Ptyk 26.10.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Mnie się bardzo spodobało inwestycja na krzykach. Dokładniej chodzi mi o apartamenty skarbowców. Dopiero budują ale według mnie to miejsce ma spory potencjał. Przede wszystkim dobra lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apollo13 27.10.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Również szukałem ostatnio mieszkania dla mojej rodziny, trochę dalej od centrum Wrocławia ale z dobrym połączeniem do niego. Zdecydowaliśmy się na zakup apartamentu na Maślicach na alei Śliwowej. Inwestycja nazywa się Parkowe Maślice. Spokojna okolica, obok pełno miejsca do zabawy z dziećmi na świeżym powietrzu, a w razie czego raz dwa i jesteśmy w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpq 02.02.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 no ja wam polecam jesionowa 40, fajne miejsce jak na wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterosw 11.10.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Cześć, jestem w trakcie poszukiwania własnego mieszkanka we Wrocławiu. Jeden z developerów zaoferował mi ostatnio interesujące mieszkanko. Jedyne, co mnie zmartwiło to ślad po jakiejś "awarii" budowlanej w postaci najprawdopodobniej dziury w posadzce (?). Jest to posadzka w łazience. Zobaczcie sami, dołączam zdjęcie. Co o tym sądzicie? Czy może to powodować jakieś problemy podczas urządzania łazienki lub za jakiś czas? http://i.imgur.com/2hxaFyzl.jpg Będę wdzięczny za wszelką pomoc! Edytowane 11 Października 2016 przez Piterosw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol8222 13.10.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Wrocław ma dużo fajnych lokalizacji, dlatego warto przejrzeć oferty różnych deweloperów, jeśli myśli się poważnie o inwestycji. Ja niedawno nawiązałem współpracę z tym deweloperem z Wrocławia [spam] Ma ciekawe propozycje, zarówno w centrum Wrocławia, jak i w oddalonych od centrum lokalizacjach. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej324 27.01.2017 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Ciekawą inwestycją deweloperską zapowiada się ta przy moderowano Miejscówka jest dobra, bo to zaraz po rynku jedno z najważniejszych miejsc we Wrocławiu, uczelnie, miejsca pracy i te sprawy. Projekt można znaleźć Edytowane 7 Września 2017 przez Tomaszs131 reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 27.02.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Ja mogę zaufać tylko dużym deweloperom najbardziej bałem się, że zapłacę za mieszkanie, a później okaże się, że deweloper upadł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.03.2017 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) A słyszeliście może o tym deweloperze ? Słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii a jego oferty mieszkaniowe wyglądają naprawdę obiecująco. Siostra zamierza tam kupić mieszkanie, dlatego pytam gdzie się da. Mnie osobiście też się podoba, okolica świetna i cena też przyzwoita. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Tomaszs131 link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 31.05.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Kupowałem mieszkanie z rynku wtórnego, trafiłem na bardzo dobrą okazję. Dodatkowo najbardziej stresowało mnie to, że zapłacę za mieszkanie a deweloper np upadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.06.2017 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Ze swojego doświadczenia moge polecić Fajne realizacje, bardzo dobry kontakt z działem sprzedaży. Aktualnie realizują kilka inwestycji na terenie Wrocławia i w jego okolicach. Np. :spam:we Wrocławiu[/url] Na czym opierasz swoje doświadczenie? Bo z tego co piszesz to stawiam na to, nic u tego dewelopera kupiłeś tylko tam pracujesz Edytowane 21 Listopada 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts