Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

100 pomysłów na minutę na przebudowe domu;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

też mi sie wydaje że najbardziej optymalny to pomysł. 60 szafka zlew wystraczy?

a zlew 1 komorowy z ociekaczem czy 1,5 komory? aha i czy pod zlewem jedna duza wysuwana szuflada czy dodatkowo takie cos? http://www.kontrameble.pl/galeria/IMAGES/szuflady%20pod%20zlew%20blum%20tandembox.jpg

Zlew to już sama najlepiej do swoich potrzeb wybierzesz. tylko pamiętaj, żeby kolor zgrać - ja bym z blatem zgrała, żeby tworzyło całość możliwie najbardziej.

„Takie coś” pod zlewem bardzo praktyczne. Chyba raczej to głębsze.

A może niech Ci stolarz zrobi TAKIE

Kitchen_storage-12.jpg

Jest fajne, przydatne. Na pewno wyjdzie taniej, a miejsca będzie tyle samo i jeszcze bez konieczności odsuwania się od blatu jak będziesz chciała głębiej sięgnąć

A mnie on się najbardziej podoba. Na szerokość chyba nie jest większy, a w szerokości blatu się zmieści bardzo dobrze.

Franke zlewozmywak MRG 651-78 GRAFIT.jpg

Chyba jstem zmęczona i zaczynam bredzić.

Ale wizualnie jest najlepszy, to na pewno

a sorki jest z wiekszym ociekaczem taki: na 86 długi http://www.lazienkiabc.pl/photo/product/f340x340/Zlewozmywak-granitowy-1-5-komorowy-MRG-651-Franke-MARIS-114-0255-808-onyx-55343.jpg

tylko co blat w takim lkolorze?czy szary tak jak mówilysmy?

Edytowane przez anitka89

Jego nie ma szarego?

Poszukaj może podobny znajdziesz tylko żeby miał wybór kolorów. Bo ten naprawdę ładny.

A jak z osprzętem do niego? Kran, dozownik?

musze od nowa poszukać ale popielatego( ten nie ma dozownika ani dziury na baterie z tego co widze

Edytowane przez anitka89

Narysuję. Tzn. tak 60tka zablendowana i potem 30+60+60+60+82.

W tym z czego te zlewozmywaki są zrobione pewnie daje się nawiercić. Może zadaj pytanie w sklepie, a nóż coś interesującego powiedzą.

A jak z tą szufladką na przybory do zmywania, zrobisz ją?

Narysuję. Tzn. tak 60tka zablendowana i potem 30+60+60+60+82.

W tym z czego te zlewozmywaki są zrobione pewnie daje się nawiercić. Może zadaj pytanie w sklepie, a nóż coś interesującego powiedzą.

A jak z tą szufladką na przybory do zmywania, zrobisz ją?

Tak Kasiu taki uklad;)

a z szufladka to kuoie chyba taka szufladę tylko wysokośc dostosuje do wysokości innych jej równoległych.to juz szczegól.

Ten zlew mnie wkurzył bo szare z innych firm sa drogie a te które wypatrzyłysmy tylko czarne, białe albo bezowe czasem

Anitka-sciana-okienna-z_blenda.jpg

Tę szufladkę przy zlewozmywaku stolarz będzie musiał zrobić dopiero jak zlew będzie zamontowany, żeby dobrze wykorzystać miejsce.

Ja ją sobie w przekroju bardzo schematycznie wyobrażam tak:

Anitka-szufladka.jpg

Kasiu, rozmawiałam ze stolarzem i szczerze mówiac on sądz ze kolejne szuflady sa mi zbyteczne a ta półka lemans jest pakowna wytrzymała i nic sie na niej nie giba w poróbnaniu do cargo do rogu. a cenowo to troche mniej by wyszło bo do szuflad znów trzeba prowadnice. Juz sama nie wiem a moze faktycznie to jakies dodatkowe miejsce np na duże garnki?

afa szuflady tej pod zlewem w 60 szafce nie robi sie. bedzie tylko blenda.