zojka 02.04.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Zawsze myślałam, ze odlicza się przyłącza, a dzisiaj mój mąż płacił w Zakładzie Energetycznym i powiedzilimu że nie, to ja już nic nie wiem?Pomocy, jeśli się znacie lub wiecie gdzie czytać.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagas 02.04.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Oczywiście że odlicza się przyłącza energ ,woda .Sam to zrobiłem.Jeżeli masz wątpliwości to polecam MURATOR 2/2003 strona 139 jest wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaJ 18.04.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 witam. co do odliczenia przyłączy, to wszystko zależy od tego czy zaczęłaś budować w 2001r. Jeżeli tak, to nabyłaś prawo do korzystania z dużej ulgi budowlanej, a jeśli zaczęłaś budowę teraz, to z odliczeń NICI. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts