pestka56 15.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://www.castorama.pl/deska-barlinek-dab-family-14-x-130-x-1092-mm.htmlale 14 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 a co masz blisko castoramę,fajnie ,że jest taki wybór,na pewno coś znajdziesz,ja też wolę olejowane,łatwiej zrobić poprawki. Anita musisz jechać i pooglądać,ale wydaje mi się,że jednak w LM większy wybór, i w dodatku widziałąm tam traweryn taki jak lubię surowy z dziurkami,czyli nie polerowany Basia, ja mam trawertyn z LM, ten nie wypełniany. Ale płyty do prysznica wypełniłam sobie sama, bo bałam się, że sam impregnat nie wystarczy. Casto nie podaje cen na stronie i to może być zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://www.castorama.pl/deska-barlinek-dab-family-14-x-130-x-1092-mm.html ale 14 mm pojade zobacze. sama nie wiem. chce deske olejowana ale grubasne te ładne. spytam wujka zaalenca podłóg drewnianych czy znajdzie cos ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pestko to masz ponadczasową,elegancką łazienkę,ja jak szukałam kafli to tego trawertynu w LM nie było, dopiero ostatnio się pojawił,ale może u Was był bo to Warszawa przecież. Anita musisz jechać i do casto i do LM nażywo więcej zobaczysz i zweryfikujesz swoje co Ci się podoba.Pestko a jaką masz podłogę do tego trawertynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Miałam takie szczęście, że akurat otworzyli nowy LM w Jankach, taki super gigant. Było sporo rzeczy, których inne LMy nie miały. Nadal jest najlepiej zaopatrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.02.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kasiu czy ty kiedyś pokazesz swoje wnętrza? jak słysze trawertyn, bambus na podłodze to slina do podłogi.ehhhhpojade do tych sklepów i ogladne. a najgrubsza podłoge zeby sie zgrała z płytkami to 10 czy 14mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jak weźmiesz 10 to jeszcze spokojnie na klej jest miejsce. A jak chcesz pływającą, to na tę zieloną matę podkładową.14 - to problem podszlifowaniem wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jak weźmiesz 10 to jeszcze spokojnie na klej jest miejsce. A jak chcesz pływającą, to na tę zieloną matę podkładową. 14 - to problem podszlifowaniem wylewki spróbuje moze 10 bo ja mam dosc kombinowania. a to przyszlifowanie tylko przy płytkach czy na całosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Od płytek do zgubienia, łagodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dylatacja korkowa – pamiętaj o tym, żeby dać między płytkami a podłogą drewnianą http://i-korek.pl/m/produkty/dylatacja-korkowa,2,141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.02.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dylatacja korkowa – pamiętaj o tym, żeby dać między płytkami a podłogą drewnianą http://i-korek.pl/m/produkty/dylatacja-korkowa,2,141 kasiu, pytałm troszkę co u mnie dać na podłogę i ze wzzgledu na kominek fachowcy od podług wypowiadają sie iepr zychylnie o drewnie grubosci tylko 10mm bo to klejonka która przy takim cieple od szyby bedzie sie rówznie zachowywac. dlatego rozwazam płytki lub dobre panle typu quik step czy pergo nie tanie ale piekne i solidne. Im wiecej opinii slysze tym mniej wiem zamiast wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Może i by się nie paczyły, bo u ciebie od szyby kawałek drogi, ale mają rację. Lepiej na zimne dmuchać, zamiast kupić taniej, ale za to po jakimś czasie być może wymieniać. Temperaturę wokół kominka możesz sama sprawdzić. Tylko napal na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.02.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Może i by się nie paczyły, bo u ciebie od szyby kawałek drogi, ale mają rację. Lepiej na zimne dmuchać, zamiast kupić taniej, ale za to po jakimś czasie być może wymieniać. Temperaturę wokół kominka możesz sama sprawdzić. Tylko napal na max. sprawdze napewno. z desperacji patrze na płytki drewnopodobne ele to dla mnie zawsze profanacja była choc przyznam ze ładnie niektóre wygladaja. a te lepsze panele drogie jak fix;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 korek pomiędzy różnymi podłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Anitka, bez paniki. Znajdziesz na pewno. Przecież nie musisz w ciągu tygodnia. Nawet możesz trafić jakąś super promocję podłogi z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 korek pomiędzy różnymi podłogami Ten korek dobrze wygląda. Trochę go chyba jeszcze można podbarwić, żeby był w kolorze podłogi – kosmetyka. Na tej stronce od Bami z dylatacją korkową, chyba widziałam środki do konserwacji i zabezpieczania korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Anitko, 2 pierwsze zdjęcia z linku http://www.homedit.com/modern-bedroom-furniture-for-small-bedrooms/ = pokój TV i sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 17.02.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Anitka, bez paniki. Znajdziesz na pewno. Przecież nie musisz w ciągu tygodnia. Nawet możesz trafić jakąś super promocję podłogi z górnej półki. Kasiu w sumie nie musze kupować w przeciagu tygodnia ale chodzi o tą wysokośc dolelowa podłogi żebym wiedziała na jakiej wysokości robić płytki koło kominka. Daltego ta moja panika. Czy drewno 1cmm czy panel czy jeszcze cos innego. Fajnie wygląda to łączenie z korkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 To łączenie korkiem, to jedyny ładny sposób. Reszta wygląda jak biurowa-socjalistyczna tandeta. Zawsze się o te nakładkowe listewki potykałam. I do dziś kojarzą mi się z linoleum w magazynach Muzeum Archeologicznego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.02.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kasiu jakie różne fajne lampy sa na weswingu: http://www.westwing.pl/modern-lamps/luknij może coś opłaca się kupić teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts