Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Również szukałem ostatnio mieszkania dla mojej rodziny, trochę dalej od centrum Wrocławia ale z dobrym połączeniem do niego. Zdecydowaliśmy się na zakup apartamentu na Maślicach na alei Śliwowej. Inwestycja nazywa się Parkowe Maślice. Spokojna okolica, obok pełno miejsca do zabawy z dziećmi na świeżym powietrzu, a w razie czego raz dwa i jesteśmy w centrum.

• 3 months później...
  • 8 months później...

Cześć,

jestem w trakcie poszukiwania własnego mieszkanka we Wrocławiu. Jeden z developerów zaoferował mi ostatnio interesujące mieszkanko. Jedyne, co mnie zmartwiło to ślad po jakiejś "awarii" budowlanej w postaci najprawdopodobniej dziury w posadzce (?). Jest to posadzka w łazience. Zobaczcie sami, dołączam zdjęcie. Co o tym sądzicie? Czy może to powodować jakieś problemy podczas urządzania łazienki lub za jakiś czas?

http://i.imgur.com/2hxaFyzl.jpg

Będę wdzięczny za wszelką pomoc!

Edytowane przez Piterosw

Wrocław ma dużo fajnych lokalizacji, dlatego warto przejrzeć oferty różnych deweloperów, jeśli myśli się poważnie o inwestycji. Ja niedawno nawiązałem współpracę z tym deweloperem z Wrocławia [spam] Ma ciekawe propozycje, zarówno w centrum Wrocławia, jak i w oddalonych od centrum lokalizacjach. Edytowane przez Tomaszs131
Link reklamowy

• 3 months później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
A słyszeliście może o tym deweloperze :spam: ? Słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii a jego oferty mieszkaniowe wyglądają naprawdę obiecująco. Siostra zamierza tam kupić mieszkanie, dlatego pytam gdzie się da. Mnie osobiście też się podoba, okolica świetna i cena też przyzwoita. Edytowane przez Tomaszs131
link reklamowy

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
Ze swojego doświadczenia moge polecić :spam:

Fajne realizacje, bardzo dobry kontakt z działem sprzedaży. Aktualnie realizują kilka inwestycji na terenie Wrocławia i w jego okolicach.

Np. :spam:we Wrocławiu[/url]

Na czym opierasz swoje doświadczenie?:confused:

Bo z tego co piszesz to stawiam na to, nic u tego dewelopera kupiłeś tylko tam pracujesz :bash:

Edytowane przez Greengaz