kolorkiem narazie chce granat na scianach i dodatki granatowo zielone co ty nato? a wogole jak czujesz sie po akcji odsniezanie?:D ja w zyciu tyle sniegu nie przewalilam co ostatnio

Po śniegu dopiero dziś czuję jak mnie plecy bolą. Moje osobiste szczęście odmówiło mi jesienią przyjemności zakupu szufli Fiskarsa, bo miało „nie być zimy, więc starczy stara”. Oszczędzacz jeden, qrczę :bash: Teraz co pięć minut podpytuje jak moje plecy. Nic to, teraz będzie musiał kupować mi Fiskarsy jakie zechcę. Już się nie wykręci :yes:

Koło domu w sumie przedwczoraj 4 razy odśnieżała i tyleż było otrząsania śniegu z iglastych. A potem jeszcze nocna akcja, bo nie mógł J. dojechać do domu i w sumie w 1,5 godziny machnęliśmy 100mb we dwoje.

Twój salonik – biało + trochę szarego, bo kominek musi mieć parę, jedna ściana granatowa i dodatki w jasnej zieleni, prawie limonkowe. Ja bym jeszcze dodała jakiś fotel w mocnym kolorze, albo szaro-białą kratę. Jeden - taki silny akcent.

Zajrzyj do Beaty Weroniki, dziś jej tam wstawiłam trochę granatów.

A u nas śniegu nnie ma :(

A ten biały dom podoba mi się strasznie,granaty strasznie lubię,kupiłam starszemu tapety do pokojui mi się nie podobaja już,ale jemu tak.Teraz bym mu dała jedną ścianę mocno, soczyście granatową.Te ściany pod tapety nie maja gładźi ,więc położymy mu jutro te tapety,ważne aby jemu się podobało.

U mnie też jest kilka poprawek po gładziach,ale zrobię je przy następnym malowaniu...

A u nas śniegu nnie ma :(

A ten biały dom podoba mi się strasznie,granaty strasznie lubię,kupiłam starszemu tapety do pokojui mi się nie podobaja już,ale jemu tak.Teraz bym mu dała jedną ścianę mocno, soczyście granatową.Te ściany pod tapety nie maja gładźi ,więc położymy mu jutro te tapety,ważne aby jemu się podobało.

U mnie też jest kilka poprawek po gładziach,ale zrobię je przy następnym malowaniu...

Basiu skopiowałm zdjęcie Twojego frontu i zauważyłam że troszkę inny niż ten co ja wybrałam. codo granatów to podsycam tylko moje marzenia tymi zdjęciami co wrzuciał pesteczka eh cudne. Mysle żeby ścianę i zasłny dac w granacie, sofe taką szarą nawet grafitową i na niej limonkowe i granatowe poduchy. a gdzieniegdzie jaieś ozdobne zielono niebieskie szkło:stirthepot:

h.jpgliving-room-with-dark-blue-sofa-and-wood-table.jpgRolfBenz_505_SCALA_006.jpg

co ty z tymi kafelkami ,o co chodzi?A wiesz tak mi zrobiłyście granatem smaka,że też myślę o nim

co masz tak dużo odprysków to reklamuj czy je już położyłaś i zafugowałaś.

Te palety piękne,uwielbiam je jak tylko na nie patrzę to chcę mieć,stół w dużym na bank,musze tylko je zdobyć

Edytowane przez Barbara74

nie Basiu, nie maja duzo odprysków tylko pare płytek w kuchni te rogi ma wyżej i czuc to pod nogami jak sie boso chodzi bo były płytki wygięte lekko. Podejzewam ze bedzie to niezauwazalne jak twoja szpara pod zmywarka;) alenarazie moje oko to widz i drazni mnie. płytki sa zafugowane wiec raczej zostaje mi pogadac sobie. palety sie skombinuje i stolik zrobisz. jedna juz masz z lodówki:D

a granat zawsze przemycisz na poczatek w dodatkach

co ty z tymi kafelkami ,o co chodzi?A wiesz tak mi zrobiłyście granatem smaka,że też myślę o nim

co masz tak dużo odprysków to reklamuj czy je już położyłaś i zafugowałaś.

Te palety piękne,uwielbiam je jak tylko na nie patrzę to chcę mieć,stół w dużym na bank,musze tylko je zdobyć

Palety są nawet na Allegro, surowe, nowe i stare :D