Barbara74 01.07.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Anita, ten już za drogi? http://www.hansloren.pl/pl/p/AURA-60-B-TG-zlewozmywak-teragranit-1%2C5-komory-z-ociekaczem-1060x525/6322 chodziło mi o ten,tylko tam chyba wąska ta duża komora.Anita podsumowując ,Ty chcesz 1,5 komorowy czy może być jednokomorowy i do jakiej szafki? Ja mam teraz bardzo szeroki ,a wcześniej miałam okrągły mały i był dla mnie za mały,ale może to kwestia gustu.Te wszystkie to dla mnie maleństwa,ale jak masz ograniczenia szafkowe no to taki musisz mieć.Zastanó∑ się jaki masz teraz i porównaj do rozmiarów tych z linków powyżej . Co do łóżek to dla mnie teraz wszędzie robią te same i wszyscy to samo kupują.Wprawdzie moja znajoma ma łóżko z Klera i mi się podoba,bo wygodne do czytania,ale ono za drogie.A te na któ®e mnie stać to wszystkie kojarzą mi się z tandetną eko skórą o identycznym fasonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja ztapetami jestem ostrożna lubię je u dzieci ,ale własnie w sypialni jak nawet myślałam to miałąm problem wybrać.Nie lubię wielkich wzorów.http://www.sklep z tapetami.plhttp://www.tapety-artfunk.plhttp://www.walldecor.plnie pamiętam ,ale dużo oglądałam w necie,a część w castoramie,bo tam mają też dużo katalogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.07.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Basiu co do zlewu to marzy mi sie napewno z jedna duza komora i ociekaczem. Nie upieram sie przy 1,5 komorowym własciwie nawet nie wiem czy bede z tej malej komory kozystac. a co do tapet to ja tez jestem ostrozna ale w sypialni to akrat podobaja mi sie jako akcent. no i włanie lubie duże wzory;)dziekuję za namiar na castorame. popatrze i tam. bo cenowo tez nie chce przeginac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No to Anita czym się kierujesz w wyborze tego zlewu?podaj do jakiej szafki .Ja chwalę mój zlew ale on do dużych szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Anita, Basiu, właśnie dotarłam do domu. Jestem skonana. Poczytam jak się obudzę i coś powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.07.2013 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No to Anita czym się kierujesz w wyborze tego zlewu?podaj do jakiej szafki .Ja chwalę mój zlew ale on do dużych szafek Basiu wiesz mnie tylko podoba sie własnie Twój zlew ale on duzy i za drogi dla mnie. Najważniejsze jest dla mnie zeby ta wieksza komora była w miare pojemna i zeby miała ociekacz i pasował do szafki 60.tylko do tej małej dodatkowej komory nie jestem pewna, bo nie mam doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.07.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Anita on duży ,ale ja kupowałam w Niemczech za prawie połowę ceny,nie pamiętam dokładnie ile,ale chyba z przesyłką coś koło 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.07.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Witam, długo mnie tu nie było bo jestesmy juz zmeczeni tym remontem i wiele rzeczy robimy na odczep sie;(Sypilania prawie skończona tzn: sufit podwieszany. gładzie na scianach i kolor.Bardzo podoba mi sie popiel ale juz ten niebieski który miała byc bardziej granatowy lub taki indygo juz nie. Bo niewiadomo jaki wyszedł. mezowi sie podoba ale ja nie tego oczekiwałam a kasy juz troche szkoda na malowanie i farby;( sama nie wiem.to efekt: Edytowane 10 Lipca 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.07.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 10 Lipca 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Posłałam Ci maila, ale może tu prędzej zajrzysz. Pogrzebałam we wzorniku NCS i wyszło mi takie cóś: Zdecydowanie powinnaś wybrać kolor najbardziej zbliżony do tego na środku. W NCS to jest S 7020-R90B. Nie bierz niczego co jest w stronę niebieskiego, albo fioletowego. Kolor musi być zimny i ciemny, bo inaczej klops z doborem dodatków limonkowych. Nie bój się, że ciemny - malujesz tylko jedną ścianę. Wyszukałam trochę fotek z ciemnymi wnętrzami. Popatrz, że choć niektóre są bardzo ciemne, to wcale nie są ponure. Powiedziałabym, że nawet emanują przyjaznym ciepłem. Zobacz też jak fajnie są dopasowane kolory akcentujące. Nie zawsze są jasne, czy kontrastowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jak zawsze będzie niestety po pięć sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ciekawa jestem przy jakim odcieniu granatowego pozostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.07.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Pestko a jak to się patrzy ,tzn. skąd wiesz,że do limonkowego będzie pasować ten środkowy?Anita dwie ściany u starszego są czarne a pokój jest super.Ja uważam ,że piękne są ciemne ściany,coć jasne też lubię :)Ale granaty to z ciemnych moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Hej, Baasieńko, co u Ciebie. Chyba w ferworze walki z ogrodem nie odpisałam Ci na maila – nadrobię to dzisiaj. Ja wreszcie odgruzowałam ogród i jestem dziś głupio szczęśliwa, mimo, że wysiadł nam samochód i przez najbliższy tydzień jesteśmy zmuszeni podróżować rowerkami lub piechotką. Wreszcie siadłam dokończyć podschodową bibliotekę Sharlot, która pewnie już straciła nadzieję. Eh, lato jest piękne. Nawet J. postanowił zrobić remanent w swoim elektroniczno-mechaniczno-komputerowym śmietniku i z dużą radością patrzę jak zapełnia wór w garażu Ciemne ściany są piękne, fakt. Mam wzornik kolorów i przymierzam. Ciemne granaty z zimnej palety to znakomita podstawa do dokładania każdego innego koloru. Samograje. Nawet brązy, fiolety, różowe i czerwienie ostre pasują. Trudniej już jest z granatami ciepłymi, albo morskimi. Ten pośrodku jest tak neutralny, że można go łączyć z czym zapragniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 13.07.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 [ATTACH=CONFIG]199965[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]199966[/ATTACH] Witam bardzo fajna wneka nad oknem. Czy tam bedzie ukryty karnisz ? Jesli tak to prosze napisz jaki. Wykorzystalbym to w swoim salonie. Jaki wymiar jest od sciany do konca wneki i jaka glebokosc ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.07.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Kasiu jak juz wiesz sklaniam sie z mężem bardziej w strone koloru: S 7020-R80B ale jeszcze zastanawiam sie nad tym Twoim typem ze wzgledu na to że chce zeby był to kolor jak najbardziej pasujący do wszystkiego;)Dziekuje ci za te piekne inspiracje uwielbiam je:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.07.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Pestko a jak to się patrzy ,tzn. skąd wiesz,że do limonkowego będzie pasować ten środkowy? Anita dwie ściany u starszego są czarne a pokój jest super.Ja uważam ,że piękne są ciemne ściany,coć jasne też lubię :)Ale granaty to z ciemnych moje ulubione Basiu ja tak jak ty zadalam to pytanie Pestce, skad wiesz ze ten to pasuje, ten zimny ten ciemny? ona to wie a na dodatek nam pomaga. kochan istota, dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.07.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wiedzieliście nowe panele firmy stegu. strasznie mi sie podobają i juz zaczynalam kombinowac zeby sciane obok kominka nimi wyłozyc zamiast granatowej farby:http://woodcollection.pl/pl/wp-content/uploads/2013/02/panel-pure.pnghttp://woodcollection.pl/pl/wp-content/gallery/pure/konkurs-woodcollection-9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.07.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A to moje krzesła które chce poddać renowacji bo narazie chyba nie stac mnie na porządne krzesla a szajsu nie chce kupować:http://img822.imageshack.us/img822/177/1q54.jpga co sadzicie o takim stole?http://img21.imageshack.us/img21/8541/wldj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts