marb2002 30.07.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czy ktoś się spotkał z takim rozwiązaniem w stylu domofon z telefonem (kartą sim)?Chodzi o to, że jak nikogo nie ma w domu, a ktoś dzwoni domofonem, to żeby można było rozmawiać tak jakby się było w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 30.07.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Polski producent ROPAM, szukaj pod hasłem BRAMKA GSM.Są też inne rozwiązania, kwestia kasy i tego co rzeczywiście potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pzygmunt 21.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czy ktoś się spotkał z takim rozwiązaniem w stylu domofon z telefonem (kartą sim)? Chodzi o to, że jak nikogo nie ma w domu, a ktoś dzwoni domofonem, to żeby można było rozmawiać tak jakby się było w domu. Na rynku dostępne jest urządzenie o nazwie DOMOPHONE. Można się z nim łączyć z iPhona czy też urządzenia działającego pod kontrolą Androida [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 09.04.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Spróbuj zobaczyć ofertę Fermax, oni mają bardzo dużo ciekawych rozwiązań dla domu, szczególnie jeśli chodzi o innowacyjne systemy komunikacyjne. Sam ostatnio zakładałem od nich domofony na kartę w mojej firmie. To musi być beznadziejna firma, skoro wynajmuje pajaca latającego po forach i sikającego z zachwytu jaki to cudowny sprzęt, którego nawet na oczy nie widział. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez dendrytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts