Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Szukam mieszkania na obrzeżach Wrocławia. Może ktoś poleci dobrego dewelopera?

Witam!

Ja kupiłem mieszkanie od dewelopera Atom. polecam, można zajrzeć na stronkę http://www.atom.wroclaw.pl i zobaczyć wizualizacje, mieszkania ładne, deweloper solidny i terminowy.

pozdawiam

Cześć Kama11,

może doprecyzuj jakie miałoby być to mieszkanie. Napisz coś więcej o wielkości i liczbie pomieszczeń. Interesują Cię mieszkania gotowe do odbioru czy może te które będą oddane w niedługim czasie. Chcesz kupić za gotówkę czy na kredyt? Mają się mieścić w RnS czy niekoniecznie? Potrzebujesz garażu?

Jestem pośrednio związany z branżą i ostatnio byłem u kilkunastu developerów także mam przegląd tego co się aktualnie dzieje we Wrocławiu :) W razie pytań pisz na forum.

Pozdrawiam

Cześć Kama11,

może doprecyzuj jakie miałoby być to mieszkanie. Napisz coś więcej o wielkości i liczbie pomieszczeń. Interesują Cię mieszkania gotowe do odbioru czy może te które będą oddane w niedługim czasie. Chcesz kupić za gotówkę czy na kredyt? Mają się mieścić w RnS czy niekoniecznie? Potrzebujesz garażu?

Jestem pośrednio związany z branżą i ostatnio byłem u kilkunastu developerów także mam przegląd tego co się aktualnie dzieje we Wrocławiu :) W razie pytań pisz na forum.

Pozdrawiam

Dzięki za zainteresowanie :) mieszkanie 3 pokojowe, taras lub balkon lub ogródek, mieszkanie gotowe do odbioru, bo wtedy jest już pewne :). Mam rodzinę w Oławie, mąż pracuje we Wrocławiu ja w Brzegu, więc chcemy coś "pośrodku". Napewno nie centrum Wrocławia. Garaż by się przydał ale jak nie będzie to też damy radę.

Poleciłbym Ci sprawdzić ofertę Dach-Budu, co prawda lokalizacja trochę z drugiej strony Wrocławia, ale za to dojazd do centrum jest fajny. Mieszkania są na ul. Królewieckiej, byłem dzisiaj nawet tam coś załatwić i zostało jeszcze koło 170 wolnych a cenowo też fajnie wychodzą + miejsce w garażu podziemnym tylko 8.000 zł :) Co do Atomu to faktycznie buduje coś w Siechnicach więc prawie że Wrocław, chociaż tam w godzinach szczytu lubi się troszkę korkować trasa. Jutro będę miał kontakt z kilkoma developerami to jak się dowiem czegoś ciekawego to też napisze :)

Poleciłbym Ci sprawdzić ofertę Dach-Budu, co prawda lokalizacja trochę z drugiej strony Wrocławia, ale za to dojazd do centrum jest fajny. Mieszkania są na ul. Królewieckiej, byłem dzisiaj nawet tam coś załatwić i zostało jeszcze koło 170 wolnych a cenowo też fajnie wychodzą + miejsce w garażu podziemnym tylko 8.000 zł :) Co do Atomu to faktycznie buduje coś w Siechnicach więc prawie że Wrocław, chociaż tam w godzinach szczytu lubi się troszkę korkować trasa. Jutro będę miał kontakt z kilkoma developerami to jak się dowiem czegoś ciekawego to też napisze :)

Dzięki Gecio oferta Dach-Budu fajna ale nie ta lokalizacja. Sprawdzałam ofertę na http://www.atom.wroclaw.pl i mają ładne te osiedla, podobają mi się mieszkania i lokalizacja. Dzięki za namiary Kuba26. Czekam na dalsze :) a Siechnicom muszę się bliżej przyjrzeć :)

Edytowane przez Kama11

• 1 month później...
  • 1 month później...
Jezeli chcesz inwestować przyszłosciowo, przy ul. Wałbrzyskiej ma powstać nowe osiedle budowane przez firmę Novum. Mieszkam w Kaliszu, więc mam kawałek, ale właśnie od tej firmy kupiłem mieszkanie os. Słoneczny Stok i bardzo sobie chwalę i dlatego polecam.

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
A czy ktoś wie, jak wygląda stan budowy w Innovie? Czy jak się kupi mieszkanie, można wprowadzać się od razu czy trzeba czekać? Czy można kupić gotowce? Chciałbym kupić mieszkanie, ale takie gotowe do urządzania, a nie dziure w ziemi z odległym terminem odbioru. Czy ktoś coś wie na ten temat? Byłbym wdzięczny, dzięki.

• 1 month później...

Może nie na obrzeżach, ale zwróć uwagę na City Island (Dmowskiego). Położony w bardzo ciekawym i pełnym perspektyw rozwojowych miejscu. Jeszcze nie jest skończony, w sensie w trakcie budowy i dają jeszcze duże rabaty i promocje, żeby zachęcić klientów. Jak będzie widać końcowy efekt już nie tak łatwo będzie cokolwiek wynegocjować.

Chyba biuro sprzedaży znajduję się w niedalekiej okolicy. Zresztą przejeżdżając tam codziennie do pracy z miesiąca na miesiąc budynek pnie się w górę.

• 4 weeks później...
A może DOMAR development?? To są Ci od tego świetnie funkcjonujące wnetrzarskiego centrum handlowego na braniborskiej. Bardzo ciekawe mieszkania pobudowali ostatnio na Krzykach. Chyba Willa Krzycka się nazywa inwestycja. Tutaj proszę link http://www.domardevelopment.pl/CMS/Krzycka/o_inwestycji.html Myślę, ze warto sprawdzić

to od razu z innej beczki polece inwestycje Arkop Deweloper Panorama Zatorska. Kompletnie inny klimat, ale budynki w pełni energooszczedne i świetnie wykonane http://www.panoramazatorska.pl/ :)) jakieś promocje też sie zdażaja wiec warto sledzic

• 4 weeks później...
Dni otwarte Panoramy Z 25 maja w godzinach od 10:00 do 16:00 szczegóły http://www.dknotus.pl/teksty/artykuly-branzowe/panorama-zatorska---dzien-otwarty-nowej-inwestycji-firmy-arkop-deweloper-16052013. Na prawdę skoczyć i zobaczyć, że solidna firma, ktora ciągle buduje z własnych środków, a to coraz rzadziej się niestety ostatnio w dobie kryzysu dzieje.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Arkop tez lubie! Ciekawe te wnętrza, ale nie powalają. Jak sobie radzi inwestycja?

Polecam też wszystkim atakowanie do biur architektonicznych we Wrocku, bo brakuje im zlecen, wiec pewnie z cen zejdą, a jest gwarancja solidnie zaprojektowanego i ładnego proejktu

• 2 weeks później...