michalz2x 31.07.2012 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam. Bardzo prosze o porade. Stoje przed wyborem tynku cementowo-wapiennego. Mam do wyboru Quick-mix lub Atlas. Czym roznia sie zaprawy tych producentow oraz ktory warto wybrac do domu? Dziekuje i pozdr. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyo 10.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Do atlasa nie mam przekonania - ja bardziej myślę nad dwoma firmami: mapei i quick-mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 10.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 michal: a jaki konkretnie rodzaj tynku? Bo każdy z nich pewnie ma ich po kilka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 01.05.2013 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 michal: a jaki konkretnie rodzaj tynku? Bo każdy z nich pewnie ma ich po kilka.... Witam. U nas tynki juz sa juz polozone, udalo sie w listopadzie. Zdecydowalem ze maja byc cementowo wapienne. Uzylem wapna super-bialego, warstwa finalna zatarta z samym wapnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 01.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 michal: świetny wybó chyba najlepsze choć wściekle drogie wapno z dostępnych na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 01.05.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Zgadza sie, wapno bylo drozsze od innych dostepnych na rynku. Tynki na tym wapnie sa znacznie jasniejsze od innych. Cement takze mialem z jasniejszych, prawdopodobnie Gorazdze. Calosc po przetarciu kwalifikuje sie do bialkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 michał: cementowni i dostępnych cementów jest od metra. Ja tego wapna do swojej mineralki używam. Jeżeli ktoś chce zrobić tynki zewnetrzne białe może użyć od razu białego cementu i jaśniutkiego piasku / wypełniacza wyjdzie biały tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts