dominika51015 28.07.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam serdecznie. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką nowego domu – aktualnie stan surowy zamknięty., Ehh i całymi nocami myślę o układzie funkcjonalnym, bo ten co jest oryginalny w projekcie mi nie odpowiada. Może znajdzie się ktoś na tym forum z wyobraźnią i mi pomoże? Napiszę co bym chciała w domu mieć, oczywiście pamiętam o kompromisach: - Parter: 1. Salon połączony z jadalnią i półotwartą kuchnią 2. Toaletę (może być z prysznicem) 3. Spiżarkę blisko kuchni (wystarczy 1,5m2) 4. Pomieszczenie gospodarcze (na piec, rekuperator, bojler) 5*. Pralnia (może być na piętrze lub w pomieszczeniu gospodarczym z punktu 4, może też być z opcją zsypu na pranie) -Piętro: 1. Sypialnia rodziców (z małym balkonem) 2. Dwa pokoje dla dzieci (mogą być z dużym tarasem) 3. Duża łazienka 4. Duża garderoba 5*. Pralnia (może być na piętrze lub w pomieszczeniu gospodarczym z punktu 4, może też być z opcją zsypu na pranie) Będę wdzięczna za jakiekolwiek pomysły. W załączniku oryginalny projekt oraz stan aktualny budynku. Jest to dom w klematisach 8 z pracowni archon. http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-klematisach-8/m498950ed940f4,1075 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts