Argonauta 31.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam,Właśnie zdecydowałem się wymienić okna w mieszkaniu na okna z OknoPlusa. Z kilku rozważanych firm ich okna wydają mi się najlepsze pod względem stosunku jakość/cena. Odwiedziłem już także ich salony i teraz stoję przed wyborem której firmie zlecić wymianę. Niestety na forum brak opinii o warszawskich dealerach OknoPlusa i stąd moje pytanie: czy ktoś z forumowiczów korzystał z warszawskich dealerów tej marki i czy ewentualnie mają jakieś zastrzeżenia do montażu (oczywiście jeżeli macie dobre doświadczenia z którymś z dealerów też o tym napiszcie). Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 31.07.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 zadzwoń do firmy kogo oni proponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Argonauta 02.08.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzwoniłem i w sumie nie stwierdzili, że nie notują jakiejś podwyższonej liczby reklamacji z żadnego warszawskiego punktu i są to dystrybutorzy z którymi dość długo już współpracują, więc raczej nie powinienem się obawiać żadnego z nich. Pozostaje mi zaufać tej opinii i wybrać ofertę najkorzystniejszą cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 03.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Kupowłam okna do mieszkania od przedstawiciela na ul. Popularnej - okna + montaż. Montaż ok, bez żadnych nieszczelności, szybko i sprawnie. Okna montowane 2 lata temu. Kupowłam też do domu, ale bez montażu. Wycene robiłam w dwóch punktach Oknoplusa - na Popularnej maiałm lepszą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Argonauta 03.08.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wielkie dzięki, za opinie trochę to rozwiewa moje wątpliwości, szczególnie, że to się pokrywa z moim odczuciami na temat tego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nft 25.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 I jak z tymi oknami z OknoPlusa który dystrybutor "zarobił" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel2 08.01.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie byly wstawiane do domu w stanie surowym ze 2 lata temu.Jakie by okna cudowne nie byly i tak wszystko zalezy od montazu,Teraz juz w srodku praktycznie wykanczam i zauwazylem,że wieje od spodu. Z tego co sie dowiedzilem,okna w transporcie sa ustawione na takich plastikowych klockach albo listwie,a potem przy montazu zamiast to usunac,oni montuja razem z tym plastikiem,a potem przemarzanie jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 08.01.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam U mnie byly wstawiane do domu w stanie surowym ze 2 lata temu.Jakie by okna cudowne nie byly i tak wszystko zalezy od montazu,Teraz juz w srodku praktycznie wykanczam i zauwazylem,że wieje od spodu. Z tego co sie dowiedzilem,okna w transporcie sa ustawione na takich plastikowych klockach albo listwie,a potem przy montazu zamiast to usunac,oni montuja razem z tym plastikiem,a potem przemarzanie jak nic. Roztropniej waż słowa skoro nie masz pojęcia o montażu stolarki. Pod oknem może znajdować się: - profil transportowy - listwa podokienna - profile bazowe - poszerzenia a tak naprawdę jedynie listwy transportowe, zazwyczaj słabej jakości i o kiepskiej wytrzymałości należy demontować, pozostałe elementy zostają i ich obecność pod oknem nie ma nic wspólnego ze szczelnością tego połączenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.01.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 karuzel2 nie jest do końca prawda to o czym piszesz. Są listwy transportowe i pod parapetowe. Jeżeli producent stosuje te drugie to jak najbardziej mogą zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts