iwona657 01.08.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 W sierpniu zaczynaym tynkowanie domu. Kolor mniej więcej mam wybrany. Zdecydowalismy się na jasnożółty. Taki (lub podobny) do tego na zdjęciach. chcielibysmy wnękę przy drzwiach obłożyć jasnym kamieniem i w związku z tym mam pytanie. Czy to nie będzie przerost formy nad treścią, że pomieszamy klinkier na tarasiku przy wejściu, i balkonie, kamień we wnęce i jeszcze ewentualnie na dole brązowa żywica wkoło domu. Czy jednak darować sobie ten kamień i zostać tylko przy samym kolorze i żywicy? A może na dole dom obłożyć wokoło kamieniem takim jak we wnęce.A może klinkierem? Pomózcie proszę, bo juz całkiem nie wiem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona657 02.08.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź.Właśnie tej pstrokacizny się boję. Czyli według zasady trzech kolorów byłby wkoło na dole klinkier (nie wiem czy tak się robi wogóle), zero kamienia, zółty kolor elewacji i co dach?Czy dach i klinkier traktujemy jako jeden kolor??Czy może dać jakieś obwódki wkoło okien w innym kolorze? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez iwona657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts