anitka89 29.06.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Kasiu rany chyba rozminełysmy sie gdzies po drodze. Ja mam miec ten frez: http://img163.imageshack.us/img163/9110/p1010899e.jpg tylko była kwestia czy 3 i 6 mm jak na zdjeciu czy 2 razy po 3mm i mówiłas zeby taki zostawic.To jak w koncu lepiej?...... Co do formici z tego co widziąlm dystrybutora powiedzmy w moich okolicach to wybór nie tak imponujacy a mnie sie bardzo podobają te co znalazlam wiec moga być a o do uchwytów to ten cieniutkie, normalnie chwytane ci sie podobały najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 http://dekordia.pl/produkt/producent-vives/kafel-mugat-marino-vives.html na te wymienię płytki w kuchni przy najbliższej okazji. mam białe i to może i ładnie wygląda, ale nudno. piekne mugatki granatowe:jawdrop: ten kolor mnie przesladuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Widziałaś konkurs na fm na kuchnię. Zagłosowałam na Gumisiową, ale poprosiłam o dołączenie kuchni Basi. Ta reszta to sztampa, może poza koza79 nie różnią się specjalnie od siebie. Twoja też będzie charakterna Dziewczyny zagłosowały na OlęU, ale jej kuchnia jest też nie wyróżniająca się niczym, ot kolejna czarno-biała. Ktoś napisał,że ma piekne dodatki. No, fakt że drogie (wyciskacz do owoców Starck) i hipernowoczesne, ale czy ładne i funkcjonalne? ja tez zagłosowałam, i gust mam identyczny wiec w innnych rzeczach chyba tez sie zgodzimy;0 Kochana a powiedz jeszcze czy ostatecznie robic szuflady zamiast szafki naroznej czy narozna i wkład ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 No właśnie ja zawsze chorowałam na granatowy i tylko rodzicom łazienkę z tym kolorem zrobiłam, a u siebie nic Jest dobrze jak piszesz z tymi frontami (3+6). Ja ostatnio tęgiego łupnia dostałam w pracy i ciężko myślę. Więc pewnie pokręciłam. Uchwyty te cieniutkie śliczne. Dzis cięliśmy żywopłot wierzbowy. J. zaszalał z wysokością, bo mówi, że mu się podoba wysoko. A ja mówię, to w przyszłym roku będziesz go ciął z nowiuteńkiej 3 metrowej drabiny, a za 2 lata wynajmiesz helikopter. Uhahałam się jak norka. Ciekawam, czy jutro przytnie o te pół metra niżej. Eh, faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 No właśnie ja zawsze chorowałam na granatowy i tylko rodzicom łazienkę z tym kolorem zrobiłam, a u siebie nic Jest dobrze jak piszesz z tymi frontami (3+6). Ja ostatnio tęgiego łupnia dostałam w pracy i ciężko myślę. Więc pewnie pokręciłam. Uchwyty te cieniutkie śliczne. Dzis cięliśmy żywopłot wierzbowy. J. zaszalał z wysokością, bo mówi, że mu się podoba wysoko. A ja mówię, to w przyszłym roku będziesz go ciął z nowiuteńkiej 3 metrowej drabiny, a za 2 lata wynajmiesz helikopter. Uhahałam się jak norka. Ciekawam, czy jutro przytnie o te pół metra niżej. Eh, faceci... ufff Kochana to dobrze ze ten jest ok bo myslałam ze strzele na zawał:rolleyes:cisnienie bez kawki juz mam odpowiednie. uchwyty dam cieniutkie w takim razie tylko juz je musz zamowic bo one nie sa dostepne od reki. A co do zywopłotu u mnie identycznie jest. Tez czekam kiedy przytnie bo zrozumie racje;p my juz musimy miec helikopter wiec sobie wyoraz, ze rusztowanie moj maz rozkłada zeby go przyciac. ciekawe jak długo bedzie mu sie chciało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Znalazlma na szybko wczoraj kilka szarych zlewów:http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/34/75/07/3334750723http://gran-deco.pl/galerie/d/destino-1-5k-kolor-szary_91.jpgten juz drogi:http://www.hansloren.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_57145b6a4c774d8894d95eadfd860c37.jpghttp://www.hansloren.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_60511b60292a4fa6a357f753d1f5c67a.jpgszukam tez granatowej farby do salonu i koloru do sypialni. Tez chce mi sie granatu na calości a na scianie za łózkiem jakiejs tłoczonej grantowej tapety i limonkowych dodatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Najbardziej podoba mi się ostatni, ale ten drugi od góry też niezły. Anita, jak najmniej wrąbków i zagłębień w ociekaczu. Ja do naszego żywopłotu kupiłam specjalnie nożyce elektryczne. Są świetne. Jeden dzień i 200 mb płotu załatwione z obu boków i od góry. I jak równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Mnie tez najbardziej ostatni sie podoba;)kosztuje 1000 zł. wiec moze przezyje.a do zywopłotu tez mam nozyce;)masz moze jakies stronki z tapetami ?gotowy granat z farb znalazłam tylko z nobilesa zima burzowa sie nazywa. bo z mieszalnika ceny tych farb mnie przynjamniej powalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Kasiu a ten osttani zlew jest do wbudowania. Da sie go do laminatu zamontowac czy to musi byc kamien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A tak wogóel to wyszlo szydło z worka ze Tobie sie bardziej podobał ten drugi prostrzy frez:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 patrz jaka piekna wage kuchenna znalazłam. chyba ja wezme bo kolor neutralny zawszebedzie pasowachttp://www.anguria.pl/userdata/gfx/1cc4982dd9fa585ba9d1f2488dce74cc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 JA się montuje do czego zlewy nie mam pojęcia. Domsjo to w ogóle inna bajka pod tym względem. A Basia ja farby dobierała. Może skorzystaj z jej sposobu. Aj, ona mieszała. No, widzisz ja jeszcze mało przytomna jestem. Mam wzorniki od nich, ale popatrzę przy świetle dziennym, jutro. to Ci powiem co sądzę o tym granacie. Anita, znajomi w Leroy Merlin mieszali farbę i wyszły bardzo ładnie, choć nie granatowe. Może trzeba by samej dobrać kolor. Słuchaj a co sądzisz o FOX Decorator http://www1.fox-dekorator.pl/fox.html Z tego co widziałam kiedyś na pokazie w LM, to można podbarwiać dowolnie. Ich farby dają możliwość uzyskania ciekawych efektów, np jak na starej ścianie, albo gładzi takiej jak stiuk jednobarwny lub z przecierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A tak wogóel to wyszlo szydło z worka ze Tobie sie bardziej podobał ten drugi prostrzy frez:mad: Może i tak, ale nie aż tak bardzo. Każdy z nich jest ładny. Mnie najbardziej chodziło o ten skos, żeby to nie było frezowanie pod kątem prostym tylko ukośne. To cała uroda tych frezowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 patrz jaka piekna wage kuchenna znalazłam. chyba ja wezme bo kolor neutralny zawszebedzie pasowac Waga fajna. Żal będzie Ci ja schować. Tylko nie szalej i nie kupuj zaraz KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tapety najlepiej oglądaj w sklepach, a nie w necie. Nawet LM ma wzorniki na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Waga fajna. Żal będzie Ci ja schować. Tylko nie szalej i nie kupuj zaraz KA dlaczego nie zaraz ? na promocji jest;p a chowac nie chce wlasnie bo cos na półeczkach obok okapu musi stac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tapety najlepiej oglądaj w sklepach, a nie w necie. Nawet LM ma wzorniki na zamówienie. zrozumiałam , tak zrobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Masz jeszcze kilka zestawień kolorów na zaostrzenie apetytu, i... przecież muszę pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.06.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 super. na scine napewno grant do salonu. supialnia hmmm napewno jakis ciemny nasycony. musze sei zwijac bo za tydz mam miec farby kupione a co z waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts