pestka56 03.02.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fugę wzięłaś ciut ciemniejszą od płytek, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.02.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fugę wzięłaś ciut ciemniejszą od płytek, tak ? tak;) a co wogole myslisz ujdą te płytki? nawet nie wyobrażasz sobie jak jestem wsciekła, bo inaczej jakbym dala za nie 30 zł ale 120 :mad:aż mi para bucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 http://www.hipermarket.pl/komora-blanco-subline-700-u-silgranit-puradur-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 tez u mnie paletowo:D http://3.bp.blogspot.com/-_t_ng0gbreU/UD8rA2l0gvI/AAAAAAAACq8/3BRB4cL7-Zc/s400/1.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Nj5YGQn7p6w/UD8rCtvxusI/AAAAAAAACrE/ySMioadaSdw/s400/2.jpg http://1.bp.blogspot.com/-t3i24NqxC4M/UD8rE4iy0XI/AAAAAAAACrM/pPH70liuuto/s400/3.jpg http://4.bp.blogspot.com/-ZRVxTOP3JWE/UD8rHLKHARI/AAAAAAAACrU/w8FOGFqWsLo/s400/4.png http://4.bp.blogspot.com/-wVYlG5AzQc8/UD8rL34gmzI/AAAAAAAACrk/v8Y9wXbFMHM/s400/6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 patrzac na te zdjęcia jestem przekonana o tym że muszę miec stolik z palet do salonu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Anita chodź do mnie mam zdjęcia,no i właśnie jest tak jak mó∑iłaś z tym cokołem,z jednej strony wyższy ,z drugiej niższy.To powinni klejem wyró∑nać kafelkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Anita chodź do mnie mam zdjęcia,no i właśnie jest tak jak mó∑iłaś z tym cokołem,z jednej strony wyższy ,z drugiej niższy.To powinni klejem wyró∑nać kafelkarze cały czas sprawdzałam czy cos wrzucisz:D a ci fachowcy do jedengo wora u mnie regipsy takie proste że jakbym mogłam to wszystko kazał bym zerwac ale narazie zmusiłam ich do naprawy jednej małej sciany bo mineli sie z kontem prostym o jakies 20 a nawet 30 % szkoda gadac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 08.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dom jak ze snu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Troszkę chyba zbyt biało, choć urodziwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 09.02.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Troszkę chyba zbyt biało, choć urodziwie:D kolor zawsze kochana wrzucic można bo ja tez ostatnio przytłoczona jestem tymi szarościami i bielami i już zastanawiam sie jak u mnie powariowac z kolorkiem narazie chce granat na scianach i dodatki granatowo zielone co ty nato? a wogole jak czujesz sie po akcji odsniezanie? ja w zyciu tyle sniegu nie przewalilam co ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Po śniegu dopiero dziś czuję jak mnie plecy bolą. Moje osobiste szczęście odmówiło mi jesienią przyjemności zakupu szufli Fiskarsa, bo miało „nie być zimy, więc starczy stara”. Oszczędzacz jeden, qrczę Teraz co pięć minut podpytuje jak moje plecy. Nic to, teraz będzie musiał kupować mi Fiskarsy jakie zechcę. Już się nie wykręci Koło domu w sumie przedwczoraj 4 razy odśnieżała i tyleż było otrząsania śniegu z iglastych. A potem jeszcze nocna akcja, bo nie mógł J. dojechać do domu i w sumie w 1,5 godziny machnęliśmy 100mb we dwoje. Twój salonik – biało + trochę szarego, bo kominek musi mieć parę, jedna ściana granatowa i dodatki w jasnej zieleni, prawie limonkowe. Ja bym jeszcze dodała jakiś fotel w mocnym kolorze, albo szaro-białą kratę. Jeden - taki silny akcent. Zajrzyj do Beaty Weroniki, dziś jej tam wstawiłam trochę granatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A u nas śniegu nnie ma A ten biały dom podoba mi się strasznie,granaty strasznie lubię,kupiłam starszemu tapety do pokojui mi się nie podobaja już,ale jemu tak.Teraz bym mu dała jedną ścianę mocno, soczyście granatową.Te ściany pod tapety nie maja gładźi ,więc położymy mu jutro te tapety,ważne aby jemu się podobało. U mnie też jest kilka poprawek po gładziach,ale zrobię je przy następnym malowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A u nas śniegu nnie ma A ten biały dom podoba mi się strasznie,granaty strasznie lubię,kupiłam starszemu tapety do pokojui mi się nie podobaja już,ale jemu tak.Teraz bym mu dała jedną ścianę mocno, soczyście granatową.Te ściany pod tapety nie maja gładźi ,więc położymy mu jutro te tapety,ważne aby jemu się podobało. U mnie też jest kilka poprawek po gładziach,ale zrobię je przy następnym malowaniu... Basiu skopiowałm zdjęcie Twojego frontu i zauważyłam że troszkę inny niż ten co ja wybrałam. codo granatów to podsycam tylko moje marzenia tymi zdjęciami co wrzuciał pesteczka eh cudne. Mysle żeby ścianę i zasłny dac w granacie, sofe taką szarą nawet grafitową i na niej limonkowe i granatowe poduchy. a gdzieniegdzie jaieś ozdobne zielono niebieskie szkło:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.02.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Zgapiłam gdzieś z orum cudna ścinkę azurową ktora moglaby być w moim wiatrłopie w zamian za ten kawałek sciany który wyburzyłam żeby powiększyc wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) co ty z tymi kafelkami ,o co chodzi?A wiesz tak mi zrobiłyście granatem smaka,że też myślę o nimco masz tak dużo odprysków to reklamuj czy je już położyłaś i zafugowałaś. Te palety piękne,uwielbiam je jak tylko na nie patrzę to chcę mieć,stół w dużym na bank,musze tylko je zdobyć Edytowane 10 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.02.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 nie Basiu, nie maja duzo odprysków tylko pare płytek w kuchni te rogi ma wyżej i czuc to pod nogami jak sie boso chodzi bo były płytki wygięte lekko. Podejzewam ze bedzie to niezauwazalne jak twoja szpara pod zmywarka;) alenarazie moje oko to widz i drazni mnie. płytki sa zafugowane wiec raczej zostaje mi pogadac sobie. palety sie skombinuje i stolik zrobisz. jedna juz masz z lodówki:D a granat zawsze przemycisz na poczatek w dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anitka, nie myśl, że o Tobie nie pamiętam Zacznijmy od zestawień kolorów – część 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 co ty z tymi kafelkami ,o co chodzi?A wiesz tak mi zrobiłyście granatem smaka,że też myślę o nim co masz tak dużo odprysków to reklamuj czy je już położyłaś i zafugowałaś. Te palety piękne,uwielbiam je jak tylko na nie patrzę to chcę mieć,stół w dużym na bank,musze tylko je zdobyć Palety są nawet na Allegro, surowe, nowe i stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ja nawet o kafelkach nie piszę. Wszystkie jesteście takie perfekcjonistki, a u mnie w przedpokoju popękały i mam do wymiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Cześć 2 kolorów Czy nie jest piękny ten zestaw na 2giej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts