pestka56 11.12.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Basieńko, te opoczyńskie płytki tylko wyglądają mozaikowo. To normalne kafle tyle, że wzorzyste Tu http://www.contemporist.com/2013/11/12/big-sky-vacation-home-by-len-cotsovolos-and-lc%C2%B2design-services/ jest reszta domu od tego wielkiego lustra. Podejrzewam, że to jest ciut więcej niż ćwiartka koła Edytowane 11 Grudnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.12.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Basieńko, te opoczyńskie płytki tylko wyglądają mozaikowo. To normalne kafle tyle, że wzorzyste Tu http://www.contemporist.com/2013/11/12/big-sky-vacation-home-by-len-cotsovolos-and-lc%C2%B2design-services/ jest reszta domu od tego wielkiego lustra. Podejrzewam, że to jest ciut więcej niż ćwiartka koła oj tam Kasiu od razu zwykłe kafe chodz to prawda co mówisz;) uwielbiam Cie za ta szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.12.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Anita to tak jak ja,uwielbiam te mozaiki i gdybym teraz kładła podłogę to kuchnia i hol takie byłyby.Ja płytki na podłogę kupiłam około 8 miesięcy przed wylewkami już po wylewkach wiedziałam ,że to jednak nie to .Ale zmiana ich wiżałą się z dużym wydatkiem,więc wmawiałam sobie one są fajne ,będzie dobrze. To wielkie okrągłe lustro w pestkowej łazience intrygujące ,mogli pokazać całość. A dopiero teraz widzę ,że z niego wystaje kran Basiu my obie jakies zrzędy jesteśmy. Mnie bardzo Twoje kafle sie podobają, przynamniej masz prosto ułożone w porównaniu do moich;) Co do zakupu to ja teraz czekam do ostaniej chwili bo zawsze zmieniam zdanie na koncu a to wnerwia strasznie. Inspiracje pesteczki sa cudownie czyż nie? A z nowości ja cąły czas bujam sie z prądem w kuchni wciaz jest coś zrąbane. Wyobraż sobie ze suszyła dzis włosy i w lazience suszara dmucha az głowe urywa a przepiełam ja na chwile do kuchni i ledwo co wiała, myślałam ze zepsuta ale znów przepiełam i jest git okazuje sie ze znów cos zwalone z kablami albo w puszkach i to najgozej ze we wszytkich gniazdkach kuchniowych tak jest. Mowie:bash::bash: ci nie mam sił do tych palantów. kuchni przez to złozyc nie moge a ni kafli na sciany połozyc bo nie wiadomo co z tym zrobi. czekam na innego goscia co na to spojzy teraz.:bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.12.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 wydawałoby się ,że elektryka to nic takiego ,a to jest bardzo ważny niewidoczny etap domu,ja miałam też do dupy elektryków.I to wkurzaU mnie ostatnio awaria za awariąnajpierw zmywarka siadła,ale serwis się szybko spiał,potem pralka,ale trzeba było tylko wyczyścić na dole coś tam,potem wczoraj woda zaczęła się wylewać spod zlewu,okazało się ,że to bateria,ale niejej wina,ale moja ,bo moczyłam końcówkę w occie i po zakręceniu cieknie,a to jest bateria z końcó∑ką wyjmowaną i po tym metalowym sznurze ciekło,ale nie da się dokręcić aby nie ciekło,więc sama nie wiem,oby to był koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Basieńko, te opoczyńskie płytki tylko wyglądają mozaikowo. To normalne kafle tyle, że wzorzyste Tu http://www.contemporist.com/2013/11/12/big-sky-vacation-home-by-len-cotsovolos-and-lc%C2%B2design-services/ jest reszta domu od tego wielkiego lustra. Podejrzewam, że to jest ciut więcej niż ćwiartka koła szkoda ,że nie ma całej tej łązienki pokazanej,oglądając chce się tam jechać na wypoczynek,na narty,siedzieć przed kominkiem po nartach,jechać na święta.Nie wiadomo na co patrzeć i dom i widoki wspaniałę.Bardzo mi się podoba wykorzystanie na maksa naturalnych materiałów,te stoliczki są super. Pesteczko poprosimy jeszcze coś ciekawego,najlepiej właśnie kilka zdjęć z całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Szukałam Basiu, bo też jestem ciekawa, ale najwięcej pokazuje Contemporist. U architekta dostęp dla postronnych w ogóle zablokowany Ten dom to Lower Foxtail Residence i pod tą nazwą można więcej w Google zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 26.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img855/4633/kye7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superburek 26.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witajcie!Anita, mam do Ciebie wielką prośbę: napisz mi proszę czy cegłe na ścianie przy kominku kupiłaś na allegro, czy pamiętasz jej nazwę, sprzedawcę???chciałabym kupić taką samą! i druga prośba odnośnie kominka: ile kosztował Was w końcu wkład, jaki to model? podaj nazwę tych płyt, którymi jest on obłożony.z góry dziękuję za info i pozdrawiam,ps.wszystko super wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.12.2013 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Anitko, głowy pełnej pomysłów i szczęśliwego życia u boku Twojego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.12.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img716/8413/z848.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cześć Anitko,pięknie u Ciebie, uwielbiam Twoje podłogi, wieeeeelki zegar i gazetkową tapetę!!!! Kuchnia skończona???Pokażesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ANITA, co ze zlewozmywakiem i blatem.? Dopasowalaś? POKAZUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.01.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kasiu zlew to Blanco kolor szarość skały a blat jest troche inny niz na fm pisałysmy ale uwazam ze jeszcze fajniejszy od poprzednika. Terminy oczekiwania na zlew były po 3 tyg. ale dzis udało mi sie zamówic go na przyszły czwartek wiec może koło przyszłej soboty stanie cała kuchnia wraz z podłaczonym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 10.01.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja narazie nie pisze i nic sie nie udzielam bo jestem zmęczona pracą, wciaż niedokonczonym remontem i ogólnie mało juz mnie to bawi. Niedawno wykuwalisy płytkę z przedpokoju i wydrapywaliśmy wszystkie fugi bo były pozapadane i jeszcze bardziej podkreslały krzywość płytek. Kurzu było co niemiaa a sprzatania jeszcze więcej. Jutro boiore sie za szlifowanie krzeseł bo nadal na ogrodowych siedzimy pzy stole w kuchni. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Anita, moja rada - najpierw skończ, a potem drobiazgi (jak te fugi) poprawisz jeśli nadal będa Cie wkurzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 24.01.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kochan oto moja jeszcze niedokończona kuchnia nocą:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/62/m5vf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 24.01.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/le83.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/855/5w6l.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/824/enx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 24.01.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Brakuje jeszcz płyty, baterii i płytek ale to kwestia kilka dni. Natomiast mam zonk z piekarnikiem i mikrofala bo źle dobrałam do sibie. Piekarnik dogadałam sie ze sprzedawca i wymienią ale mikrofale musze sprzedać na własna ręke i kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 24.01.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dziewczyny jesli wiecie kto chce kupić mikrofalówke do zabudowy to dajcie znać. Ja ma Z firmy Whirpool model AMW 490 IX. Jest naprawde piekna. polecam.Nigdy nie używana nowitka. kupiona 15.01.2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Anitka, nie sprawdziły się Twoje lęki i płacze. Kuchnia już jest ładna. Czekam teraz na fotki dokończonej. Sprawdź czy na fm nie ma specjalnego wątku, gdzie mogłabyś tę mikrofalę wystawić. Na pewno możesz się wpisać w kuchniach. Patrzę i myślę, że możesz jednak kiedyś pomyśleć o małej wyspie w kolorach frontów i okna. Może na kółkach – pomocnik z miejscem na butelki i coś jeszcze. Tak mi się wydaje, że nawet dwa miejsca śniadaniowe mogłyby być. Teraz widać jaka Twoja kuchnia duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts