bobi1326 31.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam, Chciałbym zapytać czy ktoś jest w posiadaniu (lub wie gdzie można znaleźć) wzory protokołów odbioru: - instalacji wod - kan wewnętrznej, - centralnego ogrzewania - przyłączenia kanalizacji Będę bardzo wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 06.08.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Jeżeli jesteś użytkownikiem to tego nie potrzebujesz.O protokole instakacji CO w domu nie słyszałem jeszcze.Zamiast protokołu wod-kan i przyłączenia kanalizacji wystarczy umowa z wodociągami jeżeli potrzebujesz odbiór domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pshemko84 29.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgadzam się z przedmówcą. Ogólnie dla zwykłego użyszkodnika nie potrzeba żadnych protokołów lecz czasami klienci chcą mieć taki świstek lub nawet nadgorliwy kierownik budowy również taki papierek chce dostać od instalatora.bobi1326 prześle ci na PRV takie wzory zrobione przeze mnie i ogólnie kierownicy budowy przyjmowali to bez zająknięcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwarcu 19.09.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 @pshemko84: można również prosić o taki wzór na maila? Przesyłam adres e-mail na privie, Z góry wielkie dzięki. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 24.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 a czy ktoś pośada wzór odbioru instalacji elektrycznej. Potrzebuję tylko do odbioru w nadzorze. Instalacje u siebie w domu robiłem sam no i do odbioru budynku potrzebuje coś dostarczyć. Posiadam uprawnienia E i D pow 1kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 18.12.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 wzory znalazłem w necie niestety w łódzkim wschodnim trzeba mieć jeszcze uprawnienia budowlane na instalacje elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts