odaro 24.08.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 odaro... ja juz nie chce komplikowac... ale mi to STO Prep Miral nie pasuje na te Twoje rysy... oj nie pasuje... oby sie udalo... a tak btw... dal to na pismie mistrz wdrozeniowy? Oczywiście że nie dał przecież dla nie go nie jestem żadnym podmiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 24.08.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 b: a co przecież nie beton... Tylko są to różne rodzaje tegoż tynku... No nie, beton nie. Nawet nie pomyślałam o betonie. (W nim nie ma wapna. Chyba.) Co innego mam na myśli. Taki sam sklad (cement, piasek, wapno, woda), a jednak, tynkiem nie jest. Nie skład wpływa na nazwę, ale zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts