anitka89 23.10.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Kasiu a jak myślisz czy ta grubośc podłokietników jest wygodna tak zeby sie oprzeć? głebokość sofy tzn siedziska 90cm tak? a nóżki metalowe czy drewniane? Edytowane 23 Października 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Zawsze możesz zamówić dodatkowe poduchy na boki, miększe od tych na zaplecznik, żeby dały się położyć na podłokietnikach. Ale to nie konieczne. Głębokość siedziska 90 cm będzie wystarczająca do spania. Nóżki metalowe u Ciebie będą lepiej pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 26.10.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) salon wieczorowa pora. Mamy juz listwy i robimy przymiarke na małe przemeblowanie tzn. stół w salonie jak na zdjęciach. Edytowane 26 Października 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.10.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Powinnaś pomyśleć o zasłonach. Wykończą okno A co zrobiłaś z biurkiem & company? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.10.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie tak do końca wiem. Wiem, że będą dwie loftowe w klimacie i z napisami były. Tyle pamiętam. Nie zrobiłam screena więc będę miała zaskoczenie. I też uległam ostatnio i kupiłam różowy wazon obły, mam nadzieję, że będzie piękny. I konewkę małą sobie kupiłam. Tyle radości za tak niewiele Za to talerze te cudne włoskie z westa psują się. Stłukłam czerwoną miskę i uszczerbiłam niebieski we wzory, szkoda, bo są takie piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 26.10.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Powinnaś pomyśleć o zasłonach. Wykończą okno A co zrobiłaś z biurkiem & company? zasłony mam kupione jakies narazie szare z ikei tylko niemoge zamontowania karniszy sie doprosic i w tym problem. birko narazie jest ale bedzie zdemontowane a drukarke wsadzis ei do szafy, stacjinarny gdzies wyniesie bo i tak nie korzystamy. przydałby sie tylko regła np ta ala drabinka na jakie s długopisy, radio pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 26.10.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie tak do końca wiem. Wiem, że będą dwie loftowe w klimacie i z napisami były. Tyle pamiętam. Nie zrobiłam screena więc będę miała zaskoczenie. I też uległam ostatnio i kupiłam różowy wazon obły, mam nadzieję, że będzie piękny. I konewkę małą sobie kupiłam. Tyle radości za tak niewiele Za to talerze te cudne włoskie z westa psują się. Stłukłam czerwoną miskę i uszczerbiłam niebieski we wzory, szkoda, bo są takie piękne... andzia a to do nie miało byc??;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Anita, sofy na Westwing dziś ! Zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 30.10.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 dostłam wycene na sofkę. Mic modelu z bo Concept z doczepiana pufą dł 260 cm szerokość 102 cm. za 1700zł obicie wyglądające jak aksamit. jeszcze poprosze o wykonani oparcie do pufy i schowka pod nia ale to juz nie beda jakies zawrotne sumy. oparcie cos w tym stylu: oczywiście grubość oparcia dostosowana do grubosci i kształtu podłokietników w sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.11.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mam pytanie do was odnośnie elewacji, a konkretnie daszku nad wejściem. za 2 tygodnie robimy wiate garażową i wtedy bedzie mozliwość popray tego daszku. Mam kilka pomysłów: 1) usunąc całkowixie ten wystajacy język 2) przedłuzyc ten język w prawo do końca dachu 3) ściąc jezyk i zrobic pod spodem niezalęzny daszek. proszę o rade kochane albo o podanie gdzie bym mogła napisać w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.11.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 halo jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Chyba bym go ścięła i zrobiła niżej niezależny. Taki jak jest nie spełnia zadania. Problem jaki zrobić? Taki sam płaski, czy trójkątny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.11.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 też bym ścięła,ale nie wiem jaki bym zrobiła poszukaj inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.11.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) czyli wszyscy za ściem i ja tez:) zrobienie trójkątnego chyba nie bedzie pasować do reszty domu wyjdzie taka wiejska chata z przodu, płaski nie wiem jak konstrukcyjnie to wykombinowac bo z płyty betonowej juz zapozno robic . a to kilka pomysłów podobnych do mojego domku: tu jest taki jednospadowy tylko krótki. Jeśli taki miałby byc ewentualnie to dłuzszy zapewne. Edytowane 12 Listopada 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.11.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 nic lepszego niestety nie znalazłam:( fajnie byłoby to wkleic na zdjęciu domu zeby przymierzyc jak to wyjdzie. przy tym daszku co jest nie wziełam pod uwage kata dachu jaki wyszwedłi przez to zamiast daszku mam " jezyczek";p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.11.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ten pierwszy mi się podoba. Nawet pomysł całej elewacji pasowałby u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.11.2014 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 mnie tez sie pierszy podoba tylko brak pomysłu jak zrobic daszek płaski z drewna i blachy zeby był wmiare wytrzymały.?? co do elewacji chcemy podoneodciecie góry z dołem ale w 2 kolorach tynku jasny szary i ciemna szarosc lub grafit. tylko nie wiemy jaki kolor na której czesci. kamien ma byc wkoło drzwi i na fundamencie chyba ze fundusze puszcza i pokombinujemy z opryczny powiekszeniem fundamentu( chodx to moze by zbytnio na bogato rzy 2 kolorach tynku) wiec ma ktos pomysł jak zrobic płaski daszek? tylkona jakiej wysokości miałby sie zaczynac. bo rozumeim ze jest granica wyznaczajaca odciecie kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.11.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 chciałabym zeby ten górn kolor tynku konczył sie jak dolna granica okien balkonowych zeby optycznie zmniejszyc wysokośc poddasza ale jesli by tak było to daszek musiałby byc wysoko nad drzwiami a to juz by dziwnie wygladało. chyba ze jakos inaczej to obejsc? ale nie mam chwilowo pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.11.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 U nas praca wre, ale tym razem na ogrodzie. przebudowujemy stray budynek gospodaczy i zmieniamy go na wiatę garazową W związku ztym jeszcze przez 2 dni mam u siebie dekarzy, dlatego pytam o porade w sprawie nieszczęsnego daszku nad wesjsciem do domu. U dało mi się znależć jeszcze jedna zdjęcie które oddawałoby mój zamysł i nawet odcięcia róznyh kolorów tynku nie przeszkadzają w usytuowaniu daszku na elwejcji( tj wysokość nad drzwiami) Co sądzicie? czy taki daszek trzeba w zmie odsnieżcac zeby się nie urwał? i jakwykonać to onstrukcjnie dobrze z drewna i blachy? zarazem żeby miało to wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Rób na dodatek jeszcze osłoni od bocznego wiatru i zacinania deszczem. Usytuuj go z tej najbardziej wietrznej strony. Ładne Trzeba odśnieżać, jak dużo śniegu. Sąsiadka odśnieża, choć ma spadek 25 stopni, bośnieg sam nie zjeżdża. Trzeba odśnieżać i większe spadki, jak u mnie, bo jak się kupa śniegu zbierze, to gdy zaczyna się rozpuszczać, to od spodu i zjeżdża do ogrodu. Połamało mi wiśnie i porzeczki Edytowane 19 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts