pestka56 31.08.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Grafika na ścianę w holu Plakat Toullouse Lautreca pasowałby świetnie. Granat nawiązuje do koloru na suficie i dominującego w całym domu na ścianach. Fajny byłby też taki pasek tapety z napisami. Tu nazwy miast świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ale podobają mi się też tamte kinkiety.Te lampy też bardzo ładne. Grunt to prostota i elegancja. Światło to atmosfera i ma oświetlać konkretne miejsca, a nie jak na dworcu. Poza tym w całym domu dobrze jest mieć elementy, które wiążą w całość. Te lampy i kinkiety tak wlaśnie zadziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A w ogóle, to podoba mi się u Ciebie. Dom będzie bardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.09.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anitka, też słyszałam że Dekoria ma kiepskie mechanizmy Moje listwy przypodłogowe są z mdf - u niewiele na ich temat mogę powiedzieć, bo mam je raptem miesiąc ładnie przylegają do ściany - szpary montażyściu uzupełnili akrylem a od firmy w której kupiłam listwy dostałam taki jakby lakier (farbkę) do zamalowania łączeń - tego moi fachowcy nie robili i jak skończymy cegiełkę i położymy listwy wszędzie do się "podrasuje" łaczenia. Płaciłam coś ok 20 zł na metr - no i firma przygotowała mi specjalne końcówki listew aby ładnie weszły pod okna balkonowe i drzwi w pokoju (te przylegają do ściany). Jakby co to służe namiarem. Kinkiecik jest świetny. Lampy nad stół też - podoba mi się ta podwójna. Fajnie że już wiesz czego chcesz ja się jeszcze miotam, a na duży pokój koncepcji meblowej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Grafika na ścianę w holu Plakat Toullouse Lautreca pasowałby świetnie. Granat nawiązuje do koloru na suficie i dominującego w całym domu na ścianach. [ATTACH=CONFIG]209584[/ATTACH] Fajny byłby też taki pasek tapety z napisami. Tu nazwy miast świata [ATTACH=CONFIG]209583[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209585[/ATTACH] Kasiu grafika troche jakas za mroczna dla mnie. masz cos lagodniejszego? tapeta w miasta super. spróbuje znajsc cos podobnego jak grafiki nie znajdzijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ale podobają mi się też tamte kinkiety. Te lampy też bardzo ładne. Grunt to prostota i elegancja. Światło to atmosfera i ma oświetlać konkretne miejsca, a nie jak na dworcu. Poza tym w całym domu dobrze jest mieć elementy, które wiążą w całość. Te lampy i kinkiety tak wlaśnie zadziałają. Kasiu kinkiety na 100 % biorę. raczej zastanawiałam sie nad tymi nad stół dodatkow. I czy pojedyncza czy podwójna fajniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A w ogóle, to podoba mi się u Ciebie. Dom będzie bardzo piękny Dziekuje. Słowa otuchy sa wazna. Całokształt pewnie wyjdzie fajnie. Tylko nie moge patrzec na krzywe sufity i płytki ale to przejdzie w czasie mieszkania ze nie bede na to patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anitka, też słyszałam że Dekoria ma kiepskie mechanizmy Moje listwy przypodłogowe są z mdf - u niewiele na ich temat mogę powiedzieć, bo mam je raptem miesiąc ładnie przylegają do ściany - szpary montażyściu uzupełnili akrylem a od firmy w której kupiłam listwy dostałam taki jakby lakier (farbkę) do zamalowania łączeń - tego moi fachowcy nie robili i jak skończymy cegiełkę i położymy listwy wszędzie do się "podrasuje" łaczenia. Płaciłam coś ok 20 zł na metr - no i firma przygotowała mi specjalne końcówki listew aby ładnie weszły pod okna balkonowe i drzwi w pokoju (te przylegają do ściany). Jakby co to służe namiarem. Kinkiecik jest świetny. Lampy nad stół też - podoba mi się ta podwójna. Fajnie że już wiesz czego chcesz ja się jeszcze miotam, a na duży pokój koncepcji meblowej nie mam. chanel widzisz słyszalysmy te same wiesci o tyc roletach. podobno jest jakas druga firma znana na necie co szylje rolety i firany ale nazwy za nic nie moge sobie przypomniec:confused: Co do listw to chetnie skorzystam z namiaru. Ciekawe czy tak jak mnie straszyli lubia puchnac od wody;) co do salonu ja mam ogolny plan. chce zrobic stolik z europalet. sofę z dopinanym podnózkiem. a mebelki to narazie witryna i regał ktory bede juz niebawem szlifowac i zmieniac ich ubranko. ale to niebawem bede mówic co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Kasiu kinkiety na 100 % biorę. raczej zastanawiałam sie nad tymi nad stół dodatkow. I czy pojedyncza czy podwójna fajniejsza? No ciężka decyzja. Jak bym miała gdzie, to kombinowalabym, żeby wszystkie kupić. Podwójna byłaby fajna nad stół, bo powtarza prostokąt. Ale ta pojedyncza... może dałabyś ją w salonie nad stolik paletowy. tylko trzeba by wydłużyć to na czym wisi. Zaraz na nią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) No ciężka decyzja. Jak bym miała gdzie, to kombinowalabym, żeby wszystkie kupić. Podwójna byłaby fajna nad stół, bo powtarza prostokąt. Ale ta pojedyncza... może dałabyś ją w salonie nad stolik paletowy. tylko trzeba by wydłużyć to na czym wisi. Zaraz na nią popatrzę. kurcze Kasiu patrz. ta podwójna jest wysoka tylko na 66 cm to malo troche. Edytowane 1 Września 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 a pamietasz takie może one by sie nadały nad stół?http://www.bs-twojstyl.pl/1414-3264-large/zwis-km75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 chanel widzisz słyszalysmy te same wiesci o tyc roletach. podobno jest jakas druga firma znana na necie co szylje rolety i firany ale nazwy za nic nie moge sobie przypomniec:confused: Co do listw to chetnie skorzystam z namiaru. Ciekawe czy tak jak mnie straszyli lubia puchnac od wody;) co do salonu ja mam ogolny plan. chce zrobic stolik z europalet. sofę z dopinanym podnózkiem. a mebelki to narazie witryna i regał ktory bede juz niebawem szlifowac i zmieniac ich ubranko. ale to niebawem bede mówic co i jak... Za kanapą rozejrzyj się się w BoConcept. W serii Fargo mają taką fajną z dostawką i ma piękny odcień granatu jaśniejszy dużo od ściany. Jakbyś dołożyła limonkowe, żółte, pomarańczowe poduchy to ta z BoConcept byłaby genialnie dopasowana. Podoba mi się też modułowa Carmo, a w następnej kolejności Milos. http://www.boconcept.com.pl/salon.aspx?ID=83150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 a pamietasz takie może one by sie nadały nad stół?http://www.bs-twojstyl.pl/1414-3264-large/zwis-km75.jpg Są świetne, ale w takiej kombinacji do saloniku nad stolik. Nawet będą pasowały do pozostałych i do kinkietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 kurcze Kasiu patrz. ta podwójna jest wysoka tylko na 66 cm to malo troche. Nie da się przerobić. To lepiej wziąć 2 pojedyncze, bo tam można przedłużyć ,albo skrócić. trochę rozkręcania i gotowe. Nawet dobrze, bo można by ten przewód wymienić na czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Są świetne, ale w takiej kombinacji do saloniku nad stolik. Nawet będą pasowały do pozostałych i do kinkietów. czyli do salonu ta i takie same kinkiety jak w sypialni? a do kuchni nad stół co wkoncu? bo ta podwojna to krótka jest;( Dzieki za sofke;) ale ty widziałas ile one kosztują? to chyba tylko kolor i ksztalt zgapic tak? i robic samej taka u tapicera? a tez na takich nózkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Nie da się przerobić. To lepiej wziąć 2 pojedyncze, bo tam można przedłużyć ,albo skrócić. trochę rozkręcania i gotowe. Nawet dobrze, bo można by ten przewód wymienić na czarny. kasiu ale ja mam jeden kabel wyprowadzony. czyli musze wziasc jedna pojedyncza duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anita daj mi namiary na ten sklep z kinkietami,jak mają promocję weekendową to może ja skorzystam.Te czarne lampy i kinkiety są piękne.Formatych czarnych rewelacyjna.Mogłoby mi to pasować może do gabuneta męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anita daj mi namiary na ten sklep z kinkietami,jak mają promocję weekendową to może ja skorzystam. Te czarne lampy i kinkiety są piękne.Formatych czarnych rewelacyjna.Mogłoby mi to pasować może do gabuneta męża Ja tez poproszę o namiary , może coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anita wyczyściłąm skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 kasiu ale ja mam jeden kabel wyprowadzony. czyli musze wziasc jedna pojedyncza duza Można rozdzielacz zrobić Jak masz takiego zdolniachę od sof, to pewnie – bierz pomysł i niech kopiuje. Ceny mają spore, ale i tak nie jest to 20 tys. min. jak za sofę mojego ulubionego Roche Bobois. Popatrz jakie cudeńka: Gdybym na to miała, nie wiedziałabym, na który model się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts