pestka56 13.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Popatrz, chyba można z ramką zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja nie mam az tak wyostrzonej wyobrazni wiec nic nie widze na tych zdjęciach;p czyli nie przejmowac sie bedziedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.06.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Ja nie mam az tak wyostrzonej wyobrazni wiec nic nie widze na tych zdjęciach;p czyli nie przejmowac sie bedziedzie dobrze? Edytowane 13 Czerwca 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anita,piękne fronty!!!!Strasznie klimatyczne będą - do Twojej cegły idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Najbliżej tych frontów będą takie płyteczki, tylko jaśniejsze sporo. Ale nie znalazłam dobrego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.06.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Anita 30 cm to wysokość szuflady na zdjęciach od Pestki,więc jak obrócisz o 90 stopni to będzie szerokość 30 cm szafki. Czyli masz od rogu widoczne fronty 60 cm,30cm,60 zlew,60 zmywarka,80cm.Nie chciałaś zlikwidować 30 cm i zrobić szafkę zlewową szerszą 85 cm i potem na końcu też 85 cm? Basiu te szafki 85 cm to chyba bardzo dobry pomysl... a co na to Pesteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.06.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Sharlotko,dziekuje,tez mam nadzieje ze bedzie klimatycznie, a blizej cegly beda szare cegielki,plytki obok okapu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ja dzis u mamy. Jak wrócę późnym wieczrem to zerknę. Ale Basia wie co mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 17.06.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja dzis u mamy. Jak wrócę późnym wieczrem to zerknę. Ale Basia wie co mówi. Kasiu faktycznie Basia dobrze gada:) Propozycja stolarza to : 1) od lewej szafka 120 w rogu czyli 60 cm widzimy front, potem 90cm szafka otwierana pod zlew( moim zdaniem lepiej szuflady), zmywarka 60, i szuflady 82cm jesli szufaldy beda pod zlewem lub szafka otwierana. Ja jestem za tym żeby i pod zlewem i pod witryna były szuflady ale nie wiem czy wtedy symetrycznie wyjda uchwyty. jesli wszedzie byłyby szafki otwierane to napewno wizualniej ladnie wyjdzie ale co do praktycznosci to nie jestem przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.06.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Anita ,moja szafka zlewowa to 81 cm,dzisiaj zrzucę zdjęcia to pokażę Ci mój środek szafki.Ja tam nie mam kosza.W środku jest duże wycięcie bo mam młynek do odpadów ,a on jest pokaźnych kształtów.Ta szafka to szuflady.Od góry zaślepka,potem druga szuflada z wycięciem na młynek i tam trzymam szmatki,tabletki do zmywarki,gąbeczki,płyn do naczyń i inne detergenty.Na samym dole następna szuflada,tam mam jakieś pudła,ale możesz trzymać ziemniaki bądź cokolwiek.Anita idę robić zdjęcia,ale je zrzucę wieczorem ,bo z małym na basen jadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Muszę zobaczyć zdjęcia Basi.Sąsiadka ma pod zlewozmywakiem pojedynczą głęboką szufladę i w niej zestaw pojemników na śmiecie. Ja mam tak samo pojedyncza 80 z czterema pojemnikami IKEA. Ale ani ja ani sąsiadka nie mamy młynków, bo kompostujemy. Wolę szuflady, bo wygodniej się z nich korzysta. Nie cierpię wczołgiwania się na dolną półkę. W mieszkaniu miałam tylko szafki z pólkami i wspominam to jako koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 17.06.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Muszę zobaczyć zdjęcia Basi. Sąsiadka ma pod zlewozmywakiem pojedynczą głęboką szufladę i w niej zestaw pojemników na śmiecie. Ja mam tak samo pojedyncza 80 z czterema pojemnikami IKEA. Ale ani ja ani sąsiadka nie mamy młynków, bo kompostujemy. Wolę szuflady, bo wygodniej się z nich korzysta. Nie cierpię wczołgiwania się na dolną półkę. W mieszkaniu miałam tylko szafki z pólkami i wspominam to jako koszmar. Kasiu, zgadzam sie z Toba że szuflady praktyczne, zawsze marzyl mi sie kosz ale na szufladzie wiec albo upieram sie przy tak ogromnej szafce jak 90 albo zostaje cargo 60 i tak jak bylo- semtri nie bedzie ale funkcjonalnosc owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Symetria nie jest obowiązkowa. Jak byś miała kuchnię 40m2, to mogłabyś ją tak skomponować, żeby wszelkie warunki spełniała i żeby symetria była i przestrzeń i... i... i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dobra daję wam zdjęcia,potem usunę, Anita ale stolarz ci proponuje 90 cm pod zlew otwieraną? to on chyba chce zrobić 2 x 45 cm? a dlaczego nie chcesz np. 60, 85,60,85? to wtedy jest na przemian jak u mnie,ale jeszcze możesz 60,55,60,60,55- będą wygladać wszystkie jak tej samej szerokości .Dobre mam wymiary? No i teraz zdjęcia aha szuflady są wygodne ,ale wizualnie bym teraz zrobiła trochę inaczej ja mam dużo wycięte bo młynek wielki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.06.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziekuje Kasiu i Basiu;)Poszłam z rana obmierzyć kuchnie jeszcze raz wiec mówie jakie opcje sa realistycznie do zrealizowania:Nie moge poszerzyć szafki pod witryna zreszta juz teraz ma 82 cm, bo odplyw i gniazdko do zmywarki sa tak usytuowane że juz nic z tym nie zrobie. Pozostaje wie pogodzenie się z cargo plus 60-tka szuflada pod zlew, lub- bez cargo i szuflada 90-tka( nie wiem czy nie zaduża)- i bez cargo i szafka otwierana 90-tka pod zlew Basiu bardzo fajnie masz zagospodarowana kuchnie i nie narzekaj tam u Beatki, Masz pieknie,cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 jaśniej Anita napisz całościowo po koleiA 90 cm otwierana to mi stolarz nie chciał dać nawet 70 cm ,bo powiedział ,że za duża na szafkę otwieraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Anita, napisz kolejno szerokości zaczynając, jak wchodzisz z holu do kuchni do narożnika przy oknie i od tego narożnika do wejścia do pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.06.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Anita, napisz kolejno szerokości zaczynając, jak wchodzisz z holu do kuchni do narożnika przy oknie i od tego narożnika do wejścia do pokoju. patrząc na wprost od holu od lewej: szafka 120 cm w rogu, 30 cago, 60 zlew, 60 zmywarka, 82 szuflady pod witryna wiszaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Czyli fronty widać tak 60 + 30 + 60 + 60 + 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts