anitka89 01.09.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Kasiu ale jak rozdzielacz. przeciez ja mam juz sufit na gotowo. To kabel bedzie widac jak beda dwie lampy w odstepach. co do sofy spróbuje skopiowac raczej 10 tys to ja nie mam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No, jak rozdzielacz... przecież tam musi i tak być jakiś osłaniacz, to w środku się zmieści i tylko zamiast jednego będą 2 kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 chyba sie nie rozumiemy:Ddynda mi z sufitu jeden kabel i pod nim ma byc lampa. jak kupie dwie to musza byc zamiast jedna a srodku stołu to 2 po bokach i jak to niby po suficie przeciagnac zeby kabla nie było widac? u miesz mi to narysowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No, tak jak tu. Kabel jest przeciągnięty z jednej do drugiej. Tylko zamiast tego jednego klabzdronu na suficie, dać hak i przewiesić kabel. Tak samo można zrobić z dwiema jeśli masz kłopot z symetrią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 aaa zajażyłam.klabzdron to osłonka tak? w sumie to ona chyba moze byc tylko pod nia hak ma byc. a co to ostatnie zdanie znaczy? czyli dwie kipic po 47 srednica kazdej? bo sa jeszcze mniejsze pojedyncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ostatnie zdanie znaczy, że można klabzdrona zostawić na środku, a obie lampy powiesić bo jego bokach na hakach A te mniejsze to ile średnicy. Daj mi linka do tej strony, to sama popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.09.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/cmprofile Ja ich mogę śmiało polecić. Moje listwy mają specjalną uszczelkę pod spodem która zapobiega przenikaniu wilgoci. Przy zamówieniu pisałam że proszę aby listwy były wyposarzone w tę uszczelkę.O niej piszą tutaj:http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/warto_wiedziec Na ich stronce masz film instruktażowy jak położyć te listwy. I jak - kupiłas lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 klabzdrona :)to ja pierwszy raz słyszę o tym.Anita ja mam też jeden kabel nad stołem,ale zadecyduję jak kupię stół do jadalni,ale nie teraz,narzie robimy rzeczy których nie widać :(w zasadzie mało robimy.Ale czarny kinkiet szalenie mi się podoba.Za listwy też muszę się zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 chanel,a jaki wzór wybrałaś i ile za metr płaciłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Basiu, „klabzdra” to w W-wie inaczej babsko nieciekawe. Można do tego określenia przykleić wszystko co negatywne. Stąd nazwałam tak tę osłonkę, w której na suficie chowa się podłączenie lampy. To mało atrakcyjny element najczęściej. Fajne wzory listew ma ta firma od Chanelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.09.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ostatnie zdanie znaczy, że można klabzdrona zostawić na środku, a obie lampy powiesić bo jego bokach na hakach A te mniejsze to ile średnicy. Daj mi linka do tej strony, to sama popatrzę. Kasiu mniejszej nie ma na tej stronie własnie. Ma 37 cm musialabym wtedy zamiawc je osobno z imperiumlamp.pl a ta strona to:http://www.sklep.e-klosz.pl/kinkiet-1pl-alice-gold-4958-nowodvorski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja tez poproszę o namiary , może coś znajdę Przepraszam ivy ze nie odpisałm, przeoczyłam:( i nie wiem czy przy koncu obserwowałas ze dałam namiar pesteczce. Wiesz ja sama zawalilam i chciałam zapłacic za to po pólnocy to wyobraz sobie ze juz po promocji było;( fakt zaoszczedziłabym moze z 50 zł ale na przesyłke zawsze:p no nic trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.09.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 klabzdrona :)to ja pierwszy raz słyszę o tym. Anita ja mam też jeden kabel nad stołem,ale zadecyduję jak kupię stół do jadalni,ale nie teraz,narzie robimy rzeczy których nie widać :(w zasadzie mało robimy.Ale czarny kinkiet szalenie mi się podoba. Za listwy też muszę się zabrać... Basiu, my w sumie juz dawno bysmy mieli wszystko kupione łącznie z sofa gdyby tak jak mowisz nie robienie rzeczy których nie widac. u nas zaliczaja sie do nich poprawki po fachowcach;( Ja stół wiem jaki bede robic i wymiar tez znam bo inny nie wejdzie:D nogi bedzie miała ze stali malowanej na czarno i dorobie tylko drewniany blat i to tyle.... tak loftowo jak lubie a za listwy koniecznie sie zabierzmy bo daja duzo uroku a channel zchwyciła mnie swoimi. zawsze mdf odradzano mi ze bedzie puchł od wody a tu prosze uszczelka pod spodem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja mam też namiar na fajne drewniane,zamawiałam do poprzedniego mieszkania ,listwy przyszły idealnie wyheblowane ,malowałam je sama,ale można zapytać czy malująhttp://www.drew-lux.pl/oferta,3,Listwy-przypodlogowe---DREWNIANE-LITE.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Dzwoniłam własnie do nich malują na kolor jaki się chce,ale musi być nie mniej niż 50 merów i listwy z symbolem WD,za chwilę to sprawdzę jakie to są.A są to niestety listwy z mdf.Ja chyba kupię drewniane i sama pomaluję.Zacznę od piętra i mąż tutaj wprawi się,kupimy dobrą piłę ,zamiast płacić jakiemuś fachowcowi.Od jutra zaczynam pomiar ,dzisiaj jeszcze szkolne rzeczy mnie zajmują,bo mam rozpoczęcie o 18 Edytowane 2 Września 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Z angielskich też coś tam mi się podoba, ale one są tragiczne do sprzątania. Najlepsze uważam są te najprostsze, chociaż ładnie wyglądają, gdy są trochę profilowane. Zaznaczyłam na czerwono te, z których bym sama wybierała. Anita, weż też pod uwagę, że mają opaski drzwiowe dokładnie we wzorach listew. Połaczenie listwy przypodłogowej z identyczną opaską drzwiową daje piękny i elegancki efekt. Zastanawaiałaś się nad kolorem? Radzę biały (listwy i opaski) albo tę szarość kuchenną (płytki podłogowe). Biały to klasyka, a szary byłby takim nowoczesnym zacięciem i chyba lepiej by pasował do Twoich loftowych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ładne te z Drew-luxu, Basiu, ale np. dla mnie byłyby za niskie. Mówię o tych najprostszych cokołach, bo one tylko 8 cm wys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.09.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja mam też namiar na fajne drewniane,zamawiałam do poprzedniego mieszkania ,listwy przyszły idealnie wyheblowane ,malowałam je sama,ale można zapytać czy malują http://www.drew-lux.pl/oferta,3,Listwy-przypodlogowe---DREWNIANE-LITE.html Ja Basiu nie chce drewnianych. Miałam i jednak po paru latach poodpadały( były na klej) a poza tym idealnych scian nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.09.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Z angielskich też coś tam mi się podoba, ale one są tragiczne do sprzątania. Najlepsze uważam są te najprostsze, chociaż ładnie wyglądają, gdy są trochę profilowane. Zaznaczyłam na czerwono te, z których bym sama wybierała. [ATTACH=CONFIG]209833[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209834[/ATTACH] Anita, weż też pod uwagę, że mają opaski drzwiowe dokładnie we wzorach listew. Połaczenie listwy przypodłogowej z identyczną opaską drzwiową daje piękny i elegancki efekt. Zastanawaiałaś się nad kolorem? Radzę biały (listwy i opaski) albo tę szarość kuchenną (płytki podłogowe). Biały to klasyka, a szary byłby takim nowoczesnym zacięciem i chyba lepiej by pasował do Twoich loftowych pomysłów. Kasiu ja niby opaski drzwiowe mam w takim kolorze jak drzwi i chyba lepiej tak zostwic rzeby drzwi nie odrózniały sie az tak bardzo....? choc widze na zdjeciach ze fajnie wygladają odróżniajace sie tylko drzwi hmmm temat do zastanowienia faktycznie;) Jesli chodzi o wzory to identyczne podobaja sie mi co Tobie:cool: A co do koloru hmmm szarość no fajnie ale zleje sie ze scianmi przeciez... Edytowane 2 Września 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No, to kolor drzwi, albo podłogi drewnianej. Nie można już wprowadzać dodatkowych barw. To byłoby możliwe tylko gdyby listwy i opaski były jednakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts