anitka89 12.09.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 aha rzumiem teraz Kasiu zamysł z blatem ale szzerze mówiac wypowiem sie coś na ten temat wtedy jak bede wiedziec gdzie stół, sofa wtedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 sofy fajne. spróbuje wybrać konkretne modele i przesłać pomysły do zaprzyjaźnionego tapicera. może coś co jest nawet drogie na stronie zrobi w fajnej cenie;) zazwyczaj to co mnie interesujejest bez funkcji spania lub drooogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli zrobisz szersze siedzisko i twarde oparcie z nakładanymi poduszkami, a do tego dostawiany fotel i pufę, to będziesz mieć miejsce do spania. Ta czerwona jest oczywiście nie najpiękniejsza i wielka po byku, ale chodzi mi pokazanie jak to mogłoby działać. Mogłabyś skomponować 2 miejscową kanapę z dołożonym szezlongiem z jednej strony i pufę A tu pokombinowano ze sprytnie składaną jakby grubą kołdrą. Bradzo nowoczesne i siedzisko musiałoby być szerokie. Ale można zrobić podobnie z poduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Widziałsm na żywo taką kombinacje jak w pierwszym jest to dobry pomysł w sumie tylko obawiam sie ze ta pufa to nijak sie nie zmiesci. dlatego myslelismy o sofie 3 plus pufa z oparcie ala fotem. zalezy nam zeby na tej sofie mogło usasc wygodnie 4 a nawet 6 osób. opierając sie niekonicznie lezac. a przy opcji z pufą i szezlongiem widze miejsce dla 2 osób na tej sofce tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Rozmawiałam przy kawce z mężem o jego biurku wiec z tego co widze chchiałby pozostać w salonie. tu jest kominek duże okno i jesteś razem gdy ja robie cos w kchn, chyba odoba nam sie taka symbioza.W takim razie może sofke zrobic taką tymczasową mała. tylko chyba nieunikniemy funkcji spania rozkładanego bo nie zmieszczą się inne opcje. A tak myśle sobie czy nie lepiej na ścianie gdzie kominek dać sofkę a tam gdzie półki na obrazy duży stół i gdzieś obok np tu; regał ala drabinka czy coś zęby można było dać drukarke , radyjkoi coś na dokumenty. Edytowane 12 Września 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 II wersja . regał drabinka tam gdzie X na ścinie, sofa tak jak na zdjęciu wyżej a na ścienie z kominkiem stół z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 A nie mówiłam :rotfl::rotfl: No, gdzie ja Ci Kobieto stawiałam na wizualkach te kanapy i fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.09.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Anitko, piękne masz wnętrza Wyszły bardzo "rasowe" Nie mam tak świetnej orientacji w Twoich wnętrzach jak Kasia, więc trudno mi radzić odnośnie biurka. Ta kanapa z funkcją spania będzie często używana do spania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 A nie mówiłam :rotfl::rotfl: No, gdzie ja Ci Kobieto stawiałam na wizualkach te kanapy i fotele Kasiu co a nie mówiłas??? wizuallki jesli o te chodzi są na 41 stronie. wypowiedz sie kasiu coś odnośnie tych moich pomuysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.09.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Anitko, piękne masz wnętrza Wyszły bardzo "rasowe" Nie mam tak świetnej orientacji w Twoich wnętrzach jak Kasia, więc trudno mi radzić odnośnie biurka. Ta kanapa z funkcją spania będzie często używana do spania? hej jak miło Cie u nie widzieć, a tym bardziej czytać takie miłe słowa, bo uważam Ze Twoje wnętrza to dopiero bedą rasowe;)A co do sofki to będzie rozkładana tylko przy gościach, czestotliwośc średnia;) Edytowane 12 Września 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.09.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Anita jestem zakochana w kaflach w Twojej kuchni,wiesz,że jak na nie patrzę to naprawdę chcę takie mieć ,zrywać cegłę. no i kolor granatowy w salonie rasowy,sofa z granatowego aksamitu byłaby fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.09.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Anita jestem zakochana w kaflach w Twojej kuchni,wiesz,że jak na nie patrzę to naprawdę chcę takie mieć ,zrywać cegłę. no i kolor granatowy w salonie rasowy,sofa z granatowego aksamitu byłaby fajna. Hej Basiu, ciesze się ze kafle sie podobaja ja natomiast marze o cegle która była pierwotnym zamierzeniem. A jak Ci się ją wogóle urzytkuje?cegłe i całą kuchnię?te kafle śa troche męczące w myciu bo jak nie rozrobisz płynu do mycia okien i całości na raz szmatką do sucha nie przejedziesz to mazy gwarantowane. sofa będzie granatowa napewno, pewnie nie z aksamitu ale granatowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Zajrzyj na wątek PIU. Ona wie wszystko o tkaninach dostępnych w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.09.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 (edytowane) zajrze:) kasiu a czy mogę liczyć na pomoć w rozrysowaniu tego układu pokoju plus projekt wyspy? aha podeslesz mi wątek PIU? Edytowane 13 Września 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Możesz Waćpanna http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193341-Kolorystyczne-trendy-na-NOWY-ROK/page20 ostatnio było o obiciówkach sporo, ale możesz też zadać konkretne pytanie. To sensowna dziewczyna. Zagląda tu też InneMeble.pl może z jej pomocą znajdziesz jakąś sensowną kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.09.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Dziękuję Kasiu, zatem czekam grzecznie;) ale proszę nie odkładaj mnie na sam koniec, PROSZE!!! A dzis odkryłam kolejny fakap w swoim domu. Jakiś czas zastanawiałm się dlaczego w mojej przesuwnej szafie jest tak dużo kurzu i zbiera sie tak szybko. Otóż kiedy zamykam połowę z lustrem i ją nasuwam delikatnie poza obrys profila wtedy od drugiej strony tworzy sie szpara. poprostu szafa chyba została zle obliczona bo drzwi z lustrem z tego co wiem powinny z kazdje strony machodzic po 3 cm min. a tu jest zero. zasuwajac ciezko jest uchwycic moment zeby po obu stronach było na stych. Dzwoniłam juz do stolarza i ściemnia mi ze jakby były szersze to pantograf sie nie otworzy . A ja mu na to ze trzeba było inaczej srodek obliczyc bo pantograf mozna skracac. I była cisza w słuchawce.... Kurde Ci fachowcy aaa i mówi ze przy montazu nie miał jakis szczotek przeciw kurzowi do profili i przyjedzie i mi to zamontuje. Czy ktoś z was zna sie na tym czy te szczotki coś dadza? aaa i ewentualnie jak rozmawiac z gościem skoro jakby na to tak poparzec to cała szafa byłaby do zmiany a na to zapewne nie pojdzie. Kurde mam już dość szczerze mówiąc. Myślałam ze to pojdzie gładko chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.09.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 aha przyjechały dzis wymalowane listwy przypodłogowe i opaski drzwiowe. Teraz zastanwiam sie jak to montowac czy na klej czy wkrecac do sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 W szafie u moich rodziców żadnych szczotek antykurzowych nie było. Niech montuje nie zaszkodzą, ale podpisz z nim protokół z wyszczególnieniem problemu, który chce załatwić tym szczotkami i nie odpuszczaj. Jak masz ściany równe, to na klej powinno wystarczyć. Tak naprawdę nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 TUTAJ sa dwa filmy o montażu listem MDF:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 13.09.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 TUTAJ sa dwa filmy o montażu listem MDF:rolleyes: hej ivy listwy są drewniane, nie wiem czy to jakas róznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts