Jacek33 30.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Napiszcie cos na temat Waszych doświadczeń w "walkach" z kunami, które znajdują sobie schronienie pod dachami z dachówek - najchętniej ceramicznych. Podobnież nie ma na nie siły. wchodzą nawet drobnymi szczelinami i robią sporo problemów. Ja jeszcze nie mam problemów ale słyszałem coś o tym i chciałe się dowiedziec jak to wygląda w rzeczywistości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek4 30.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Kilka dni temu widziałem kunę jak spacerowała mi po tarasie, gabarytami sporo większa od kota.Wyobrażam sobie jak może się gnieździć w ociepleniu dachu, gdy nie ma podbitki, ale pod dachówką ? Wchodząc przez wróblówkę ? Mysz tak, mały szczur też, ale taki zwierz ? Chyba, że ta moja spacerowiczka to wyrośnięta jakaś była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.08.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kuna robi totalne spustoszenie w izolacji cieplnej. W przypadku gdy krycie wstępne jest wykonane folią rozrywa ją w wielu miejscach. Należy maksymalnie utrudnić jej dostęp. Szczelna podbitka, szczelne przejścia kosza na połać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts