Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

100 pomysłów na minutę na przebudowe domu;)

Recommended Posts

Kasiu rany chyba rozminełysmy sie gdzies po drodze. Ja mam miec ten frez: http://img163.imageshack.us/img163/9110/p1010899e.jpg

tylko była kwestia czy 3 i 6 mm jak na zdjeciu czy 2 razy po 3mm i mówiłas zeby taki zostawic.To jak w koncu lepiej?......:bash:

Co do formici z tego co widziąlm dystrybutora powiedzmy w moich okolicach to wybór nie tak imponujacy a mnie sie bardzo podobają te co znalazlam wiec moga być

a o do uchwytów to ten cieniutkie, normalnie chwytane ci sie podobały najbardziej?

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widziałaś konkurs na fm na kuchnię. Zagłosowałam na Gumisiową, ale poprosiłam o dołączenie kuchni Basi. Ta reszta to sztampa, może poza koza79 nie różnią się specjalnie od siebie.

Twoja też będzie charakterna :)

Dziewczyny zagłosowały na OlęU, ale jej kuchnia jest też nie wyróżniająca się niczym, ot kolejna czarno-biała. Ktoś napisał,że ma piekne dodatki. No, fakt że drogie (wyciskacz do owoców Starck) i hipernowoczesne, ale czy ładne i funkcjonalne?

ja tez zagłosowałam, i gust mam identyczny wiec w innnych rzeczach chyba tez sie zgodzimy;0

Kochana a powiedz jeszcze czy ostatecznie robic szuflady zamiast szafki naroznej czy narozna i wkład ikea?

No właśnie ja zawsze chorowałam na granatowy i tylko rodzicom łazienkę z tym kolorem zrobiłam, a u siebie nic :(

Jest dobrze jak piszesz z tymi frontami (3+6).

Ja ostatnio tęgiego łupnia dostałam w pracy i ciężko myślę. Więc pewnie pokręciłam.

Uchwyty te cieniutkie śliczne.

Dzis cięliśmy żywopłot wierzbowy. J. zaszalał z wysokością, bo mówi, że mu się podoba wysoko. A ja mówię, to w przyszłym roku będziesz go ciął z nowiuteńkiej 3 metrowej drabiny, a za 2 lata wynajmiesz helikopter. Uhahałam się jak norka. Ciekawam, czy jutro przytnie o te pół metra niżej. Eh, faceci...

No właśnie ja zawsze chorowałam na granatowy i tylko rodzicom łazienkę z tym kolorem zrobiłam, a u siebie nic :(

Jest dobrze jak piszesz z tymi frontami (3+6).

Ja ostatnio tęgiego łupnia dostałam w pracy i ciężko myślę. Więc pewnie pokręciłam.

Uchwyty te cieniutkie śliczne.

Dzis cięliśmy żywopłot wierzbowy. J. zaszalał z wysokością, bo mówi, że mu się podoba wysoko. A ja mówię, to w przyszłym roku będziesz go ciął z nowiuteńkiej 3 metrowej drabiny, a za 2 lata wynajmiesz helikopter. Uhahałam się jak norka. Ciekawam, czy jutro przytnie o te pół metra niżej. Eh, faceci...

ufff Kochana to dobrze ze ten jest ok bo myslałam ze strzele na zawał:rolleyes:cisnienie bez kawki juz mam odpowiednie.

uchwyty dam cieniutkie w takim razie tylko juz je musz zamowic bo one nie sa dostepne od reki.

A co do zywopłotu u mnie identycznie jest. Tez czekam kiedy przytnie bo zrozumie racje;p my juz musimy miec helikopter wiec sobie wyoraz, ze rusztowanie moj maz rozkłada zeby go przyciac. ciekawe jak długo bedzie mu sie chciało.....:wiggle:

Znalazlma na szybko wczoraj kilka szarych zlewów:

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/34/75/07/3334750723

http://gran-deco.pl/galerie/d/destino-1-5k-kolor-szary_91.jpg

ten juz drogi:

http://www.hansloren.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_57145b6a4c774d8894d95eadfd860c37.jpg

http://www.hansloren.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_60511b60292a4fa6a357f753d1f5c67a.jpg

szukam tez granatowej farby do salonu i koloru do sypialni. Tez chce mi sie granatu na calości a na scianie za łózkiem jakiejs tłoczonej grantowej tapety i limonkowych dodatkow.

Najbardziej podoba mi się ostatni, ale ten drugi od góry też niezły.

Anita, jak najmniej wrąbków i zagłębień w ociekaczu.

Ja do naszego żywopłotu kupiłam specjalnie nożyce elektryczne. Są świetne. Jeden dzień i 200 mb płotu załatwione z obu boków i od góry. I jak równo :)

Mnie tez najbardziej ostatni sie podoba;)kosztuje 1000 zł. wiec moze przezyje.

a do zywopłotu tez mam nozyce;)

masz moze jakies stronki z tapetami ?

gotowy granat z farb znalazłam tylko z nobilesa zima burzowa sie nazywa. bo z mieszalnika ceny tych farb mnie przynjamniej powalaja.

JA się montuje do czego zlewy nie mam pojęcia. Domsjo to w ogóle inna bajka pod tym względem.

A Basia ja farby dobierała. Może skorzystaj z jej sposobu. Aj, ona mieszała. No, widzisz ja jeszcze mało przytomna jestem.

Mam wzorniki od nich, ale popatrzę przy świetle dziennym, jutro. to Ci powiem co sądzę o tym granacie.

Anita, znajomi w Leroy Merlin mieszali farbę i wyszły bardzo ładnie, choć nie granatowe. Może trzeba by samej dobrać kolor.

Słuchaj a co sądzisz o FOX Decorator http://www1.fox-dekorator.pl/fox.html Z tego co widziałam kiedyś na pokazie w LM, to można podbarwiać dowolnie. Ich farby dają możliwość uzyskania ciekawych efektów, np jak na starej ścianie, albo gładzi takiej jak stiuk jednobarwny lub z przecierkami.

A tak wogóel to wyszlo szydło z worka ze Tobie sie bardziej podobał ten drugi prostrzy frez:mad:

Może i tak, ale nie aż tak bardzo. Każdy z nich jest ładny. Mnie najbardziej chodziło o ten skos, żeby to nie było frezowanie pod kątem prostym tylko ukośne. To cała uroda tych frezowań.