anitka89 21.02.2014 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kasiu, ivy cóż za ozywiona dyskusja;) Ale miło, a mnie nie było;(Shuterssy sa sliczne ale narazie jest zbyt duzo wydatków żeby sobie pozwolić. Ładne te rolety materiałowe, i te rzymskie. Które Kasiu wydaja ci sie odpowiedniejsze? to bedzeimy materiał wybierac:wiggle:Bardzo dziekuje za te podpowiedzi sama bym tego nie wymysliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Anita, zobacz jaką fajna stronkę znalazłam http://roletyrzymskie.woknie.pl/ Pogrzeb w niej, bo myślę, że mają świetną ofertę jeśli chodzi i o rodzaje, i o materiały. Kiedyś coś pisałaś o podwójnych, ale mnie się wydaje, że wystarczyłoby zrobić u góry coś w rodzaju lambrekinu (zasłoniłby listwę montażową) w granacie, albo lepiej pod kolor Twoich szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 22.02.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Anita, zobacz jaką fajna stronkę znalazłam http://roletyrzymskie.woknie.pl/ Pogrzeb w niej, bo myślę, że mają świetną ofertę jeśli chodzi i o rodzaje, i o materiały. Kiedyś coś pisałaś o podwójnych, ale mnie się wydaje, że wystarczyłoby zrobić u góry coś w rodzaju lambrekinu (zasłoniłby listwę montażową) w granacie, albo lepiej pod kolor Twoich szarości. Kasiu przegladam z uwaga podana stronkę. materiały genialne i rodzaje tylko z tego co doczytałam jest opcja montowania albo do ramy okiennej czego nie chćę albo nakładanie na rame nie ma nc apropo montazu do sufitu. Dowiem sie tego w pon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Myślę, że powiedzą, że można. Pewnie nie podają tego na stronie, bo to dosyć oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 22.02.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 pewnie tak zatem trzeba spytac o cene i wybrac materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witojcie Moje Drogie:D Wyłaniam się z ukrycia ponieważ wkońcu zadziały się znikome przemiany w moim domku. Niestety problemów innej natury niebrakowało i urządzanie poszło w odstawkę. Pokaże Wam co zadziało sie w naszym "ala" salonie, sypialni, kuchni w wiekszym przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Oto salon. doszły 2 półeczki nad sofką, teraz tworzy tą lepszą całośc chodź brakuje jeszcze koncepcji na ramki i inne pierdołki;) potrzebowaliśmy również miejsca do pracy bo komputerów u nas pod dostatkiem dlatego zdecydowaliśmy sie na "kozy i Ikei i blat. kozły miały być białe ale podobno nie ma ich juz dostepnych i nię bedzie wiec wzielismy bukowe a najwyzej pomalujemy sami obok biurka tak gdzie głosniki myslelismy nad regałem drabinka z ikei bo najbardziej chyba pasuje jak widać stolik prowizoryczny bo do robienia paleciaka zabieram sie i końca nie widać, podobnie jak do krzeseł w kuchni;) W piatek zawiśnie karnisz wiec rozglądam się za zasłonami i na karniszu chvce powiesić osławione cotton balls;) ogólnie wiele brakuje: przede wszystkim sofki ale to już grubsze wydatki. Edytowane 29 Lipca 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Teraz na tapecie sypialnia: pojawiła sie zabudowa na całej ścianie, łóżko i roleta ( zreszta jak w całym domu) Przeniesliśmy równiez komode z przedpokoju do sypialni, która oczekuje przemalowania wraz z nakastlikiem, ale nie zdecydowałam jeszcze jak to ma wyglądać A na tej scianie zamiast szafy chciałabym żeby pojawiło się lustro i może taka "ala " toaletka mam starą maszynę i chciałam ją własnie tak wykorzystać tylko czy to pasuje? Edytowane 29 Lipca 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 W przedpokoju zamiast komody pojawiła się szafka z salu która tez musi przejśc metamorfoże. Myslałąm żeby pomalować ją na dość ciemną szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 A kuchnia nacodzień wygląda tak: na ścianie obok rolety doszedł stojak na wino. Nie wiem czy to był dobry pomysł ale męzowi strasznie sie podobał i wkońcu uległam:D na ścianie gdzie nic moim zdaniem nie pasowało zawisła blacha z poster plate z wymarzonym napisem:lol2: w oknie zawisła roleta rzymska( wygrała cena) , pojawił się również nowy chlebak przy oknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Teraz moje krzesełka czekją na obicie takim materiałem jak na sofie ze zdjęcia: W związku z tym załony w salonie będą chyba z ikei w kolorze jasnoturkusowym: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20239010/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 aaaa zapomniałam. Miałam wrzucić zdjęcia naszego prowizorycznego tarasu z palet który musi byc zanim zrobimy elewacje. i troche zdjęc moich kwiatów wkoło domku: - musimy uciąć ten daszek nad wejściem bo wygląda jak wystający język. Zamiast tego chcielibyśmy zrobic taką atrape z drewna obita blacha cos jak to, tylko dłuższy: co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Wogóle jestem na etapie kmbinowania z elewacją. Tak żeby optycznie dom wydał się niższy a szczególnie dobudowana góra. kolorystyka to oczywiscie szarości aewntualnie dodatki białe i kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Na dziś mysle że to już duuuzo a i tak z tematami jesli pomożecie będę sie przypominać na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Anita, wcięło link w Twojej sygnaturze musiałam szukać wątku. Popraw słońce, bo Cię nikt nie znajdzie. Obejrzałam fotki tylko na iPhonie. Jestem tak po dzisiejszym dniu wykończona, że do kompa (za ścianę) pojdę dopiero jutro. Wtedy coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.07.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 napisz mi jeszcze jak zmieniac zeby nie było adresu strony widac tylko jakąś nazwe? zapomniałam jak to robiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.07.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Anitko,pięknie!!!!!!!!!!! Strasznie piękne masz dechy!!!! Jakim kolorem masz je wykończone i czym konkretnie?To jest olej koloryzujący??? CUDNE ŁÓŻKO!!!!!!!!!Piękne, eleganckie pikowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 30.07.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Sharlotko ciesze się że sie podoba pomimo tego że realizacja od planów odbiega w dużej mierze. dechy to dąb mieszany z 3 gatunków. koloryzowany lejem osmo kolor lapacho. W salonie jest kolor kładziony 2 razy i na to bezbarwny olej a w sypialni chiałąm jaśnej bo tak naprawdę myslałam ze kolor wyjdzieinny wiec kolorem jest olejowane raz i 2 razy bezbarwnym olejem tez osmo. Najbadziej przeraza mnie fakt ze chyba po roku powinnam ponownie olejować i muszę ten temat znów obczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.07.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Czy jesteś w pełni zadowolona z podłogi olejowanej?Nie niszczy się, nie rysuje, nie plami???Wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 30.07.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 hmmm rysować sie rysuje jak jestem niedelikatna, czy plami sie się? hmmm jak pies mi nasikał i niezauwazyłam to potrafiła tak się wgryżć w drewno ze plama jest ale nic innego narazie nie rozląłm zeby stwierdzic na innych rzeczach czy plamią. co do niszczenia to dopiero uzytkujemy ja rok i moim zdaniem jest całkiem fajnie. drewno nawet jak niszczeje to z klasą, nie wygląda to zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts