Gość 31.05.2004 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Wybudowałam dom; w zasadzie większość tematów jest na wykończeniu , a mnie ogarnęła apatia. Spoglądam na budowy sąsiadów i nerwowo przeglądam katalogi domów jednorodzinnych. Czy ktoś też tak ma? : jabandushi Wybudowanie to początek Twej budowy. Jesze pozostaje jego urządzenie, a najlepsze przed Tobą wokół domu: krzewy, lampiony. Z tym będziesz miała największy problem, co z ładną chatą zdobi zewnętrzny wygląd. Z Całym Szacunkiem dla mijającego Czasu Józef Kozubek http://www.teczka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.06.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 zostają jeszcze bieżace konserwacje, bo żaden dom nie jest taki bezobsługowy, a za parę latek pierwsze remonty! a poza tym zapraszam do mnie, można się w pełni wyżyć, mam dopiero fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Może jakaś mała architektura (np. schron atomowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 A ja bym chciała mieć problem typu: wybudowałam dom i się nudzę... Niestety, coraz bardziej oddala się ta perspektywa. Po prostu nie będę się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 A ja bym chciała mieć problem typu: wybudowałam dom i się nudzę... Niestety, coraz bardziej oddala się ta perspektywa. Po prostu nie będę się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Wybudowałam dom; w zasadzie większość tematów jest na wykończeniu , a mnie ogarnęła apatia. jabandushi Jabandushi, nudzisz się ? To zrób parapetówę ! Najlepiej - dla wszystkich Forumowiczów Będzie wesoło. A potem będziesz mogła zacząć remont :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Ooo, piękny pomyślunek. Ciekawe kogo po imprezce zawnioskuje na outowanie z foruma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 10.08.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 To zaczyna być poważny problem. Co teraz? Koniec cotygodniowych sobotnich wyjazdów "na działkę" do roboty, koniec oglądania z fascynacją zdjęć, kiedy się w tygodniu domku nie widzi, koniec przemyśleń "jakby to zrobić" - meta osiągnięta. Ale bieg trwa dalej, tylko teraz nie wiem, po co biegnę, nie mam celu, nie widzę mety... Ogarnia mnie bezsens istnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.08.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 No to teraz domek jeziorny, śródleśny, górski lub nadmorski. Co by mieć na emeryturkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 10.08.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 O nie, nigdy więcej żadnego budowania. NIGDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.08.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Nie no, wiedziony intuicją wcale nie pisałem o budowaniu. Można jeszcze uaktywnić się na forumie Przebudowy i remonty z dodatkiem Wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 wybudowałem dom i powiało nudą. A ogródek. A piękna okolica. toż to masa mozliwości. Masa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 12.08.2004 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ej no co jest, przecież się zalogowałem. A może to dlatego że już piątek trzynastego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts