Tomekimagda27 28.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam. Od jakiegos czasu rozgladam sie za dachowka. Moja uwage przykula dachowka firmy Nelskam, dachowka F13 w kolorze burgund glazura. Widzialem ta dachowke tylko w skladzie budowlanym, niestety nie mialem okazji zobaczyc jej na zadnym dachu. Przeszukalem wszedzie i nigdzie nie moge znalezsc nawet jednego zdjecia dachu z ta dachowka. Na oficjalnej stronie Nelskampa nie ma w ogole tego koloru w ofercie, jest tylko czerwien burgundzka ale to jest juz inny kolor. Moze ktos z forumowiczow ma ta dachowke na swoim dachu i podzielil by sie paroma fotkami i jaka ma opinie na temat tejze dachowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomekimagda27 06.08.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam ponownie. Miomo iż nikt nie podzielil sie wygladem dachu z ta dachowka zdecydowalem sie na jej zakup (pewnie nie cieszy sie ona zbyt wielka popularnoscia), gdyz zadna inna dachowka mnie nie tak nie zainteresowala swoim wygladem jak ta. Dla bardziej zainteresowanych ktorym rowniez moze sie spodobac wrzucam zdjecia jakie mi sie udalo zrobic na wystawie. Ocencie sami. Dostalem juz rowniez dzisiaj kompletna wycene ktora rowniez wydaje mi sie atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.08.2012 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 to sprawa gustu, wiec to moje zdanie - ta dachowka jest okropna, jesli chodzi o estetyke. nikt o zdrowych zmyslach nie kupuje takiej swiecacej dachowki, gdyz bedzie generowac odblask od dachu, jak bedzie swiecilo slonce. Widzialam raz dom z taka dachowka, na szczescie bylam z okularach przeciwslonecznych. Widze, ze idziesz pod prad. Jak inni kupuja dachowki matowe, szare, czarne, to u ciebie burgund. A pomyslales o kolorze elewacji do tego burgunda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomekimagda27 08.08.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Z tego co sie orientuje glazura to najlepszy material na nasze dachy. A dokladnie ten kolor slyszalem ze w sloncu mieni sie w przepiekne kolory. Jesli chodzi o elewacje to podoba nam sie jakis odcien zoltego, ktory mysle ze bedzie dobrze wygladl do tej dachowki. Moze ktos jeszcze wypowie sie na temat glazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 13.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 to sprawa gustu, wiec to moje zdanie - ta dachowka jest okropna, jesli chodzi o estetyke. nikt o zdrowych zmyslach nie kupuje takiej swiecacej dachowki, gdyz bedzie generowac odblask od dachu, jak bedzie swiecilo slonce. Widzialam raz dom z taka dachowka, na szczescie bylam z okularach przeciwslonecznych. Widze, ze idziesz pod prad. Jak inni kupuja dachowki matowe, szare, czarne, to u ciebie burgund. A pomyslales o kolorze elewacji do tego burgunda? sorry, ale nikt o zdrowych zmysłach nie krytykuje kogoś za to co mu się podoba. Jesteś w błędzie że dachówka glazurowana źle wygląda na dachu. Jest to najbardziej ekskluzywna forma nadania koloru na dachu i na pewno dach wygląda szlachetniej... natomiast co do pójścia z prądem to na szczęście są ludzie którzy maja własny gust i nie robią tego co wszyscy. I duży ukłon dla nich bo przynajmniej nie ma monotonii. Dachówka burgundowa bardzo ładnie wygląda na dachu. na priva mogę wrzucić foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 13.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ja mam na dachu dachówkę Nelskamp,czarną,glazurowaną,wygląda pięknie,obcy ludzie zatrzymują się obok mojego domu i pytają co to za dachówka.Do tego burgunda trzeba tylko dobrać odpowiedni kolor elewacji,do czarnej jest łatwiej,bo pasuje praktycznie każdy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 15.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Również mam Nelskamp na dachu. Zapraszam do obejrzenia galerii.Dekarz klął jak cholera, bo strasznie jest twarda, poszło mnóstwo wierteł i tarcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomekimagda27 22.03.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dachowka już jest na dachu:) Choć osobiście jej jeszcze nie widziałem. Wkrótce bedą fotki dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts