bakus1352 31.07.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam panowie jestem tu nowy prosze o porade otóz chodzi o taka jedna sciane ok 18 m długą i na 7 m wysoką która jest z kamienia i cegły tak pół na pól a temat jest taki własciciel tej scian chce ja zafugowac czyli stara fuge zeskrobac pozniej zagruntowac wszystko i polozyc fuge i terz moje pytanie jest takie ile za taka przce mozna zawołac czyli ile za metr kwadratowy , rusztowanie rozkładam sam z kolega w pracach tego typu mam rozeznanie tylko chodzi o kase ile zaproponowac zeby wlasciciel zgodził sie , własciciel zhce zebysmu jeszcze polorzyli styropian na izolacje zimna czyli folja i styropian ok 1m głebokosci a to juz osobno liczone , dochodzi jeszcze polozenie styropianu na jednej scianie z polozeniem siatki ale bez struktury poniewaz chce tam włascicel dac jakies reklamy . to narazie tyle prosze o info za kazde bardzo serdecznie dzikuje badzo prosze o kazda odp czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts