Kama11 31.07.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam!Szukam mieszkania na obrzeżach Wrocławia. Może ktoś poleci dobrego dewelopera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba26 04.08.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam! Szukam mieszkania na obrzeżach Wrocławia. Może ktoś poleci dobrego dewelopera? Witam! Ja kupiłem mieszkanie od dewelopera Atom. polecam, można zajrzeć na stronkę http://www.atom.wroclaw.pl i zobaczyć wizualizacje, mieszkania ładne, deweloper solidny i terminowy. pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gecio 05.08.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Cześć Kama11, może doprecyzuj jakie miałoby być to mieszkanie. Napisz coś więcej o wielkości i liczbie pomieszczeń. Interesują Cię mieszkania gotowe do odbioru czy może te które będą oddane w niedługim czasie. Chcesz kupić za gotówkę czy na kredyt? Mają się mieścić w RnS czy niekoniecznie? Potrzebujesz garażu? Jestem pośrednio związany z branżą i ostatnio byłem u kilkunastu developerów także mam przegląd tego co się aktualnie dzieje we Wrocławiu W razie pytań pisz na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama11 07.08.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cześć Kama11, może doprecyzuj jakie miałoby być to mieszkanie. Napisz coś więcej o wielkości i liczbie pomieszczeń. Interesują Cię mieszkania gotowe do odbioru czy może te które będą oddane w niedługim czasie. Chcesz kupić za gotówkę czy na kredyt? Mają się mieścić w RnS czy niekoniecznie? Potrzebujesz garażu? Jestem pośrednio związany z branżą i ostatnio byłem u kilkunastu developerów także mam przegląd tego co się aktualnie dzieje we Wrocławiu W razie pytań pisz na forum. Pozdrawiam Dzięki za zainteresowanie mieszkanie 3 pokojowe, taras lub balkon lub ogródek, mieszkanie gotowe do odbioru, bo wtedy jest już pewne . Mam rodzinę w Oławie, mąż pracuje we Wrocławiu ja w Brzegu, więc chcemy coś "pośrodku". Napewno nie centrum Wrocławia. Garaż by się przydał ale jak nie będzie to też damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gecio 07.08.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Poleciłbym Ci sprawdzić ofertę Dach-Budu, co prawda lokalizacja trochę z drugiej strony Wrocławia, ale za to dojazd do centrum jest fajny. Mieszkania są na ul. Królewieckiej, byłem dzisiaj nawet tam coś załatwić i zostało jeszcze koło 170 wolnych a cenowo też fajnie wychodzą + miejsce w garażu podziemnym tylko 8.000 zł Co do Atomu to faktycznie buduje coś w Siechnicach więc prawie że Wrocław, chociaż tam w godzinach szczytu lubi się troszkę korkować trasa. Jutro będę miał kontakt z kilkoma developerami to jak się dowiem czegoś ciekawego to też napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama11 09.08.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Poleciłbym Ci sprawdzić ofertę Dach-Budu, co prawda lokalizacja trochę z drugiej strony Wrocławia, ale za to dojazd do centrum jest fajny. Mieszkania są na ul. Królewieckiej, byłem dzisiaj nawet tam coś załatwić i zostało jeszcze koło 170 wolnych a cenowo też fajnie wychodzą + miejsce w garażu podziemnym tylko 8.000 zł Co do Atomu to faktycznie buduje coś w Siechnicach więc prawie że Wrocław, chociaż tam w godzinach szczytu lubi się troszkę korkować trasa. Jutro będę miał kontakt z kilkoma developerami to jak się dowiem czegoś ciekawego to też napisze Dzięki Gecio oferta Dach-Budu fajna ale nie ta lokalizacja. Sprawdzałam ofertę na http://www.atom.wroclaw.pl i mają ładne te osiedla, podobają mi się mieszkania i lokalizacja. Dzięki za namiary Kuba26. Czekam na dalsze a Siechnicom muszę się bliżej przyjrzeć Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Kama11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 26.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 To jak zamierzasz przyglądać się Siechnicom to spójrz na Groblice i ofertę Promipolu - budują przy drodze do Oławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 26.09.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A, i jeszcze jechałam na rowerze ostatnio i w Ślęży widziałam ładne szeregóweczki, nawet je sobie wyguglałam, ale nie mogę teraz znaleźć tego adresu - coś jak Idehus się to osiedle nazywało i segment kosztował jakieś śmieszne pieniądze - chyba 365 tys. za domek z działką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azgoth 30.10.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jezeli chcesz inwestować przyszłosciowo, przy ul. Wałbrzyskiej ma powstać nowe osiedle budowane przez firmę Novum. Mieszkam w Kaliszu, więc mam kawałek, ale właśnie od tej firmy kupiłem mieszkanie os. Słoneczny Stok i bardzo sobie chwalę i dlatego polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
door 30.10.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 fajnie wygląda osiedle Innova, od Fadesy Polnord. Ja mysle o kupnie mieszkania od nich, ale w Warszawie. Niemniej ich inwestycja we Wroclawiu tez jest warta uwagi, to dobry developer, jakbym mieszkal we Wroclawiu to bym sie zastanowil nad mieszkankiem na tym osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 12.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie wiem czy temat jest dalej aktualnyAle fajne mieszkania zapowiadają się na inwestycji "Kurkowa 14" tylko tam nawet nie ma dziury w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunon_o 31.01.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A czy ktoś wie, jak wygląda stan budowy w Innovie? Czy jak się kupi mieszkanie, można wprowadzać się od razu czy trzeba czekać? Czy można kupić gotowce? Chciałbym kupić mieszkanie, ale takie gotowe do urządzania, a nie dziure w ziemi z odległym terminem odbioru. Czy ktoś coś wie na ten temat? Byłbym wdzięczny, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wika44 28.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Może nie na obrzeżach, ale zwróć uwagę na City Island (Dmowskiego). Położony w bardzo ciekawym i pełnym perspektyw rozwojowych miejscu. Jeszcze nie jest skończony, w sensie w trakcie budowy i dają jeszcze duże rabaty i promocje, żeby zachęcić klientów. Jak będzie widać końcowy efekt już nie tak łatwo będzie cokolwiek wynegocjować. Chyba biuro sprzedaży znajduję się w niedalekiej okolicy. Zresztą przejeżdżając tam codziennie do pracy z miesiąca na miesiąc budynek pnie się w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wROCŁAWSKI_As 23.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A może DOMAR development?? To są Ci od tego świetnie funkcjonujące wnetrzarskiego centrum handlowego na braniborskiej. Bardzo ciekawe mieszkania pobudowali ostatnio na Krzykach. Chyba Willa Krzycka się nazywa inwestycja. Tutaj proszę link http://www.domardevelopment.pl/CMS/Krzycka/o_inwestycji.html Myślę, ze warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wROCŁAWSKI_As 23.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 to od razu z innej beczki polece inwestycje Arkop Deweloper Panorama Zatorska. Kompletnie inny klimat, ale budynki w pełni energooszczedne i świetnie wykonane http://www.panoramazatorska.pl/ ) jakieś promocje też sie zdażaja wiec warto sledzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wROCŁAWSKI_As 19.05.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dni otwarte Panoramy Z 25 maja w godzinach od 10:00 do 16:00 szczegóły http://www.dknotus.pl/teksty/artykuly-branzowe/panorama-zatorska---dzien-otwarty-nowej-inwestycji-firmy-arkop-deweloper-16052013. Na prawdę skoczyć i zobaczyć, że solidna firma, ktora ciągle buduje z własnych środków, a to coraz rzadziej się niestety ostatnio w dobie kryzysu dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobaru 01.06.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ja mogę polecić dewelopera Domar. Super fajną realizację maja teraz na krzyckiej. bardzo przyjemna dla oka rezydencjonalna architektura. Poelcam. Chyba ta sama ekipa co galerie prowadzi na Braniborskiej ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wROCŁAWSKI_As 07.06.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dorzucam jeszcze przykład wykończenia pod klucz robionego przez Arkop. Myślę, że warto sie zainteresować, a gdyby sie komus koloory nie podobały o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobaru 16.06.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Arkop tez lubie! Ciekawe te wnętrza, ale nie powalają. Jak sobie radzi inwestycja? Polecam też wszystkim atakowanie do biur architektonicznych we Wrocku, bo brakuje im zlecen, wiec pewnie z cen zejdą, a jest gwarancja solidnie zaprojektowanego i ładnego proejktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jest to 06 25.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 tak sobie radzi inwestycja https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1015265_476635919082346_107531089_o.jpg mam dosyć już tej wody i tego deszczu wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts